evlatlık olmak

Face de elif adanın annesi diye bir sayfayı takip ediyorum. Evlat edinmiş bir kadının sayfası.. O sayfa beni çok etkiledi.Evlat edinilmek kötü bir şey değil. Ama saklamasalardı daha iyidi belki de. Gerçekleri bilerek büyütüyor kızını mesela elif adanın annesi.
Eğer gerçekten öyleyse evlat edindiyseler bence kızma o insanlara. Sonuçta bi anne baba kadar emekleri var.
Benim aklıma şu geldi seni 5 yaşında almış olsalardı hatırlardın az buçuk. Büyük bi yaş. Ama annen doğurduysa o kadar yıl sonra dünyaya gelmişsin 2-3 yaşlarında da olsa sanki fotoğrafın olurdu diycem ama Benim ablamında ilk fotoğrafı 5 yaşında. Babamda da öyle bir korku varmış fotoğraf çekilince sanki ölcekmiş ve fotoğrafları elinde kalcakmış gibi. Benim de en küçük fotom 2.5 yaşında. 4 kardeşiz hiç birimizin bebeklik fotosu yok. En küçük yaşta benim ki.
Annene sor bence, ona kızmayacağımı onu hiç bir zaman terketmeyeceğini sadece gerçekleri öğrenip bir daha araştırmayacağını söyle, ona güven ver bence. Kaybetmekten korkmasın. Başka insanlara sormana gerek yok

bence kuzeni,yeğeni değil aslında.yeğenim yazmış karışıklığa neden olmuş.demek ki biyolojik anne-babası da yakınlarında.

Ben de o yüzden o kuzenin(öz kardeşinin) anne babası ile ilişkilerini sordum ama cevap alamadım. Yeğenden kasıt kuzen bence de.

DNA testi kesin cevap fakat ücreti bayağı fazla diye biliyorum ben. bunu karşılayabilecek durumu varsa hiç bekleyip içini kemirmesino_O

Face de elif adanın annesi diye bir sayfayı takip ediyorum. Evlat edinmiş bir kadının sayfası.. O sayfa beni çok etkiledi.Evlat edinilmek kötü bir şey değil. Ama saklamasalardı daha iyidi belki de. Gerçekleri bilerek büyütüyor kızını mesela elif adanın annesi.
Eğer gerçekten öyleyse evlat edindiyseler bence kızma o insanlara. Sonuçta bi anne baba kadar emekleri var.
Benim aklıma şu geldi seni 5 yaşında almış olsalardı hatırlardın az buçuk. Büyük bi yaş. Ama annen doğurduysa o kadar yıl sonra dünyaya gelmişsin 2-3 yaşlarında da olsa sanki fotoğrafın olurdu diycem ama Benim ablamında ilk fotoğrafı 5 yaşında. Babamda da öyle bir korku varmış fotoğraf çekilince sanki ölcekmiş ve fotoğrafları elinde kalcakmış gibi. Benim de en küçük fotom 2.5 yaşında. 4 kardeşiz hiç birimizin bebeklik fotosu yok. En küçük yaşta benim ki.
Annene sor bence, ona kızmayacağımı onu hiç bir zaman terketmeyeceğini sadece gerçekleri öğrenip bir daha araştırmayacağını söyle, ona güven ver bence. Kaybetmekten korkmasın. Başka insanlara sormana gerek yok

Çok öğrenmek istiyorsan,annenin tarağından gizlice saç örneği al ve dna testi yaptır.

DNA testi kesin cevap fakat ücreti bayağı fazla diye biliyorum ben. bunu karşılayabilecek durumu varsa hiç bekleyip içini kemirmesino_O

arkadaşlar 7. sayfadan gelişmeleri okuyun

Ailen sen bunu ogrendiginde onlardan vazgececegini saniyorlar ..

Ciddi bir sekilde oturup konusmalisin, oncelikle onlara kizmadan lafa baslamalisin..

Cok zor bir durum.
Ama malesef gercegi sadece Ailenden ogrene bilirsin.

ilk sayfaya bakarak şunu deek isterdim ama ilerleyen sayfalarda açıklama yapmışsın.

benimd çocukluk hiç fotom yok. ama annem ablam benden büyük olmasına rağmen onun fotoğrafları var.
biz 6 kardeşiz. annem babam kumral ama erkek kardeşim havuç..

7. sayfada itiraf demişsiniz ama ben yinede yazmak istedim.
herkesin dediği gibi, geceleri senin için seni büyüten annen uyumadı. boşanmasına rağmen sana kızım diyen kişi sana babalık yapmaya devam etti..

bazen herşeyi bilmek, birşeyleri bilmemekten iyidir..

Tekrar merhabalar arkadaşlar biraz daha iyiyim denebilir herkesin mesajını tek tek okudum ve aklımda kalanları cevapladıracağim öncelike hislerimde hiçbir değişiklik yok ben artık annemi ve babamı daha çok seviyor ve kendilerine daha çok saygı duyuyorum bir evlada bu kadar sahip çıktıkları için ama içim çok buruk çünkü beni doğuran insan benden bu kadar kolay vazgeçmiş bu benim canımı yakıyor olayları babam nasıl itiraf etti oraya geleyim.
Benim annem babamı arıyor böyle böyle oldu montecarlo bu işin peşini bu sefer bırakmayacak bir şeyler yap diyor ( okkb rahatsızlığım son yıllarda var) babam beni aradı, ben bu güne kadar sana bir şey hariç hiç yalan söylemedim, o kişinin dediği her şey doğru ama annen sen gidersin diye çok korkuyor öyle büyük bir korku ki 3 yıl sonra beni aradı seni durdurmami istedi. Şimdilik bilmen gerekenler şu senin annen seni bize vermek zorunda kaldı çünkü durumu yoktu sonra ben bir hata yapıp o kadınla yasak ilişki yaşadım o ilişkiden de Uğur oldu ( teyzemin oğlu olarak bildiğimiz şahıs) benim iki çocuğa bakacak gücüm yoktu teyzenlerin de çocuğu olmayınca onlara verip olayın üstünü örtmeye çalıştık ben sana söyleyecektim ama hep bekledim ki bir iş güç sahibi ol kendi ayakların üstünde dur sonra sana söyleyelim diye bekledim evde bunun için sana yazdığım bir mektup var bensana söylemeden ölürsem eğer sana versinler diye. Bütün dava mahkeme şu bu kayıtlar evraklar hepsi evde bakabilirsin senden bir tek şey istiyorum bunu yapanı bul, kim olduğunu bilmek istiyorum bende ona hayatı zehir edeceğim dedi.
Tabi ki bir çok duygusal konuşmalar yaptık onları atlıyorum esas olarak olanlar bu arkadaşlar hafta içi de savcılık kanalıyla bu insani bulmak için müracaat edeceğim o sonuçları da burada anlatacağım sahte olduğunu düşünen arkadaşlar için özellikle o sonuç dosyalarını v. S ekleyeceğim

Bir ablam var...vardı :KK43:

Benden ve Ağabeyimden bir hayli büyüktür yaşı, bize de görüntü olarak pek benzemez, boy ve fizik olarak tamam ama ten rengi, saç göz yapısı bizden çok farklı. Genetik olarak böyle bir şey mümkün elbet ama seneler sonra öz ablamız olmadığını, esasında amcamın kızı olduğunu öğrendik.Zaten annemin yaşına bakarsak hesap pek tutmuyordu ama neyse, çocuktuk aklımız ermedi karıştırmadık ortalığı.Babamı kaybettikten sonra baba tarafı ile de hiç görüşmedik bir kaç kuzen hariç ve bizde de benzer bir olay yaşandı...

Sonuç; sanki senelerce kardeş bilip büyüyen biz değilmişiz, el bebek gül bebek büyüten annem ve babam değilmiş gibi hatun bize düşman oldu resmen. Eskiden yine ayda bir konuşur görüşürdük, Bursa'ya gitti gideli ne ses ne seda yok mesela... Kesinlikle görüşmek istemiyor bizimle.Neden cephe aldı neden bu kadar uzaklaştı bilemiyorum, öz ailesi olmayabiliriz ama neticede teknik olarak benim kuzenim oluyor manevi olarak ise ablam, ne farkederki.

Biz üç kardeştik ama artık iki kişiyiz ve bu çok acı verici... Mahkeme ile soyadını bile değiştirdi, halbuki öz babasının soyadı da bizimle aynı ama kabul edemedi işte.Ablamı kaybettim yani.

Konu sahibi arkadaşım, annen ve baban iyi insanlar onlara karşı sakın cephe alma olur mu :KK61:

Akşam akşam fena oldum yine.

Tekrar merhabalar arkadaşlar biraz daha iyiyim debenelir herkesin mesajını tek tek okudum ve aklımda kalanları cevapladıracağim öncelike hislerimde hiçbir değişiklik yok ben artık annemi ve babamı daha çok seviyor ve kendilerine daha çok saygı duyuyorum bir evlada bu kadar sahip çıktıkları için ama içim çok buruk çünkü beni doğuran insan benden bu kadar kolay vazgeçmiş bu benim canımı yakıyor olayları babam nasıl itiraf etti oraya geleyim.
Benim annem babamı arıyor böyle böyle oldu montecarlo bu işin peşini bu sefer bırakmayacak bir şeyler yap diyor ( okkb rahatsızlığım son yıllarda var) babam beni aradı, ben bu güne kadar sana bir şey hariç hiç yalan söylemedim, o kişinin dediği her şey doğru ama annen sen gidersin diye çok korkuyor öyle büyük bir korku ki 3 yıl sonra beni aradı seni durdurmami istedi. Şimdilik bilmen gerekenler şu senin annen seni bize vermek zorunda kaldı çünkü durumu yoktu sonra ben bir hata yapıp o kadınla yasak ilişki yaşadım o ilişkiden de Uğur oldu ( teyzemin oğlu olarak bildiğimiz şahıs) benim iki çocuğa bakacak gücüm yoktu teyzenlerin de çocuğu olmayınca onlara verip olayın üstünü örtmeye çalıştık ben sana söyleyecektim ama hep bekledim ki bir iş güç sahibi ol kendi ayakların üstünde dur sonra sana söyleyelim diye bekledim evde bunun için sana yazdığım bir mektup var bensana söylemeden ölürsem eğer sana versinler diye. Bütün dava mahkeme şu bu kayıtlar evraklar hepsi evde bakabilirsin senden bir tek şey istiyorum bunu yapanı bul, kim olduğunu bilmek istiyorum bende ona hayatı zehir edeceğim dedi.
Tabi ki bir çok duygusal konuşmalar yaptık onları atlıyorum esas olarak olanlar bu arkadaşlar hafta içi de savcılık kanalıyla bu insani bulmak için müracaat edeceğim o sonuçları da burada anlatacağım sahte olduğunu düşünen arkadaşlar için özellikle o sonuç dosyalarını v. S ekleyeceğim

Bence şimdi annene daha sıkı sarılmalısın özellikle evlatlık alan annelerde çocugum öğrenince beni sevmezmi diye korku oluşuyor,açık açık konuş ve senin için hiçbir şey değişmediğini söyle bence,sonra da o kişiyi bulup dava aç,sen bunu olumsuz da karşılayabilirdin insanların yaşamıyla oynaması çok kötü bir şey.

gercekten film gibi.cok sarsici olsa gerek .
kendimizden dogma cocuklara oflaya poflaya bakarken hic genetik bagi olmadan sevgi duygusuyla bunu yapan insanlara soyleyecek doz bulamiyorum.Allah iki cihandada onlari hic bir sıkıntiya sokmasin

Ağlayarak okudum konuyu...
6 aylık olmak üzere olan kızıma da bir gün biri çıkıp bu şekilde söyler mi diye korkuyorum.
O yüzden bazen bizden duysun bilip büyüsün diyorum bazen de hayır söylemeyelim zamana bırakalım bakalım neler yaşayacağız diyorum..
İşin ilginci kızım bana ve eşime o kadar benziyor ki... Bilmeyenlerin şüphelenme ihtimali yok. Fakat bilen de çok. Bilinir tabi böyle şeyler.. Asla sır olarak kalmıyor..
İçimdeki tek teselli kızım bir gün öğrenirse eğer beni de eşimi de anne baba olarak hep seveceğini düşünüyorum. Onu ben doğurmadım evet, 3 günlüktü kucağıma alıp evimize getirdiğimizde, öyle bir sevgi öyle bir bağ var ki ona karşı bende ve eşimde kızımı benim doğurmadığıma inanamıyorum bile... O benim kızım, kızımız...
Onu hep sen bizim mucizemiz ve en güzel hediyemizsin diye seviyorum. Ben bunları söylerken o gülücükler atıyor...

Diğer konu ise...
Benim KV de evlat edinilmiş. 4 yaşındaymış. Annesi vefat ettiği için babası tarafından evlatlık verilmiş. Kv şu anda 62 yaşında ve o günü hatırlıyor.. Yeni anne babasıyla gidişini hatırlıyor.. Birkaç yıl önce de gerçek kardeşleri tarafından aranıp bulundu zaten. Biyolojik babası ölmek üzereyken arattırmış. Helalleşmişler.. Yıllar sonra kardeşleri oldu kayınvalidemin..
Eğer siz evlat edinilmişseniz ve 4-5 yaşlarındayken olduysa hatırlamanız gerekir..

Lütfen seni büyüten anne ve babanı üzme..
Onların gözünden baktığımda ben kızım böyle bir şeyi duyduğunda şunu isterdim kızımdan:
Birincisi
Ona evlat edinildiğini söyleyen kişilere;
Olabilir fakat beni annemi ve babamı seviyorum bunu bana söylemeniz bir şeyi değiştirmez. Bana böyle bir konu açmayın demen..
İkincisi ise anne ve babanla onları bir şeyin değişmeyeceğine ikna ederek gerçeği anlatmalarını sağlaman..

Öpüyorum seni güzel yüreğinden..
Sevgiyle ve iyiliklerle kal..

şöyle bir alakası olabilir.
Anne ve babanın kan grupları 0 sa çocuklar da 0 olmak zorundadır.
AB ise her ikisi de, çocuklar 0 olamaz mesela.
pozitif negatiflikten de bişeyler çıkarılabilir.
onun için sordum.......

Bence ille Öğrenmek istiyorsan annenle konuş anlat durumu sizi çok seviyorum ama böyle şüphelerim var bana doğruyu söyleyin sizi istesenizde bırakamam gibi bir girişle başlarsan eminim doğruyu öğrenirsin
Babanızın konuşma Tarzı sanki sizin şüphenizi doğruluyor ama o kimse mesaj atan ona mı düşmüş böyle boşvoğazlık yapmak
Annen baban büyütmüş yetiştirmiş okutmuş bu da ortalık karıştırıyor...

Bence şimdi annene daha sıkı sarılmalısın özellikle evlatlık alan annelerde çocugum öğrenince beni sevmezmi diye korku oluşuyor,açık açık konuş ve senin için hiçbir şey değişmediğini söyle bence,sonra da o kişiyi bulup dava aç,sen bunu olumsuz da karşılayabilirdin insanların yaşamıyla oynaması çok kötü bir şey.

gercekten film gibi.cok sarsici olsa gerek .
kendimizden dogma cocuklara oflaya poflaya bakarken hic genetik bagi olmadan sevgi duygusuyla bunu yapan insanlara soyleyecek doz bulamiyorum.Allah iki cihandada onlari hic bir sıkıntiya sokmasin

Ağlayarak okudum konuyu...
6 aylık olmak üzere olan kızıma da bir gün biri çıkıp bu şekilde söyler mi diye korkuyorum.
O yüzden bazen bizden duysun bilip büyüsün diyorum bazen de hayır söylemeyelim zamana bırakalım bakalım neler yaşayacağız diyorum..
İşin ilginci kızım bana ve eşime o kadar benziyor ki... Bilmeyenlerin şüphelenme ihtimali yok. Fakat bilen de çok. Bilinir tabi böyle şeyler.. Asla sır olarak kalmıyor..
İçimdeki tek teselli kızım bir gün öğrenirse eğer beni de eşimi de anne baba olarak hep seveceğini düşünüyorum. Onu ben doğurmadım evet, 3 günlüktü kucağıma alıp evimize getirdiğimizde, öyle bir sevgi öyle bir bağ var ki ona karşı bende ve eşimde kızımı benim doğurmadığıma inanamıyorum bile... O benim kızım, kızımız...
Onu hep sen bizim mucizemiz ve en güzel hediyemizsin diye seviyorum. Ben bunları söylerken o gülücükler atıyor...

Diğer konu ise...
Benim KV de evlat edinilmiş. 4 yaşındaymış. Annesi vefat ettiği için babası tarafından evlatlık verilmiş. Kv şu anda 62 yaşında ve o günü hatırlıyor.. Yeni anne babasıyla gidişini hatırlıyor.. Birkaç yıl önce de gerçek kardeşleri tarafından aranıp bulundu zaten. Biyolojik babası ölmek üzereyken arattırmış. Helalleşmişler.. Yıllar sonra kardeşleri oldu kayınvalidemin..
Eğer siz evlat edinilmişseniz ve 4-5 yaşlarındayken olduysa hatırlamanız gerekir..

Lütfen seni büyüten anne ve babanı üzme..
Onların gözünden baktığımda ben kızım böyle bir şeyi duyduğunda şunu isterdim kızımdan:
Birincisi
Ona evlat edinildiğini söyleyen kişilere;
Olabilir fakat beni annemi ve babamı seviyorum bunu bana söylemeniz bir şeyi değiştirmez. Bana böyle bir konu açmayın demen..
İkincisi ise anne ve babanla onları bir şeyin değişmeyeceğine ikna ederek gerçeği anlatmalarını sağlaman..

Öpüyorum seni güzel yüreğinden..
Sevgiyle ve iyiliklerle kal..

Annelik biyolojik olarak değl yürek ile olur.. Helal olsun seni bu yaşa getiren anaya, sen de çok takma bu meseleyi

konu çoktan çözülmüş.....

gerçeği biliyosun artık madem... umarım herşey senin için güzel olur...

Konu çözülmüş okumamıştım sonunu Bencede o adama dar et hayatı
Sen gerçeği öğrendin o adamın eline ne geçti

Çok teşekkürler yorumlarıniz için inanın şimdi bu anne baba benim gözümde daha büyük değere sahip bana böyle sahip çıktıkları için iki kat başımın üstünde yerleri var benim için değişen hiçbir şey yok o kişininde peşini asla bırakmayacağım kimse o kişi bunları söylemekle benim sevgimi büyütmekten başka hiçbir şey yapmayacağını ona göstereceğim ve hepinize buradan bilgi vereceğim ki benimle ağlayanlar benimle gülsün.
Evlatlık alan ablaya da diyorum ki gönül ister ki herkes sussun ama her ailede ortalığı karıştırmaya meyilli biri var oluyor siz bence onlar ulaşmadan söyleyin kızınıza ama anlayabileceğini düşündüğünüz bir yaşta inanın bu çok güzel bir duygu sizi yüreğinde büyütüp hiçbir kan bağı olmadan seven bu kadar büyük bir ailenin olması mükemmel bir duygu.

X