- 1 Kasım 2022
- 27
- 8
- 1
- 27
- Konu Sahibi sonbahar55
Evlatlık alıp ilaçla sütünün gelmesi sağlanan oldumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım açıkcası bende ilaçla süt sağlanmasi taraftari degilim. Illa anne sutu vermek istiyorsan süt anne bulabilirsin ama formül mama en garantisiEvlatlık alıp ilaçla sütünün gelmesi sağlanan oldumu
Sanırım dini hassasiyet taşıyan anneler, bebeğin süt annesi olabilmek için böyle bir yolu seçiyorlar. Böyle olmayabilir de. Tamamen emzirmek istiyor olabilir. Her durumda saygı duyuyorum. Her şey dilediği gibi olsun.Mrb ,Pek bilgim yok ama ,vucuda ilac giren sutun yararini biraz supheli bulurum kendi adima.Ama ,cevrenizde yeni dogurmus Kadin var ise ,SutAnne bence daha makbul olur.
Kastedilen ilaç süt hormonu salgılanmasını tetikliyor, çocuk ilaçlı süt içmiş olmuyor yaniMrb ,Pek bilgim yok ama ,vucuda ilac giren sutun yararini biraz supheli bulurum kendi adima.Ama ,cevrenizde yeni dogurmus Kadin var ise ,SutAnne bence daha makbul olur.
A evet anlayabilirim saygi duyarim bende kendi secimleri.aynen diledigi gibi olsun cozum bulur umarim en saglikli sekildeSanırım dini hassasiyet taşıyan anneler, bebeğin süt annesi olabilmek için böyle bir yolu seçiyorlar. Böyle olmayabilir de. Tamamen emzirmek istiyor olabilir. Her durumda saygı duyuyorum. Her şey dilediği gibi olsun.
Bahsettiginiz olayin perde arkasi domperidon aslinda. Tr’ de cogu insan bunu kullaniyor olsa bile tepkilerden cekindikleri icin soylemiyorlar cevreye. Yurtdisinda cok yaygin bir sey motilium, asil uretim amaci mide rahatsizliklarini tedavi etmektir. Fakat ilacin yan etkisi beyinde yer alan hipofiz bezine baski yaparak vucutta prolaktini yukseltmektir.Bizim bi akrabamiz evlatlik almisti dogar dogmaz bir bebegi.kimden aldi akraba birisi mi bilmiyoruz ama.bebegi kucagina alinca sutu gelmis ve emzirmis bebegi oyle anlatir annem hep.
İlaç Konusu hakkında bilgim yok ama emzirme destek sistemlerininde bir süre sonra süt üretimini uyardığını biliyorum.Evlatlık alıp ilaçla sütünün gelmesi sağlanan oldumu
Sanırım dini hassasiyet taşıyan anneler, bebeğin süt annesi olabilmek için böyle bir yolu seçiyorlar. Böyle olmayabilir de. Tamamen emzirmek istiyor olabilir. Her durumda saygı duyuyorum. Her şey dilediği gibi olsun.
Çok teşekkür ederim..Bahsettiginiz olayin perde arkasi domperidon aslinda. Tr’ de cogu insan bunu kullaniyor olsa bile tepkilerden cekindikleri icin soylemiyorlar cevreye. Yurtdisinda cok yaygin bir sey motilium, asil uretim amaci mide rahatsizliklarini tedavi etmektir. Fakat ilacin yan etkisi beyinde yer alan hipofiz bezine baski yaparak vucutta prolaktini yukseltmektir.
Yani hic dogum yapmamis bir kadin gunde belirli dozda domperidon kullanir, ayni zamanda sagim yaparak desteklerse pek ala sut verebilir bebege.
Sanildigi gibi zararli degildir bebek icin, cunku sute cok cok az miktarda gecisi vardir ve bebegi etkileyemez. Yurtdisinda NICU’da bebekler icin belli kullanim dozu vardir. Amerikada bir donem yasaklanmasinin sebebi damardan tedavinin bazi riskli hastalarda ciddi rahatsizliklara sebebiyet vermesidir, agizdan alinan belli doz bebegi etkilemez.
Yurtdisinda bir emzirme danismaninin web sitesi ve bu ilacin emzirenlerde etkileri var, yani domperidon sayesinde sutunuz de artabilir, hic dogum yapmamissaniz da sut uretebilirsiniz.
Biraz aciklik getirmek istedim,
saglikla kalin.
İlaç Konusu hakkında bilgim yok ama emzirme destek sistemlerininde bir süre sonra süt üretimini uyardığını biliyorum
Öncelikle Evlat edinip demeye dilimzii alistiralim. Evlat alınıp verilmez,edinilir.Evlatlık alıp ilaçla sütünün gelmesi sağlanan oldumu
Evet bende aynı ilacı alıp, süt sağma makinasi aldım. Evlat ediniri edinmez başlayacağım sagmaya.Çok tese
Çok teşekkür ederim..