Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eslemmmmmmmmm
bacım sen çatlak mısın?
bu saatte ne işin var :)
test yapmadıysan hiç yaz ma
şaka maka şarjım bitince çıkıcam![]()
eslem geldi dicektim bende..............sende şarjını tak şimdi ya çıkmayıver hemen,kızdırma beniiiiiiiiiii
lale ne oluyo.büyüdümmü yani şimdi........
yeni listeyi yayınladım gördünmü.sayfa2371 de.eslem gitti galiba kıza yazma dedin yazmadan gitti
esleeeeeeeeeeem hemen gidiyosun artık aramıza döööööön.bu kadar dua karşılıksız bırakılırmı.Rabbim en hayırlısını nasip edecektir hepimize canım.ben karar verdim gelecem oraya alacam senden az bi kan yaptıracam tahlil.yok başka türlü olmayacak bu.......hadi canım benim bende öptüm seni sende seviliyosunGeçmişi okudum kızlar herkesten alıntı yapamadım,hepinize topluca meraba diyim en iyisi![]()
Nekadarzor![]()
![]()
![]()
Oyy yanında olsam yoldun kesin saçımı başımı
![]()
Ay valla ben hiç çatlamıyorum inan merak etmiyorum ya sadece dua ediyorum
![]()
![]()
Gülüm şaka maka inan kan vermeye gidecek durumda değilim,şartlar hiç müsait değil..Keşke versem de sonuca hep beraber sevinsek,yada çekseniz kahrımı![]()
Ortamı bilsen gitmem hiç mümkün değil...
Adetlerim düzensiz benim canım,ikinci adet günümünde tarihi geçti,en son 19 Şubatta olmuştum,iki hafta sürdü,sanırım 6 Marttı,bitiş tarihi...Gelmemesi belirti değil benim için,arada yaşadığım bi durum...
Bugün eşime mesaj attım,napıyon bebeğimin yakışıklı babası diyeAradı hemen konuştuk,test mi yaptın diyo ben hala anlamıyom ne testi diyom
Sonunda jeton düştü yok yapmadım ama öyle olmayacak mı dedim
Annem Orda yaşlı bi teyze bulmuş,onla takılıyomuş gezdiriyomuş götürüyomuş heryere falan...Teyze sormuş,torunun var mı diye,annemde yok demiş.İnşaallah olur,dönünce arasın demiş.Annem diyoki kızım çok dua ediyoruz sürekli senin için,bu sefer olcak inşaallah diyoRabbimin kadrine,annemin babamın ve tüm dua edenlerin dualarına inanıyorum,Allahın izniyle yakında hayırlı haberler hepimiz için inşaallah..
Bugünlük benden bu kadar![]()
Çokk seviliyosunuz
![]()
![]()
![]()
ay ne yüzsüzü ya deme öle.ben kabul ettim hertürlü ............ne zman dönüyo annenler canım.bu arada muhatın şarzı bitti mi ne kaybolduEvet çok çatlakımdır yeni mi farkettiniz kız![]()
Kuzum anca oldu,iki yaşlı bi küçük insana bakıyom kolay mı,reis oldum eve![]()
Eşime yardım için cüzlerinden başladım canım,biraz okudum anca oldu,yatmadan size de bakayım dedim
Test yapmadım ama yazdım,testsiz kabul etmiyonuz mu beni,o zaman bi süre görüşemicez desene![]()
![]()
ŞArza tak yaaa :84: :84:
Yok Seyyanım burdayım,yüssüsüm ben,siz bana yazana kadar bende kendi kendime anlatıyodum bişeyler![]()
![]()
![]()
esleeeeeeeeeeem hemen gidiyosun artık aramıza döööööön.bu kadar dua karşılıksız bırakılırmı.Rabbim en hayırlısını nasip edecektir hepimize canım.ben karar verdim gelecem oraya alacam senden az bi kan yaptıracam tahlil.yok başka türlü olmayacak bu.......hadi canım benim bende öptüm seni sende seviliyosun
ay ne yüzsüzü ya deme öle.ben kabul ettim hertürlü ............ne zman dönüyo annenler canım.bu arada muhatın şarzı bitti mi ne kayboldu
büyüdün koca kadın olduneslem geldi dicektim bende..............sende şarjını tak şimdi ya çıkmayıver hemen,kızdırma beniiiiiiiiiii
lale ne oluyo.büyüdümmü yani şimdi........
çoook selam söyle canım=)Geçmişi okudum kızlar herkesten alıntı yapamadım,hepinize topluca meraba diyim en iyisi![]()
Nekadarzor![]()
![]()
![]()
Oyy yanında olsam yoldun kesin saçımı başımı
![]()
Ay valla ben hiç çatlamıyorum inan merak etmiyorum ya sadece dua ediyorum
![]()
![]()
Gülüm şaka maka inan kan vermeye gidecek durumda değilim,şartlar hiç müsait değil..Keşke versem de sonuca hep beraber sevinsek,yada çekseniz kahrımı![]()
Ortamı bilsen gitmem hiç mümkün değil...
Adetlerim düzensiz benim canım,ikinci adet günümünde tarihi geçti,en son 19 Şubatta olmuştum,iki hafta sürdü,sanırım 6 Marttı,bitiş tarihi...Gelmemesi belirti değil benim için,arada yaşadığım bi durum...
Bugün eşime mesaj attım,napıyon bebeğimin yakışıklı babası diyeAradı hemen konuştuk,test mi yaptın diyo ben hala anlamıyom ne testi diyom
Sonunda jeton düştü yok yapmadım ama öyle olmayacak mı dedim
Annem Orda yaşlı bi teyze bulmuş,onla takılıyomuş gezdiriyomuş götürüyomuş heryere falan...Teyze sormuş,torunun var mı diye,annemde yok demiş.İnşaallah olur,dönünce ararsın beni demiş.Annem diyoki kızım çok dua ediyoruz sürekli senin için,bu sefer olcak inşaallah diyoRabbimin kadrine,annemin babamın ve tüm dua edenlerin dualarına inanıyorum,Allahın izniyle yakında hayırlı haberler hepimiz için inşaallah..
Bugünlük benden bu kadar![]()
Çokk seviliyosunuz
![]()
![]()
![]()
esleeeeeeeeeeem hemen gidiyosun artık aramıza döööööön.bu kadar dua karşılıksız bırakılırmı.Rabbim en hayırlısını nasip edecektir hepimize canım.ben karar verdim gelecem oraya alacam senden az bi kan yaptıracam tahlil.yok başka türlü olmayacak bu.......hadi canım benim bende öptüm seni sende seviliyosun
büyüdün koca kadın oldun
çoook selam söyle canım=)
sende seviliyosun ama biraz da sinirlendiriyosun!!!!
aman tek iyi olda.
biz bi ara eşimle dargındık(kesinlikle ben haklıyım, siz olsanız benim yerimde bogardınız)
dayanamadım elini tutup karnıma koymuştumhamile sanmış beni sabaha kadar =)
bu iyi fikir kanı biz alalım![]()
çıkmadım canım burdayım.tamam kargoyla halledelim bu kan testini...ayy sarma ,tatlı,börek,çörek gelmemmi uçarım ben orayaCanım ya bide yarın girebilirim sonra giremem daha daÇArşamba teyzemler gelcekler,Perşmbe nasipse annemler....
ÇArşmba temizlik yapcamYarın da sarma sarcaz ananemle;yardıma gelsenizeeee
![]()
Tatlılar börekler çörekler yapicciiim en değerlilerime
![]()
![]()
İYi olur kız,ben sana kargoyla göndersem sen testi yaptırıp bana tekrar göndersen bile,yine benim gitmemden hızlı olur bu şekilde bile![]()
Amin hepimiz hakkında en hayırlısı olacak ben inanıyorum...Bu içimdeki umut hep kıpır kıpır nedense...
Muhat nereye gittii mesaj atsana şarza taksın,ay sende mi çıktın yoksa,yine mi tek kaldım ki![]()
büyüdün koca kadın oldun
çoook selam söyle canım=)
sende seviliyosun ama biraz da sinirlendiriyosun!!!!
aman tek iyi olda.
biz bi ara eşimle dargındık(kesinlikle ben haklıyım, siz olsanız benim yerimde bogardınız)
dayanamadım elini tutup karnıma koymuştumhamile sanmış beni sabaha kadar =)
kız adamların yüreğine indirceniz....
bu iyi fikir kanı biz alalım![]()
Ve aleykümselam Muhatım
Sinirlenme ama bana,napim canım inan şartlar hiç uygun değil :26:
Siz beni hamile olarak bilin en iyisi,bi süre böyle idare edelim![]()
Ayy ne kadan romantik,inşaallah bigün gerçeğide olur hayırlısı ile sağlıkla![]()
Amann ne işiniz var gece gece burda,hadi çıkın yatın bari,kocalarınız yanınızda kıymetini bilin,sarılın şöyleee kocamannn![]()
![]()
![]()
hımmm sarılıyorum o da hastasın hayatım diyo
her fırsatta yamacındayım zaten adamın![]()
siz insanı çileden çıkarırsnız haaaaaa:)
taktım sarja merak ettim
kızşar çok duramıycam bişiler atıştırıyorum. sonra anayasa çalışmam gerek![]()
Muhat kanaman ne durumda bu arada canım,lekelenme gibi mi devamı geldi mi yoksa![]()
noluyo bu topiğe beeee
vampir gibi tek tek geliyonuz:)
sibel hoşgeldin:)
Seyyanım gel şekerim beklerim herzamnnnn![]()
Hiçte kıskanmadım kiiiiiAdamı arayıp sesini duyasım gelmedi kii,yanında olasım gelmedi ki
Neyse yazmıyıim daha hehe
![]()
Canımmm Allah ayırmasın iki cihanda da,Rabbim muhabbetinizi artırsın,aşkınızı hayırlı sağlıklı evlatlarla daha da büyütsünnn![]()
![]()
aminnn aminnnn aminnnnSeyyanım gel şekerim beklerim herzamnnnn![]()
Hiçte kıskanmadım kiiiiiAdamı arayıp sesini duyasım gelmedi kii,yanında olasım gelmedi ki
Neyse yazmıyıim daha hehe
![]()
Canımmm Allah ayırmasın iki cihanda da,Rabbim muhabbetinizi artırsın,aşkınızı hayırlı sağlıklı evlatlarla daha da büyütsünnn![]()
![]()
bana şarja tak pc yi demeyi biliyon. şimdi yatmaya mı gdiyon.hadi çıkalım hepberaber uykum geldi benimde............ben mışıl mışıl uyucam muhatım sen anayasa çalış.hadi hepinizi öptüm ben.hayırlı geceler,güzel uykular,tatlımı tatlı rüyalar......hadi çıkın bakem sizde.