Merhaba
Hepiniz için iyi bir hafta sonu olsun inşallah.
Listelerle ilgilenen, düzenleyen, uğraşan ve takip edenlerinizden Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin.
Sayfaların tümünü takip edemeden hızlı hızlı atlayarak baktım. Yorumların tamamen veya hatta kısmen bile okuyamadım.
Görebildiğim ve göremediğim hepinize; eksik olmayın, naçizane beni bir ablanız olarak görmenizden ötürü ve güzel görüşlerinizden ötürü çok ama çok teşekkür ediyorum.
Hepinizden Allah razı olsun, sağolun.
Merak edenlerinize;
Kızlar ben 46 yaşındayım. Allah dileyenlere tez zamanda, özellikle de sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin, tüm evladı olanların da evlatlarını bağışlasın inşallah, 20 yaşında üniversite öğrencisi bir oğlum var.
Gönül, her birinize ayrı ayrı hiç atlamadan çok şeyler yazmak istiyor. Lakin, bunu başarabilmem mümkün olmuyor. Ama yüreğimin, tüm iyi dileklerimle ve dualarımla sizinle olduğunu düşünebilirsiniz.
Dün gece yeni düzenlenen listelerden birini gördüm, geç saatlerdeydi. Kısa da olsa zaman ayırmaya çalışacağım fakat, muhtemelen bir kaç gün belki de forumla hiç ilgilenme fırsatım olmayabilir düşüncesiyle, benim okumam gereken 3 Yasin-i Şerif'i okundu olarak düzenlemeniz için haberdar etmek istedim.
Ben, bu haftaki müşterek duamız niyetiyle niyet ettim.
Bakın işte, bir sürü şey var aklımda ama özellikle bunu unutmadan yazmak istediğim halde, şimdi hatırladım.
Ne güzel şeyler yazmışsınız. Ben gerçekten bütün samimiyetimle söylüyorum bunu, gerçekten rızaen ve gönülden kabul ederek ve isteyerek, şimdilik bendense sizlere okuyalım teklifinde bulunmuştum. Nasıl ki ben sizin için dualarınıza bir nefescik de olsa ortak olmaya çalışmışsam, sizler de sağolun benim için de aynı şekilde okunması yönünde düşünmüşsün.
Tekrar çok teşekkür ediyorum. Sizlerin hoşnut olmayacağını düşündüğüm için, bu konuda daha fazla ısrarcı olmak istemiyorum ve siz bilirsiniz diyerek, sizlerin uygun gördüğünüz hali neyse, genel kabul edilen durumlarda da aynı şekilde olmak üzere, benim için de seve seve kabulümdür.
Belki bu anlamda takip biraz zor olabilir. Hepinizin muradı ortak. Ve ama öyle ama böyle, ama üç kere ama beş kere, ama üç yıldır ama beş yıldır, hepinizin uğraşları, yaşadıkları, tedavi süreçleri, duyguları ortak ve birbirine yakın şeyler, dualarımızın da amacı aynı şeyler için gerçi, ama yine de;
Eğer hepinizin buna rızası olursa eğer ve uygulayabilirsek; En azından mümkün olabildiği kadarıyla, aşılaması veya transferi yapılacak ve tarihi belli olanlarınız için, olabiliyorsa bu işlemlerin yapılacağı tarihe denk gelen haftalardaki dualarda, kendilerine bir öncelik verilebilir mi acaba? Bu konuda ne dersiniz?
Gerçi takibini iyi yapmak lazım, iyi notlamak lazım ki; dediğim gibi sonuçta hepinizin şu anki dileği ve beklentisi müşterek. Hani kimsenin de gönlü kalmasın.
Yine aynı şekilde belki de arka arkaya olacağı zaman bir kaç kişinin bile çakışabilir aynı durumları. O zaman hepsine birden okunamazsa bir problem olur mu? acaba gibi tereddütler de geliyor insanın aklına.
Böyle birşey olmaz, sizlerin arasında özellikle yakından tanıdığım kişileri düşününce böyle birşeye imkan ve ihtimal dahi vermiyorum tabi ki. Ama düşünülmesi gerekiyor tüm bunların.
Hoş, belki de böyle bir çakışma hiç olmayabilir de. Yani çok da hesap kitap yapmak ne derece doğrudur? O da ayrı bir konu, öyle değil mi?
Sizler de bir değerlendirin bu hususları, görüşlerinizi birleştirirmek suretiyle neyi uygun görürseniz, o şekilde olur.
Yeni ve daha önceden göz aşinalığım olmayan bazı isimlere de rastladım.
Hepsine hoşgeldiniz diyorum.
Yüce Rabbim, şu okunan mübarek ezanlar hürmetine, güzeller güzeli Sevgili Peygamberim hürmetine, dilsiz hayvanlar hürmetine, gönlü kalbi en güzelinden bahşedilmiş güzel kullar hürmetine inşallah, okuduğunuz, okuduğumuz, okunan ve edilen tüm duaları eksik ve kusurlarıyla kabul etsin ve hem dünyalık hem de ahiretlik karşılıklarını hakkımızda en hayırlısından nasip etsin inşallah.
Hastalara şifa, dertlilere deva, sıkıntıları olanlara ferahlıklar versin. İmtihanlarımızı zorlardan eylemesin. Hoş, O'ndan gelen kötü bir şey olur mu hiç? Ne Mümkün? Yüce Mevla bu.
Neylerse, elbet en güzelinden eyler...
Tez zamanda hepinizin anne olacağınız müjdeleri gelsin ve bu haberi almış olanlarınıza da, şu anda bir susam tanesi kadar, bir mercimek tanesi kadar olsalar da, pıt pıt atan bir kalp taşıyan minik canları sağlıcakla kucaklarınıza almak nasip etsin inşallah Yüce Rabbim.
Görüşmek üzere. Hayırlı günler olsun. Şimdilik hoş kalın, hoşçakalın ve sağlıcakla kalın.
Candan Ablacığım güzel dileklerin için çok teşekkürler.Allah seninde gönlünce versin evladını size bağışlasın hayırlı dersler hayırlı eş nasip etsin Allah