• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız canım
Bize ilaç vedri proxed plus ve klomen kullanıyo eşim ama sürekli değil ara ara bi türlü devamlı kullanmadı belki o zman sonuçlar daha iyi olabilirdi nese hayırlısı ankaradamı yaşıyosunuz sen hangi doktora gidiosun?

canım ben çorumun bir ilçesiniz köyünde yaşıyorum

ankaraya tayin istiyoz ama olmuyo
eşim imam bizim nakil işleri sıkıntılı biraz

ben kendim memlekette gidiyorum

tüplerim açık
sadece adet düzensizliği var ama başka sorun yok

polip myom varmı dedim

görünürdü ultrasondan dediler

ama eğer ankara olursa bende
rahim içi film çekiliyomuş

histeroskopi mi ne adınıda aklımda tutamıyorum bi :D

canım ben çorumun bir ilçesiniz köyünde yaşıyorum

ankaraya tayin istiyoz ama olmuyo
eşim imam bizim nakil işleri sıkıntılı biraz

ben kendim memlekette gidiyorum

tüplerim açık
sadece adet düzensizliği var ama başka sorun yok

polip myom varmı dedim

görünürdü ultrasondan dediler

ama eğer ankara olursa bende
rahim içi film çekiliyomuş

histeroskopi mi ne adınıda aklımda tutamıyorum bi :D

Hayırlısıyla inşallah çıkar tayininiz canım senin film işinide ihmal etme yinede bide filmler farklı farklı hsg var ilaçlı rahim filmi ben yaptırdım onu tüpler açıkmı değilmi ona bakıyolar bide histeroskopi var oda kamerayla giriyolar doktorda bu ay benden istedi ama henüz yaptırmadım cesaret lazzım biraz hoş anestezyle yapıolar ama hazır değilim hakkımızda hayırlısı olur inşallah kaç yıllık evlisin?

Hayırlısıyla inşallah çıkar tayininiz canım senin film işinide ihmal etme yinede bide filmler farklı farklı hsg var ilaçlı rahim filmi ben yaptırdım onu tüpler açıkmı değilmi ona bakıyolar bide histeroskopi var oda kamerayla giriyolar doktorda bu ay benden istedi ama henüz yaptırmadım cesaret lazzım biraz hoş anestezyle yapıolar ama hazır değilim hakkımızda hayırlısı olur inşallah kaç yıllık evlisin?

onuda inşlaah 1-2 aya yaptırırım canım
evet insan korkuyo biraz ama

rahim filmii çeken hemşirem çok iyiydi sağolsun

konuşmalarıyla rahatlatmıştı çok

sen çektir banada yaz nası bi işlem tam olarak

psikolojik olarak kendimi hazrlayım :34:

benim 5,5 bitti nisan 15 de 6 olcaz

onuda inşlaah 1-2 aya yaptırırım canım
evet insan korkuyo biraz ama

rahim filmii çeken hemşirem çok iyiydi sağolsun

konuşmalarıyla rahatlatmıştı çok

sen çektir banada yaz nası bi işlem tam olarak

psikolojik olarak kendimi hazrlayım :34:

benim 5,5 bitti nisan 15 de 6 olcaz

ben bi karar verir de çektirebilirsem :18::18::18::18: anlatırım :1::1::1: benim hsgde fena geçmişti o yüzden çok korkuyorum ama mecburen çektircez napalım hem belki de gerek kalmaz:1::1:

selamınaleyküm hayırlı cumalar nasılsınız arkadaşlar

ben 3 tane yasini şerif okudum

ister yeni listeye ekleyin ister eksikleri tamamlayın

topik niyetine okudum ama duasınıda ettim

kaç gündür hastanedeydik

sonuç şu bu uğraş içinde

2.dna testimizi verdik
15 gün sonra sonuç çıkacak

hayırlısı ALLAH tan

tam buraya yazarken de kaan beyde mail geldi

sperm değerleri tamamen düzelmiş
morfoloji sıkıntılı biraz ama dna testi iyi gelirse o da sorun teşkil etmez demiş :)

geçmiş olsun canım inşallah hayırlı haberler alırsın....rabbim çabanızı boşa çıkarmasın...allah herkese tez zamnda sağlıklıı ve hayırlı evlat nasip etsin...

Hayırlı cumalar kızlar

hayırlı cumalarr...

ben bi karar verir de çektirebilirsem :18::18::18::18: anlatırım :1::1::1: benim hsgde fena geçmişti o yüzden çok korkuyorum ama mecburen çektircez napalım hem belki de gerek kalmaz:1::1:
inşallah gerek kalmaz canımm
mucizen geliverir bu ay

geçmiş olsun canım inşallah hayırlı haberler alırsın....rabbim çabanızı boşa çıkarmasın...allah herkese tez zamnda sağlıklıı ve hayırlı evlat nasip etsin...

QUOTE]

ALLAH cc razı olsun canım

MİNN İNŞALLAH BURADAKİ TÜM ARKADAŞLARIM HAYIRLISIYLA KAVUŞUR YARULARINA...

lısemız tamamlandı fazladan 1750 ya varıs 50 ayet el kursı 4 yasın okundu..
candan ablanın yaptıgı örnek lıste çok hosuma gıttı..ama ben malesef bu aralar ılgılenemıcem..lutfenn bırınızın ılgılenmesını ıstıyorum..
çünkü sık gıremıyorum gırınceede fazla kalamıyorum ılgılenen olmayınca ıçımde rahat değıl..ıns yenı lıstemıze baslayabılırız..

lısemız tamamlandı fazladan 1750 ya varıs 50 ayet el kursı 4 yasın okundu..
candan ablanın yaptıgı örnek lıste çok hosuma gıttı..ama ben malesef bu aralar ılgılenemıcem..lutfenn bırınızın ılgılenmesını ıstıyorum..
çünkü sık gıremıyorum gırınceede fazla kalamıyorum ılgılenen olmayınca ıçımde rahat değıl..ıns yenı lıstemıze baslayabılırız..

Şükürler olsun tamamlandı.Ayşecim Candan ablanın örnek listesi çok güzel bunu yaparsak çok iyi olur arkadaşın teki igilenirse çok iyi olur eğer yapamayan olursa bende yaparım Allahın izniyle:1::1:
Ayrıca topiğin ilk sayfasına koyarsak çok ta iyi olur ordan takip ederiz en azından çok sık giremeyen arkadaşlar ilk sayfaya bakarlar tüm sayfaları okumaya gerek kalmaz yani benim fikrim :)

Son düzenleme:
cok sukur canım rabım kucağına almayı nasıp etsın bende yarın dra gıdecegım ıns bebısımı görebılırız

sagol canim RAbbim hayirli haberlerle donmeyi nasip etsin sanada

Kızlar benimde sizlerden bi isteğim olacak okuyabilen arkadaşlar olursa eğer bi tanıdığım oğlu için 500 yasin topluyo oğluyla başa çıkamıyolar kadın perişan eğer okuyabilen olursa bana haber etsin burdan takip etmeye çalışıcam inşallah çocuğun ismi Serkan

canim ben bir tane okurum

geçmişi okuyamadım ama hepiniz iyisinizdir inşallah. biz bugun doktora gıttık 4lü tarama için tahlil verdik ve bır kızımın olucagını ogrendım.hersey cok normal dedı suanda fakat benım rahmin çirf rahim oldugundan dolayı dogum erken olabılır dedı doktor bu bıraz moralımı bozdu kızlar dualarınızı beklıyorum.inşallah ters sonucumda guzel cıkar.

ayy cok sevindim canim Rabbim prensesini kucagina almayi nasip etsin insallh hayirlisiyla...insallah gunu gunune alirsin melegini kucagina....

sa arkadaşım ben yeniyim eski sistem nasıldı bilmem ama siz de nasıl derseniz ben uyarım aslında bi meryem iki yasin de çok zahmetli değil ama arkadaşla sürekl giremedikleri için yada müsait değil olduklarndan gecikiyo muhtemelen neyse arkadaşlar ne derse ben ona varım... duayı sen mi yapcaksın ayşecim yarın cuma vakti ne yetişir inş... kızlar ben öss ye girmeye karar verdim yeniden hadi bana başarılar dileyin:))))

RAbbim hayirlisini versin insallah muvaffak olursun...

KAPI AÇILIR SEN YETER Kİ VURMAYI BİL NE ZAMAN AÇILIR BİLEMEM SEN YETER Kİ O KAPIDA DURMAYI BİL (mevlana) RABBİM AÇILMASINI BEKLEDİĞİNİZ TÜM KAPILARI AÇSIN SİZLERE HAYIRLI CUMALAR

Amin insallah canim ...sanada hayirli cumalar

ben cektirdim canim rahim filmini anestezi almadan hic agrim acim olmadi ama kisiden kisiye degisiyormus eger tuplerde tikaniklik varsa agri yapiyormus ben cektirmeden iki saat oncesi bir agri kesici almistim sadece...

sagol canim RAbbim hayirli haberlerle donmeyi nasip etsin sanada

canim ben bir tane okurum

ayy cok sevindim canim Rabbim prensesini kucagina almayi nasip etsin insallh hayirlisiyla...insallah gunu gunune alirsin melegini kucagina....

RAbbim hayirlisini versin insallah muvaffak olursun...

Amin insallah canim ...sanada hayirli cumalar

ben cektirdim canim rahim filmini anestezi almadan hic agrim acim olmadi ama kisiden kisiye degisiyormus eger tuplerde tikaniklik varsa agri yapiyormus ben cektirmeden iki saat oncesi bir agri kesici almistim sadece...

Öncelikle Yasin okuyacağın için çok teşekkr ederm canım Allah senin de gönlüne göre versin inşallah çocuğun adı serkan aklında bulunsun :)
Rahim filmi bende çektirdim ama benimki öle ağrısız falan olmadı çok zor geçti tıkanıklık falanda yokmuş ama nie öle oldu anlamadım çokkk kanamam olmuştu :( doktor histeroskopi istedi onu erteliyorum ben korkuyorum normalde 1 ay önce yaptırmalıydım ama ne bilim bakalım cesareti toplayıp yaptırmak gerek

kizlar duaniza ihtiyacim var su mubarek saatlerde pazertsiden beri gelen lekenmem dun kirmiza dondu biraz endiseliyim Rabbim hayirlisini versin insaallah bu sabahtan hic yoktu gelmez kesilir insallah...

Öncelikle Yasin okuyacağın için çok teşekkr ederm canım Allah senin de gönlüne göre versin inşallah çocuğun adı serkan aklında bulunsun :)
Rahim filmi bende çektirdim ama benimki öle ağrısız falan olmadı çok zor geçti tıkanıklık falanda yokmuş ama nie öle oldu anlamadım çokkk kanamam olmuştu :( doktor histeroskopi istedi onu erteliyorum ben korkuyorum normalde 1 ay önce yaptırmalıydım ama ne bilim bakalım cesareti toplayıp yaptırmak gerek

Amin insallah hepimizin canim boyle hikayeler cok duydum Rabbim yardimcin olsun insallah yaptirmadan once bende cok korkmustum...

okumaya basliyorum serkan icin beni ekleyebilirsin

Canım benim çok saol Allah razı olsun .Annesi okadar çaresiz bir durumdaki anlatamam oğluma dua edin dio kadıncağız nese Allah seninde gönlünde dilediğin istediğin ne varsa hepsini versin bu arada kanamam var demişsin hamilemisin canım?

kizlar duaniza ihtiyacim var su mubarek saatlerde pazertsiden beri gelen lekenmem dun kirmiza dondu biraz endiseliyim Rabbim hayirlisini versin insaallah bu sabahtan hic yoktu gelmez kesilir insallah...

Ah canım Allah seni ve bebişini korusun bişey olmaz inşallah korkma dualarımız seninle

Canım Allah senden de razı olsun Allahım sana da hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Bu arada yanlış hatırlamıyorum demi ank dansın geçen aylarda tüp bebk yaptırmıştın yanlış hatırlıyosam kusura bakma

Canım benim çok saol Allah razı olsun .Annesi okadar çaresiz bir durumdaki anlatamam oğluma dua edin dio kadıncağız nese Allah seninde gönlünde dilediğin istediğin ne varsa hepsini versin bu arada kanamam var demişsin hamilemisin canım?

Canım bende alayım yasin 1 tane birazdan okurum inş

:nazar:Rabbimin izniyle hamileyim canim bugun 6+1 gunluk oldu Rabbim isteyen herkese versin insallah....:16:

Back
X