• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım lahanayı hiç denedin mi? abartmadan kullanıldığında çok iyi bişi.

yok denemedım cnm ama bugun solusıtan dıe bır takvıye urunu sıparıs ettım gurkan kubılay tavsıyesı ıle bakalım yag kırıcı bır maddeymıs :26:

kızlar hala umudum var bu site bana çok iyi geldi vallla şuan düşük yapıyorum kolay düşük yapmam için bi dua varmı ?

yok denemedım cnm ama bugun solusıtan dıe bır takvıye urunu sıparıs ettım gurkan kubılay tavsıyesı ıle bakalım yag kırıcı bır maddeymıs :26:
canım inşaallah tez zamanda işeyarar. moral olarak da daha iyi hissedersin.
kızlar hala umudum var bu site bana çok iyi geldi vallla şuan düşük yapıyorum kolay düşük yapmam için bi dua varmı ?

düşük yaptığına emin misin? yerleşme kanaması olmasın?

hangisi daha önce 500 yasine başlamıştı hatırlayamadım.

selam muhatcım nerelerdesin..iyisin çok şükür... canım asbelove daha önce başladı...bende inşallah eslemlivaya 1 yasin okuyacam...
bu arada sıranı bana verbileceğini yazmışsın canım Allah razı olsun....kimsenin hakkını yemek istemem..belki nekadarzor gibi bir hafta 3 tanr okunur kimsenin sırası değişmez....

canım inşaallah tez zamanda işeyarar. moral olarak da daha iyi hissedersin.

düşük yaptığına emin misin? yerleşme kanaması olmasın?
malesej beta değerim 6 ya kadar düştü zaten ultrasonla baktık az bi parca kalmıs onuda dusuruyorum işde gordukce canımcan can gidiyo :( bidahaki sefere cok cok dikkatli olcam doktor kontrounde olucam :(

selam muhatcım nerelerdesin..iyisin çok şükür... canım asbelove daha önce başladı...bende inşallah eslemlivaya 1 yasin okuyacam...
bu arada sıranı bana verbileceğini yazmışsın canım Allah razı olsun....kimsenin hakkını yemek istemem..belki nekadarzor gibi bir hafta 3 tanr okunur kimsenin sırası değişmez....

hocam faturayı yatırmayı unutmuşum:D hak yeme değil hocam senle ben yer değiştireceğiz. sen zamanına bak bi eğer 3 er de okunura gene 2, haftaya geliyo benim adım. yani senle yer değiştirirsek şubatın 1 ine denk geliyo

malesej beta değerim 6 ya kadar düştü zaten ultrasonla baktık az bi parca kalmıs onuda dusuruyorum işde gordukce canımcan can gidiyo :( bidahaki sefere cok cok dikkatli olcam doktor kontrounde olucam :(

hilbarcım çok geçmiş olsun canım düşük yaşamış biri olarak kimsenin yaşamasını istemem....rabbim sağlıkve sabır versin sana....

hadi ya. belki yerleşmedir diye ummuştum:S yâ şâfî şifa içindir unu da okuyabilirsin.

hocam faturayı yatırmayı unutmuşum:D hak yeme değil hocam senle ben yer değiştireceğiz. sen zamanına bak bi eğer 3 er de okunura gene 2, haftaya geliyo benim adım. yani senle yer değiştirirsek şubatın 1 ine denk geliyo

canım bazen bizde unutuyoruz faturayı yatırmayı ..olsun iyi olda....hak yeme değilde senin tedavin ne zaman ?bekleme sürecinde misin? rabbim bu güzel gönlünün dileğini sana tezzzzzzzz zamanda sağlıkla hayırla getirsin inşallah...şubatın 1 i benim için iyi olur tabi..tedavi için istanbula gidecem(adetin3.günü ve sonrasında) yaa o zaman acaba nete girebilir miyim o bile beni tedirgin ediyor.....inşallah sizlerden ayrı kalmam...inşallah geçen ay gibi 19unda adet görürüm....şu an vurduğum iğne hep erken getirdi adetimi...inşallah bu ay erken gelmez...

Son düzenleyen: Moderatör:
hoşbuldum muhatım..canım hayırlısıyla bir problem çıkmazsa inşallah şubatın ilk haftası....
merhaba sönmezcim. canım ben 4-5 şubat gibi adet olunca başlıyorum ilaçlara. sanırım senle beraber aynı vakitlerde orda olucaz.
hilbar çok geçmiş olsun. hiç kan pıhtılaşmasına mtfhr 677 ve 1298 değerlerine bakılmış mıydı? kan pıhtılaşması olanlarda bebek beslenemiyor ve düşüğe sebep oluyor. mutlaka baktır o değerlere bakılmadıysa. kan sulandırıcı iğne ya da aspirin kullanırsın sonraki bebeğinde. çok da üzme kendini. demek ki hamile kalabiyorsun. inşallah bir sonraki bebeğinde herşey sağlıcakla devam eder.

Back
X