Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım lahanayı hiç denedin mi? abartmadan kullanıldığında çok iyi bişi.
canım inşaallah tez zamanda işeyarar. moral olarak da daha iyi hissedersin.yok denemedım cnm ama bugun solusıtan dıe bır takvıye urunu sıparıs ettım gurkan kubılay tavsıyesı ıle bakalım yag kırıcı bır maddeymıs :26:
kızlar hala umudum var bu site bana çok iyi geldi vallla şuan düşük yapıyorum kolay düşük yapmam için bi dua varmı ?
kızlar hala umudum var bu site bana çok iyi geldi vallla şuan düşük yapıyorum kolay düşük yapmam için bi dua varmı ?
hangisi daha önce 500 yasine başlamıştı hatırlayamadım.
canım inşaallah tez zamanda işeyarar. moral olarak da daha iyi hissedersin.
düşük yaptığına emin misin? yerleşme kanaması olmasın?
canım kesın dusukmu olacakmış..rabbımden umıt kesılmez ıns
çok üzüldüm cnm allah sabır versın la havle cek bol bol![]()
hocam hoşgeldin. senin tedavi şubatın kaçında
malesej beta değerim 6 ya kadar düştü zaten ultrasonla baktık az bi parca kalmıs onuda dusuruyorum işde gordukce canımcan can gidiyocanım inşaallah tez zamanda işeyarar. moral olarak da daha iyi hissedersin.
düşük yaptığına emin misin? yerleşme kanaması olmasın?
selam muhatcım nerelerdesin..iyisin çok şükür... canım asbelove daha önce başladı...bende inşallah eslemlivaya 1 yasin okuyacam...
bu arada sıranı bana verbileceğini yazmışsın canım Allah razı olsun....kimsenin hakkını yemek istemem..belki nekadarzor gibi bir hafta 3 tanr okunur kimsenin sırası değişmez....
malesej beta değerim 6 ya kadar düştü zaten ultrasonla baktık az bi parca kalmıs onuda dusuruyorum işde gordukce canımcan can gidiyobidahaki sefere cok cok dikkatli olcam doktor kontrounde olucam
![]()
malesej beta değerim 6 ya kadar düştü zaten ultrasonla baktık az bi parca kalmıs onuda dusuruyorum işde gordukce canımcan can gidiyobidahaki sefere cok cok dikkatli olcam doktor kontrounde olucam
![]()
bende ole dusunuorum cnm ıns. fayda eder:26:
hocam faturayı yatırmayı unutmuşumhak yeme değil hocam senle ben yer değiştireceğiz. sen zamanına bak bi eğer 3 er de okunura gene 2, haftaya geliyo benim adım. yani senle yer değiştirirsek şubatın 1 ine denk geliyo
spor da yap. ekmek yemeyi azalt. daha rahat olur senin için
merhaba sönmezcim. canım ben 4-5 şubat gibi adet olunca başlıyorum ilaçlara. sanırım senle beraber aynı vakitlerde orda olucaz.hoşbuldum muhatım..canım hayırlısıyla bir problem çıkmazsa inşallah şubatın ilk haftası....
hilbar çok geçmiş olsun. hiç kan pıhtılaşmasına mtfhr 677 ve 1298 değerlerine bakılmış mıydı? kan pıhtılaşması olanlarda bebek beslenemiyor ve düşüğe sebep oluyor. mutlaka baktır o değerlere bakılmadıysa. kan sulandırıcı iğne ya da aspirin kullanırsın sonraki bebeğinde. çok da üzme kendini. demek ki hamile kalabiyorsun. inşallah bir sonraki bebeğinde herşey sağlıcakla devam eder.malesej beta değerim 6 ya kadar düştü zaten ultrasonla baktık az bi parca kalmıs onuda dusuruyorum işde gordukce canımcan can gidiyobidahaki sefere cok cok dikkatli olcam doktor kontrounde olucam
![]()