- 11 Ağustos 2016
- 429
- 162
- 103
- Konu Sahibi Miyavhanim
-
Gelen kayimvalidemgil ve ben çağırmadım malesef...Agriniz varsa neden misafir? Bebek tutunamazsa sebebi oturamamaniz degil,misafir cagirma dusuncesizliginiz
Ben çağırmadımBen de bu durumda misafir çağırmanizi mantıklı bulmadım.
Benim yardim istediğim zamanlarda oldu anne gel diye büyük kardeşimin işi var diyerek gelmedi hep reddettiNe istese yapıyor demişsiniz.
Ama ben istemem demişsiniz.
Eee siz de isteyin.
Sana ihtiyacım var anne deyin..
Yani burada annenin açık açık kayırması yok ki.
Bir evladı istiyor yardımcı oluyor.
Diğeri yardım istemediği için, ihtiyacı olduğunu düşünemiyor..
Belki düşüncesiz diyebiliriz ama çocuk ayırıyor diyemeyiz bence.
E cagirana soylenseydiniz? Cagirana bir sey diyemiyorsunuz ama anneniz evlat ayiriyor oluyor oyle mi? Cok ayipGelen kayimvalidemgil ve ben çağırmadım malesef...
Hizmet beklemiyorum ben ağrıdan duramazken yardim bekliyorum sadece.Eşine söyle. Koskoca kadından hızmetmı bekliyosun.
Büyük kardeşim her isini yapar ben cagirinca gelmez ki hiç. Bugün ağrıdan duramıyorum ufacık yardim bekledim sadece çok mu şey istiyorumE cagirana soylenseydiniz? Cagirana bir sey diyemiyorsunuz ama anneniz evlat ayiriyor oluyor oyle mi? Cok ayip
Evet cok sey istiyorsunuz. Evlisiniz. Sizin misafirinizi neden anneniz agirlasin? Kardesiniz hizmet bekleyerek dogruyu yapmiyor diye siz de mi yanlis yapmalisiniz?Büyük kardeşim her isini yapar ben cagirinca gelmez ki hiç. Bugün ağrıdan duramıyorum ufacık yardim bekledim sadece çok mu şey istiyorum
Dedımya eşinden yardım ıste .Hem bukadar ağrın varken etme bu kadar hizmet. Bi çay hazırla eşine doldurtup içeri gönder hastayım kusura bakmayn de .kendını yorma bukadarHizmet beklemiyorum ben ağrıdan duramazken yardim bekliyorum sadece.
Benim yardim istediğim zamanlarda oldu anne gel diye büyük kardeşimin işi var diyerek gelmedi hep reddetti
Annemin agirlamasını beklemiyorum zaten çok agrım var gerçekten ilaç ta alamiyorum azıcık yardim bekledim sadece ablama böyle yapıp benim halimi görüp hiç yardim etmemesi coo üzdü..Evet cok sey istiyorsunuz. Evlisiniz. Sizin misafirinizi neden anneniz agirlasin? Kardesiniz hizmet bekleyerek dogruyu yapmiyor diye siz de mi yanlis yapmalisiniz?
3 gündür hasta kalkamıyor yataktan onunla da ilgileniyorum ...Dedımya eşinden yardım ıste .Hem bukadar ağrın varken etme bu kadar hizmet. Bi çay hazırla eşine doldurtup içeri gönder hastayım kusura bakmayn de .kendını yorma bukadar
Annenize kafayi takmissiniz siz. Esinizin dusuncesizligi,kaynananizin dusuncesizligini goremeyecek kadar hem de. Haksizsiniz. Ne olursaniz olun,o evde esinizle siz yasiyorsunuz,herkes kendi isine kendi evine bakmali.Annemin agirlamasını beklemiyorum zaten çok agrım var gerçekten ilaç ta alamiyorum azıcık yardim bekledim sadece ablama böyle yapıp benim halimi görüp hiç yardim etmemesi coo üzdü..
Soruyorum aynen. oda sıkılmış artik birsey diyemiyorum diyor. Büyük kardeşime anlattım durumu.annem çok bunalmış dedim. Ne önerirsin dedi bana terslediSıra ne zaman bana gelecek anne diye sordunuz mu?
İçten içe üzülüp kendinizi yemek yerine açıkça paylaşın.
Anneniz sağlıklı, ne mutlu hala konuşmak için şansınız var.
Keşke yakınımızdaki herkes konuşmadan bilse içimizi, akıp gitse ilişkiler..
Ama mümkün değil..
Koca kafalı eşlerimiz için uzun uzun dil döküyoruz anlaşılabilmek için değil mi?
Söz konusu anneniz. Çabuk yorulmayın. Anlatın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?