• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Merhaba

Hepiniz için iyi bir hafta sonu olsun inşallah.

Listelerle ilgilenen, düzenleyen, uğraşan ve takip edenlerinizden Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin.

Sayfaların tümünü takip edemeden hızlı hızlı atlayarak baktım. Yorumların tamamen veya hatta kısmen bile okuyamadım.

Görebildiğim ve göremediğim hepinize; eksik olmayın, naçizane beni bir ablanız olarak görmenizden ötürü ve güzel görüşlerinizden ötürü çok ama çok teşekkür ediyorum.

Hepinizden Allah razı olsun, sağolun.

Merak edenlerinize;

Kızlar ben 46 yaşındayım. Allah dileyenlere tez zamanda, özellikle de sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin, tüm evladı olanların da evlatlarını bağışlasın inşallah, 20 yaşında üniversite öğrencisi bir oğlum var.

Gönül, her birinize ayrı ayrı hiç atlamadan çok şeyler yazmak istiyor. Lakin, bunu başarabilmem mümkün olmuyor. Ama yüreğimin, tüm iyi dileklerimle ve dualarımla sizinle olduğunu düşünebilirsiniz.

Dün gece yeni düzenlenen listelerden birini gördüm, geç saatlerdeydi. Kısa da olsa zaman ayırmaya çalışacağım fakat, muhtemelen bir kaç gün belki de forumla hiç ilgilenme fırsatım olmayabilir düşüncesiyle, benim okumam gereken 3 Yasin-i Şerif'i okundu olarak düzenlemeniz için haberdar etmek istedim.

Ben, bu haftaki müşterek duamız niyetiyle niyet ettim.

Bakın işte, bir sürü şey var aklımda ama özellikle bunu unutmadan yazmak istediğim halde, şimdi hatırladım.

Ne güzel şeyler yazmışsınız. Ben gerçekten bütün samimiyetimle söylüyorum bunu, gerçekten rızaen ve gönülden kabul ederek ve isteyerek, şimdilik bendense sizlere okuyalım teklifinde bulunmuştum. Nasıl ki ben sizin için dualarınıza bir nefescik de olsa ortak olmaya çalışmışsam, sizler de sağolun benim için de aynı şekilde okunması yönünde düşünmüşsün.

Tekrar çok teşekkür ediyorum. Sizlerin hoşnut olmayacağını düşündüğüm için, bu konuda daha fazla ısrarcı olmak istemiyorum ve siz bilirsiniz diyerek, sizlerin uygun gördüğünüz hali neyse, genel kabul edilen durumlarda da aynı şekilde olmak üzere, benim için de seve seve kabulümdür.

Belki bu anlamda takip biraz zor olabilir. Hepinizin muradı ortak. Ve ama öyle ama böyle, ama üç kere ama beş kere, ama üç yıldır ama beş yıldır, hepinizin uğraşları, yaşadıkları, tedavi süreçleri, duyguları ortak ve birbirine yakın şeyler, dualarımızın da amacı aynı şeyler için gerçi, ama yine de;

Eğer hepinizin buna rızası olursa eğer ve uygulayabilirsek; En azından mümkün olabildiği kadarıyla, aşılaması veya transferi yapılacak ve tarihi belli olanlarınız için, olabiliyorsa bu işlemlerin yapılacağı tarihe denk gelen haftalardaki dualarda, kendilerine bir öncelik verilebilir mi acaba? Bu konuda ne dersiniz?

Gerçi takibini iyi yapmak lazım, iyi notlamak lazım ki; dediğim gibi sonuçta hepinizin şu anki dileği ve beklentisi müşterek. Hani kimsenin de gönlü kalmasın.

Yine aynı şekilde belki de arka arkaya olacağı zaman bir kaç kişinin bile çakışabilir aynı durumları. O zaman hepsine birden okunamazsa bir problem olur mu? acaba gibi tereddütler de geliyor insanın aklına.

Böyle birşey olmaz, sizlerin arasında özellikle yakından tanıdığım kişileri düşününce böyle birşeye imkan ve ihtimal dahi vermiyorum tabi ki. Ama düşünülmesi gerekiyor tüm bunların.

Hoş, belki de böyle bir çakışma hiç olmayabilir de. Yani çok da hesap kitap yapmak ne derece doğrudur? O da ayrı bir konu, öyle değil mi?

Sizler de bir değerlendirin bu hususları, görüşlerinizi birleştirirmek suretiyle neyi uygun görürseniz, o şekilde olur.

Yeni ve daha önceden göz aşinalığım olmayan bazı isimlere de rastladım.

Hepsine hoşgeldiniz diyorum.

Yüce Rabbim, şu okunan mübarek ezanlar hürmetine, güzeller güzeli Sevgili Peygamberim hürmetine, dilsiz hayvanlar hürmetine, gönlü kalbi en güzelinden bahşedilmiş güzel kullar hürmetine inşallah, okuduğunuz, okuduğumuz, okunan ve edilen tüm duaları eksik ve kusurlarıyla kabul etsin ve hem dünyalık hem de ahiretlik karşılıklarını hakkımızda en hayırlısından nasip etsin inşallah.

Hastalara şifa, dertlilere deva, sıkıntıları olanlara ferahlıklar versin. İmtihanlarımızı zorlardan eylemesin. Hoş, O'ndan gelen kötü bir şey olur mu hiç? Ne Mümkün? Yüce Mevla bu.

Neylerse, elbet en güzelinden eyler...

Tez zamanda hepinizin anne olacağınız müjdeleri gelsin ve bu haberi almış olanlarınıza da, şu anda bir susam tanesi kadar, bir mercimek tanesi kadar olsalar da, pıt pıt atan bir kalp taşıyan minik canları sağlıcakla kucaklarınıza almak nasip etsin inşallah Yüce Rabbim.

Görüşmek üzere. Hayırlı günler olsun. Şimdilik hoş kalın, hoşçakalın ve sağlıcakla kalın.

Candan Ablacığım güzel dileklerin için çok teşekkürler.Allah seninde gönlünce versin evladını size bağışlasın hayırlı dersler hayırlı eş nasip etsin Allah:16::34:

Kızlar nasılsınız ne var ne yok:3: bu akşam topik durgun :31:Yarın ilk defa hsg çektireceğim inşallah ağrısız geçer.Anestezili yaptırmıcam.Biraz heyecanlanıyorum aklıma gelince.Umarım iyi geçer:31:

Nasılsın canım şuan topikte ikimizden başka kimse yok:1:İyisindir inşallah.Benim şu hsgden sonra buluşalım uygun zamanda.Dün duruyla konuştum sağolsun aradı beni.Akşam 5 30 da çıkıyormuş iş yerinden.Eğer size saat olarak ters geliyorsa siz buluşun dedi.Ben fedakarlık edebilirim yani 6 ya doğru görüşsek 7 ye kadar otururuz biryerlerde sonra yine görüşürüz olmazmı?Uyarsa yani size?:34::10:

Kızlar nasılsınız ne var ne yok:3: bu akşam topik durgun :31:Yarın ilk defa hsg çektireceğim inşallah ağrısız geçer.Anestezili yaptırmıcam.Biraz heyecanlanıyorum aklıma gelince.Umarım iyi geçer:31:

baharcım iyiyim canım ..rabbim yardımcın olsun...inşallah ağrı çekmeden hsgni çektirirsin....hsgden sonra mı tedaviye başlıyorsun?

selam kızlarrrr,
pazar günleri herkes yoğun oluyor sanırımmm.(ben temizliği dün yaptım daha doğrusu eşimle yaptık).kimsecikler yooooooooookkkkkkk......Allah'a emanet olun....görüşürüz...

canım dualarım seninle olacak. umarım çok acı hissetmezsin.

selam kızlarrrr,
pazar günleri herkes yoğun oluyor sanırımmm.(ben temizliği dün yaptım daha doğrusu eşimle yaptık).kimsecikler yooooooooookkkkkkk......Allah'a emanet olun....görüşürüz...

haklısın canımm bu pazar gününde bi şey var pek kimse yok ama yarın iş var erken kalkk uffffsssssss herkese iyi geceler

a.s. iyiyim sen nasılsın...haftasonu olmasından kaynaklanıyor ...inşallah güzel geçer....hayırlı haberler alırız...

selam kızlarrrr,

a.s. yoğunlukta değilde eşler evde olunca ..bazen zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum...görüşmek üzere..

Nasılsın canım şuan topikte ikimizden başka kimse yok:1:İyisindir inşallah.Benim şu hsgden sonra buluşalım uygun zamanda.Dün duruyla konuştum sağolsun aradı beni.Akşam 5 30 da çıkıyormuş iş yerinden.Eğer size saat olarak ters geliyorsa siz buluşun dedi.Ben fedakarlık edebilirim yani 6 ya doğru görüşsek 7 ye kadar otururuz biryerlerde sonra yine görüşürüz olmazmı?Uyarsa yani size?:34::10:

Merhaba Bahar,

Sizler için de uygunsa, benim açımdan bir problem yok. Daha önce de bahsetmiştim zaten, hatta biz gündüz daha erken bir saatte buluşabiliriz ve akşam iş çıkışında duru da bize katılabilir. Onunla da en azından birer kahve içimlik birlikte olabiliriz, bir iki saat de olsa, diye düşünüyorum.

Hem iyi geçecek, hem de sonuç iyi olacak inşallah.

yeni liste ne zaman bende katilmak isterim :26:

Hoşgeldiniz

Tabi ki, neden olmasın.

Şimdi bu haftanın duaları okunuyor mevcut listeye göre. Bazen okuyacak kişilerin beklenmedik engelleri olabildiği için dualarda eksiklik kalabiliyor.

Eğer o şekilde bir durum olursa, bu haftaya da katkınız olabilir belki.

Böyle birşey olmasa bile, haftaya yapılacak dua listesine sizi de ekleriz seve seve.

Sağolsun kızlar listeleri düzenleyip takibini de yapıyorlar düzenli olarak. Sizi mutlaka ekleyeceklerdir.

kızlar hayırlı haftalar bol müjdeli günler:16::16:

saol canım. inşirah ı yazmış kızlarda. başlıcam bugün okumaya hemen. üzerimde bir yük gibi sürekli tedavi planlamak, düşünmek. bir de ilk kez şehirdışında bir yerde deneyeceğim. istanbula git gel strese sokacak beni ama ne yapalım.

anlıyorum canım seni ama lütfen olumlu düşün inşallah çok güzel olacak

baharcım inşallah hiç ağrısız geçecek benim gibi ve sonucunda güzel olacak dualarım seninle

Merhaba Bahar,

Sizler için de uygunsa, benim açımdan bir problem yok. Daha önce de bahsetmiştim zaten, hatta biz gündüz daha erken bir saatte buluşabiliriz ve akşam iş çıkışında duru da bize katılabilir. Onunla da en azından birer kahve içimlik birlikte olabiliriz, bir iki saat de olsa, diye düşünüyorum.

candan ablacım ne iyi düşünmüşsün bende iş çıkışı katılırım aranıza

18,01,2013 Tarihine Kadar Tamamlanması Gereken Dua Listemiz
Dualarımız Candan Abla - Raınsu ve Nekadarzor için okunacak

duru1616== - 3 tane yasini şerif
bahar==3 tane yasini şerif
antikdeniz==3 tane yasini şerif
:nazar::nazar:tondora==3 tane yasini şerif
sardunya==3 tane yasini şerif
antisocial== 3tane yasini şerif
seminay84==3 tane yasini şerif
sebiilem==3 tane yasini şerif
orlic==3 tane yasini şerif
:nazar::nazar:ozay37barış==3 tane yasini şerif
şaşkınanne==3 tane yasini şerif
YASEMINSEZA==3 TANE YASIN
hayalot=3 tane yasini şerif
:nazar::nazar:melek04==3tane yasini şerif
:nazar::nazar:esmacvs==3tane yasini şerif
:nazar::nazar:ayse035===3 tane yasini şerif
özlemlk==3 tane yasini şerif
turkuaz== 3 tane yasini şerif
:nazar::nazar:taylandilek=3 tane yasini şerif
seyyan==3 tane yasini şerif
e_m_a==3 tane yasini şerif
candan==3 tane yasini şerif okudu
:nazar::nazar:rainsun==3 tane yasini şerif
ecrin007==3 tane yasini şerif
dilek==3 tane yasini şerif
SEVİL61==3tane yasini şerif
muhat==3tane yasini şerif
asbelove ==3 tane yasini şerif
ecrin23==3 tane yasini şerif
nekadarzor==3tane yasini şerif okudu
SÜPRİZ06==3 tane yasini şerif
ESLEMLİVA==3 tane yasini şerif
SSONMEz==3 TANE yasini şerif okudu
reyyan1984 ==3 tane yasini şerif
m_fairy==3 tane yasıni şerif
yasen==2 tane yasini şerif ( 707 adet YA VARİS)
KAYS== 2 tane yasini şerif (707 adet YA VARİS)
:nazar::nazar:KRIZANTEM83==2tane yasini şerif varis(707 adet YA VARİS) okudu
:nazar::nazar:redhaır redgırl==2tane yasini şerif(707 adet YA VARİS)
SARDUNYASİ=2tane yasini şerif(707 adet YA VARİS)
melek181=2tane yasini şerif(707 adet YA VARİS)
pamuk_ee=2tane yasini şerif(707 adet YA VARİS)
gurbetcikiz=2tane yasini şerif(707 adet YA VARİS)
Seybill=2tane yasini şerif(707 adet YA VARİS) okudu

Kızlar bu haftaki dua listemiz
Dualarımız Candan Abla - Raınsu ve Nekadarzor için okunacak
Listeyi acelece hazırladım Candan ablanın dediği gibi hazırlıcam inşallah ancak herkes listeyi beklediği için böyle oldu
Arkadaşlar Toplamda 123 tane Yasini Şerif ve 6,363 tane YA VARİS
Sayfanın başındaki arkadaşlara 3 Yasini şerif düştü sondaki arkadaşlarda 2 yasin+707 adet Ya Varis çekicekler

ne zamandır giremiyordum buraya ben bu hafta 3 yasinimi okurum inş. sonra size haber veririm. bu arada bu liste ne zaman bitecek kaç kişi kaldı okunmamış merak ettim :D

canım ben her gün '' La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil’Aziym '' 100 defa söylersen rahatlatır diye biliyorum sıkıntıdan da korur

ecrincimm 3 isim yazmışsın 3' er kişilik bi sıranın olduğunu bilmiyordum daha fazla isim söyleyince niyet ederken dua yerine gitmez mi onu da anlamadım ben Candan Abla - Raınsu ve Nekadarzorsorun için ve ayrıca listede adı geçen bütün arkadaşlarımız için niyet ediyorum burda komşum var hamile olan olmak isteyen ayrıca diğer topikte de arkadaşım için niyet ediyorum daha fazla isim sayınca dua azalmaz ki en azından ben öyle biliyorum ama neyse sorun değil canım ben önemli değilim yani herkes için niyet edelim diyorum

teşekkür ederim sönmezcim bir sıra takip ediliyorsa kimsenin hakkına geçmek istemem yasin toplu okunduğu için 5 isim 10 isim bile verilebilir diye düşünmüştüm böyle de olsa olur sonuçta niyetlerimiz belli listede olan heerkes için yapıyoruz hayırlısı olsun hepimiz için

teşekkür ederim canım herkesin niyeti güzel olsun yeter

2tane yasini şerif(707 adet YA VARİS) okudum herkesten allah razı olsun rabbim kalbinizdekini versin

Canım ben ne demek istediğini anlamadım?Nasıl 3 isim yazmışım bende duamı herkes için ediyorum tabiki ama seni anlayamadım?

[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 354"]
[TR]
[TD="width: 629, bgcolor: transparent, colspan: 5"]Dualarımız Candan Abla - Raınsu ve Nekadarzor için okunacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]DUA LİSTEMİZ
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent, colspan: 4"]18,01,2013 tarihine kadar tamamlanması gereken
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]NİCK
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]YASİNİ ŞERİF
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]YA VARİS
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]MERYEM SURESİ
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]NE İÇİN OKUYORUZ?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]DURU1616
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]3 ADET
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]-
[/TD]
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]BAHAR
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]ANTİKDENİZ
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]TONDORA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]Sağlıklı Hamilelik&Kolay Doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]SARDUNYA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]ANTİSOCİAL
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]SEMİNAY84
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]SEBİİLEM
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]ORLİC
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]OZAY37BARIŞ
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]ŞAŞKINANNE
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]YASEMİNSEZA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]HAYALOT
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]MELEK04
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]ESMACVS
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]AYŞE035
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]ÖZLEMLK
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]TURKUAZ8
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]Hayırlı Eş&Hayırlı Evlilik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]TAYLANDİLEK
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]SEYYAN
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]E_M_A
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]CANDAN
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]3 ADET OKUNDU
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]RAİNSUN
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]ECRİNN07/ASLI
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]DİLEK
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]SEVİL61
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]MUHAT
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]ASBELOVA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]ECRİN23
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]NEKADARZOR
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]SÜRPRİZ06/ELİF
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]ESLEMLİVA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]SSÖNMEZ
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]REYYAN1984/EDA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]M_FAİRY
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]YASEN
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]2 ADET
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]707 ADET
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]KAYS
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]KRIZANTEM83
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]2 ADET OKUNDU
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]707 ADET OKUNDU
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]REDHAİR REDGIRL
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]SARDUNYASİ
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]MELEK181
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]PAMUK_EE
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]GURBETCİKIZ
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]SEYBİLL
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]2 ADET 1 ADETOKUNDU
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]Fazladan okunan 1 yasini şerifimiz var
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]TOPLAM
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]123 ADET
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]6,363 ADET
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kızlar kaçırdıklarım olabilir okumuşsanız ve eklemediyesem beni uyarın :)
Ayşecim canım hoşgeldin nasılsın?

canım nasılsın_? nasıl gıdıyor hamıleliğinn
benım duamın bıtmesıne az kaldı bağışlamayı beraber yapcaz dımı :34:

Back
X