• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlendigimden beri zayiflayamiyorum .bu gün azimli olarak başliyorum.

nursimamm

rabbim ol kutretine siginiyorum ♡
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
250
150
83
:halay:Çok mutsuzum 60 kiloyla evlendim bir düşük bir diş gebelik ve bir miyom amaliyati .ardindan gelen 82 kilo şuan 78 ama çok biktim.eşim benim dalga geçiyor.boktulugu dio nefret ettim bu adamdan .anlayişsiz .

kötü söz sahibine yakışır, kendileri yaşamadıkları için problem, şimdi söylemeyeyim daha fazla söz sen anladın, benim eşimde ufak tefek laf çarpıtmaları yapmaya başlamıştı, tanıştığımda 55,evlendiğimde 60,1 ay öncesine kadar da 65 kiloydum,şimdi 62 kiloya kadar düştüm, 10.takımda yım zayıflıyoruz hep beraber arkadaşlarımızla birlikte, eşim bakıyor bana sen erimeye başladın v.s , dedim daha yeni başlıyorum, sen göreceksin karının azmini, sende başarabilirsin canım

:halay:Çok mutsuzum 60 kiloyla evlendim bir düşük bir diş gebelik ve bir miyom amaliyati .ardindan gelen 82 kilo şuan 78 ama çok biktim.eşim benim dalga geçiyor.boktulugu dio nefret ettim bu adamdan .anlayişsiz .

İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın. kızma eşine sayesinde incecik bir bayan olacaksın bak ;)

Başarılar canım inşallah istediğin kg kısa zamanda sağlıklıca kavuşursun.

Benim eşim ben kilo aldık ca dediği tek şey -baya kilo aldım sanırım ben?
-yok canım iyisi n daha fazla almadiktan sonra iyi yani derdi sağolsun çünkü aksini söylese yikilirdim
Ve o bunu söylediği günden kilo vermeye basladigim gün arasında 55 ten 78 e fark var
Verirsin inşallah psikolojik olarakta yipranmissin oda yipranmis tir çocuk evliliği çok değiştiriyor.
Umarım istediğin kiloya en yakın zamanda ulasirsin

Back