Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlat edinmek öncelikle bilginiz olsun. Devlet ha deyince sizin çocuğunuz yok diye size çocuk vermiyor. İyice bir araştırın.evlat almak istiyorum 10 yıllık evliliğim karnımda büyütemedim ama kalbimde buyutecegim bir evlâdım olsun istiyorum ?
evlat almak istiyorum 10 yıllık evliliğim karnımda büyütemedim ama kalbimde buyutecegim bir evlâdım olsun istiyorum ?
amin inş başvuru yaptım en erken 5 yıl dedilerMerhaba, evlat edinme diyoruz öncelikle. Şartları sağlıyorsanız eğer bulunduğunuz ildeki sosyal hizmetler il müdürlüğüne başvurmanız lazım. Uzmanlar sizi yönlendireceklerdir.
Aşağıdaki başlıktan da biz evlat edinen ailelerin yaşadıklarını okuyabilirsiniz, fikrinize yardımcı olacaktır.
Allah kalbinize göre versin inşallah.
Evlat Edinme - Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın
Sizi tebrik ederim harika bir haber ve karar. Evlat edinme dosyanız da açık kalacak değil mi sıranız da ilerleyecek bu süreçte? merhaba, evet dosyamız acık kalacak, eğer olursa ikinci bebeğimizsde zamanı geldiğinde gelecek inşallah :) bide şöyle bir durum varmıs sanırım biyolojik aile ile...www.kadinlarkulubu.com
başvuru yaptım en erken 5 yıl dedilerDevlet kurumlarina basvurmalisiniz.
Benim velim almış. Çocuğa öyle bir değer veriyorlar ki görmeniz lazım. 14 yıl tüp bebekte dahil olmak üzere birçok şeye başvurmuşlar. Bir kız çocuğu almışlar. 2 aylıkken aileye dahil olmuş. Hayat bu ya çocuk kadına gerçekten çok benziyor. Ben size gerçekten benziyor dediğim de verdiği cevap içime işledi. Ben doğurdum çünkü dedi ben öyle hissediyorum bunun için de rabbim bana benzetti dedi. Tek çocuktu yeni aldığım sınıfti 3. Sınıf. Sınıfi eşimden devraldim. Eşim derdi çocuğa çok kıymet veriyorlar. Bizim gibi tedaviyle sanırım olmuş öyle düşünüyorum dedi. Çok sıkıntılı bir mahallede çok çocuklu ailelerin olduğu yerde çalışıyoruz. Çocuğa gerçekten kıymet veren çok azdır. Neyse ben devraldım. Kadın birgün hocam eşinize söyleyemedim ama benim kızıma çok hassas davranır misiniz dedi . Şaşırdım. Hepsi biricik hepsi çok kıymetli dedim. Gözleri doldu benimki özel dedi biz onu evlat edindik dedi. İnanamadim bu kadar mı sevilir biz büyüttük dedi. Çok küçüktü geldiğinde bebekti. Eşi de öyle kendi de bütün aktivitelerde ikisi en başta. Onun için hiç tereddüt etmeden bir çocuğa umut olabilirsiniz.evlat almak istiyorum 10 yıllık evliliğim karnımda büyütemedim ama kalbimde buyutecegim bir evlâdım olsun istiyorum ?
çok isterim inş allahım bana da nasip eder o benim evlâdım olur kalbimde ölene kadar onu büyütürümBenim velim almış. Çocuğa öyle bir değer veriyorlar ki görmeniz lazım. 14 yıl tüp bebekte dahil olmak üzere birçok şeye başvurmuşlar. Bir kız çocuğu almışlar. 2 aylıkken aileye dahil olmuş. Hayat bu ya çocuk kadına gerçekten çok benziyor. Ben size gerçekten benziyor dediğim de verdiği cevap içime işledi. Ben doğurdum çünkü dedi ben öyle hissediyorum bunun için de rabbim bana benzetti dedi. Tek çocuktu yeni aldığım sınıfti 3. Sınıf. Sınıfi eşimden devraldim. Eşim derdi çocuğa çok kıymet veriyorlar. Bizim gibi tedaviyle sanırım olmuş öyle düşünüyorum dedi. Çok sıkıntılı bir mahallede çok çocuklu ailelerin olduğu yerde çalışıyoruz. Çocuğa gerçekten kıymet veren çok azdır. Neyse ben devraldım. Kadın birgün hocam eşinize söyleyemedim ama benim kızıma çok hassas davranır misiniz dedi . Şaşırdım. Hepsi biricik hepsi çok kıymetli dedim. Gözleri doldu benimki özel dedi biz onu evlat edindik dedi. İnanamadim bu kadar mı sevilir biz büyüttük dedi. Çok küçüktü geldiğinde bebekti. Eşi de öyle kendi de bütün aktivitelerde ikisi en başta. Onun için hiç tereddüt etmeden bir çocuğa umut olabilirsiniz.
aynen canım süreç çok ağır işliyor ve o kadar masum yavrular yetiştirme yurdun da kalıyorEvlat edinmek öncelikle bilginiz olsun. Devlet ha deyince sizin çocuğunuz yok diye size çocuk vermiyor. İyice bir araştırın.