Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selamun aleyküm 9 aylık evliyim evlat sahibi olmak istiyorum su buharı süt maydonoz çok önerdiler ama tam nasıl yapılacak bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?
Selamun aleyküm 9 aylık evliyim evlat sahibi olmak istiyorum su buharı süt maydonoz çok önerdiler ama tam nasıl yapılacak bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?
Ve aleykumselam, Rabbim hayirlisiyla evlat sahibi olmani nasip etsin inşaAllah.
Mesela 2 litre süte 2 bag maydanoz atiyosun. Süt ve maydanozu tencerede kaynatiyosun maydanozlar solunca ocaktan alip ustune rahat oturabilecegin bir kaba tencereyi oldugu gibi dokuyosun kova olabilir mesela kovaya oturuyosun etrafinida battaniyeyle sariyosun ki buhar etki etsin sicak ilk basta yakiyo hissi verir ama o da cabasi iste buhar azalinca bir 30-45 dakika buhar bitene kadar otur daha sonra kendini sicak tutuyosun üsütmemeye calisiyosun. Annem bana süt ve maydanoz buhari kalmayinca yani ılıyinca legene dök otur demisti ben buhardan sonra oylede yapmistim.
Bunu yapmadan önce doktor az iltihabin var deyip fitil vermisti bana ilac yerine bu sut maydanozu yapmistim daha sonra doktora gittigimde ilac etki etmis iltihabin kalmamis demisti halbuki ilaci kullanmamistim da soylemedim