Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım allah razı olsun suan ıyıym ama bazen oyle agrım oluyo kı bısey olaacak dıye korkuya kapılıyorum yarın kontrol var merak ıcındeyım
bu arada 1 yasın okurum ben

Cümlemizden inşaallah...

Hayır canım sakın korkma,hamileyken oluyormuş zaten ağrılar,seninkilerde hamileliktendir,bir sorun yoktur.

Sakın kötü düşünme,güzel düşün güzel olsun....Rabbim sana bir emanet verdi,o senin içinde;belli bir zamana kadar sen dualarınla o emaneti çok iyi koruyacaksın.Sonrada o emanet ömrüne doğacak.Canım dualarımızdasın.Tüm anne olacaklara dua ediyorum,Rabbim sağlıkla kavuştursun diye....Anne olmak isteyenlerde zaten hep dualarımda,en kısa zamanda muradımıza kavuşalım hayırlısıyla diye.

Ayşe ne geldi aklımaa,belki içinde iki tane dünya vardır,İki kardeş birbiriyle çekişiyodur,ağrı dediğin iki kardeşin yayamazlıklarıdır belkii :52: :52:

Cümlemizden inşaallah...

Hayır canım sakın korkma,hamileyken oluyormuş zaten ağrılar,seninkilerde hamileliktendir,bir sorun yoktur.

Sakın kötü düşünme,güzel düşün güzel olsun....Rabbim sana bir emanet verdi,o senin içinde;belli bir zamana kadar sen dualarınla o emaneti çok iyi koruyacaksın.Sonrada o emanet ömrüne doğacak.Canım dualarımızdasın.Tüm anne olacaklara dua ediyorum,Rabbim sağlıkla kavuştursun diye....Anne olmak isteyenlerde zaten hep dualarımda,en kısa zamanda muradımıza kavuşalım hayırlısıyla diye.

Ayşe ne geldi aklımaa,belki içinde iki tane dünya vardır,İki kardeş birbiriyle çekişiyodur,ağrı dediğin iki kardeşin yayamazlıklarıdır belkii :52: :52:

yanı öyle agrım oluyokı adet oldum sanıyorum o yuzden tedirgın oluyorum...,
canım benııımmmmm çok guldurdun beını.. bence benım bebış bana göre bı tane ve arkadasların dedgı gıbı nazlı tek basına bıle yaramazlığı yetıyo sımdıden ..

tamam canım 750 ya varis benimdir o zaman okundu yaz :34:
ESLEMLİVA canım yasin mi okutuyorsun sende bende bir yasin okurum ama regl bitiminde ancak sıkıntı olmazsa:34:

Evet canım birde Yasin okutayım dedim,umut dünyası işte :31:

Ya inanmak istediğim için mi bilmiyorum ama inanıyorum,az kaldı inşaallah bebeğime kavuşmama :31:

Yarın mübarek Cuma günü,soğan suyuna tekrar başlıcam....İyi bir doktorda buldum,onada gidicez...Bakalım artık hayırlısı :34:

Canım Allah razı olsun,çok teşekkür ederim sanada...Yok bir sıkıntı olmaz,zamanına niyet etmedim çünkü....Sen adet bitiminde bana mesaj at ozaman canım,bende öyle ekliyim listeme adını,çok sağol.

Bende adetliyim şuan,bitmedi daha.İnşaallah diğer aya adet olmayızda,bebeklerimiz bizimle olur :21:

tamam canım 750 ya varis benimdir o zaman okundu yaz :34:
ESLEMLİVA canım yasin mi okutuyorsun sende bende bir yasin okurum ama regl bitiminde ancak sıkıntı olmazsa:34:

canım allah razı olsun
bu arada sen ne yaptın 500 yasın tamamlayabıldınmı
ben bu ara kımseyle gorusemedım ama ıns bu aksam unutmazsam sen ve eslemlıva ıçın arkadaşlarımı arayacağm

merhaba,

ayşe cim, iyisiniz inş??

nacizane fikrim, bence liste ağır gelmiş olabilir bazı arkadaşlara, süre çok uzuyor bitmesi açısından, daha hiç yasin okuyamadığımız arkadaşlarımız çok.
bence önce yasin okuyalım sonra meryem süresine geçeriz.
yasin de 2 kişi için 1 haftalık süre bazında okursak sanki daha hızlı ilerleriz gibi düşündüm.
tabii genede sizler bilirsiniz.

dualar hakkında

kızlar suanda 7 yasın 4 meryem suresı 62 ayet el kursı ve 1400 ya varıs eksiğmiz var ..
2 meryem suresını esma okudu
34 ayet el kursı ema okudu
650 tane ya varıs ema çektı
750 ya varıs asbelove okudu

gerıye 2 meryem suresı -- 7 yasın-- 28 ayet el kursı kaldı

canım benııımmmmm çok guldurdun beını.. bence benım bebış bana göre bı tane ve arkadasların dedgı gıbı nazlı tek basına bıle yaramazlığı yetıyo sımdıden ..

Rabbim hep gülmenizi nasip etsin kuzum,oyy yerim ben o nazlı bebişi,nazlansınlar bakalım katlanırız :27: Rabbim gönlünüz göre versin Ayşecim :16:

ne demek canım benım rabbım kabul eder ıns

Aminn inşaallah kabul olacak canım :38:

dualar hakkında

kızlar suanda 7 yasın 4 meryem suresı 62 ayet el kursı ve 1400 ya varıs eksiğmiz var ..
2 meryem suresını esma okudu
34 ayet el kursı ema okudu
650 tane ya varıs ema çektı
750 ya varıs asbelove okudu

gerıye 2 meryem suresı -- 7 yasın-- 28 ayet el kursı kaldı

Canım ben adetliyim ama eşimi aradım şimdi,2 tane Meryem Suresini eşim okurum dedi :16:

kıyamam ama normaldir canım kasık ağrıların bel ağrıların dikkatli hareket ettiğin sürece hiç bir sıkıntı olmayacak inşallahh canım benimmm

Evet canım birde Yasin okutayım dedim,umut dünyası işte :31:

Ya inanmak istediğim için mi bilmiyorum ama inanıyorum,az kaldı inşaallah bebeğime kavuşmama :31:

Yarın mübarek Cuma günü,soğan suyuna tekrar başlıcam....İyi bir doktorda buldum,onada gidicez...Bakalım artık hayırlısı :34:

Canım Allah razı olsun,çok teşekkür ederim sanada...Yok bir sıkıntı olmaz,zamanına niyet etmedim çünkü....Sen adet bitiminde bana mesaj at ozaman canım,bende öyle ekliyim listeme adını,çok sağol.

Bende adetliyim şuan,bitmedi daha.İnşaallah diğer aya adet olmayızda,bebeklerimiz bizimle olur :21:

Evet canım belki okuyanlardan birinden dolayı kabul edecek Rabbim duamızı bilemeyiz inşallah bir daha ki ay güzel haberler alırız canım gerçi ben pek umutlu değilim desemde içimde bi yerde ya olduysa diyormuşum adet olunca anladım canımm
Sen yaz benim ismimi cumartesi bitecek pazara okurum Allahımın izniyle canımm:16:

merhaba,

ayşe cim, iyisiniz inş??

nacizane fikrim, bence liste ağır gelmiş olabilir bazı arkadaşlara, süre çok uzuyor bitmesi açısından, daha hiç yasin okuyamadığımız arkadaşlarımız çok.
bence önce yasin okuyalım sonra meryem süresine geçeriz.
yasin de 2 kişi için 1 haftalık süre bazında okursak sanki daha hızlı ilerleriz gibi düşündüm.
tabii genede sizler bilirsiniz.

hamdolsun canım ıyıym de bebek ne alemde bılmıyorum
sen nasılsın neler yapıyorsun
canım sanırım sadece meryem suresı agır gelıyo ..
bı de lısteye adını yazdırıp okumayan arkadaşlar var onların yerınede okundu epey bı bu hafta zor oldu..
dıger arkadaşlar ne dusunur bu konuda fıkırleını belırtırlerse yarın lısteyı ona gore duzenlerım dıyecektım ama yarın gıremeyebılırım dr a gıdecegım

canım allah razı olsun
bu arada sen ne yaptın 500 yasın tamamlayabıldınmı
ben bu ara kımseyle gorusemedım ama ıns bu aksam unutmazsam sen ve eslemlıva ıçın arkadaşlarımı arayacağm

Amin canım hepimizden inşallahhh
Maalesef daha 300tane eksiğim var canım Rabbimin izniyle sizinde yardımlarınızla tamamlayacağım inşallah
Sağolasın canım Allah razı olsun:16:

Rabbim hep gülmenizi nasip etsin kuzum,oyy yerim ben o nazlı bebişi,nazlansınlar bakalım katlanırız :27: Rabbim gönlünüz göre versin Ayşecim :16:

Aminn inşaallah kabul olacak canım :38:

allah razı olsun canım..aynen dediğin gibi rabbım nasip etsın de yaramzlıklarına katlanacağız ıns

hamdolsun canım ıyıym de bebek ne alemde bılmıyorum
sen nasılsın neler yapıyorsun
canım sanırım sadece meryem suresı agır gelıyo ..
bı de lısteye adını yazdırıp okumayan arkadaşlar var onların yerınede okundu epey bı bu hafta zor oldu..
dıger arkadaşlar ne dusunur bu konuda fıkırleını belırtırlerse yarın lısteyı ona gore duzenlerım dıyecektım ama yarın gıremeyebılırım dr a gıdecegım

canım bende çok şükür idare ediyorum.
babam hasta biraz onunla ilgileniyom. moralim aslında bozuk gibi. böyle bıkkın sabırsız tahammülsüz gibi hissediyorum.tuhafım ya ruh halimin adını koyamadım
periyodik dönemdeyim ondan da olabilir bilemiyorum.:5:
ama babamın hastalanmasına çok canım sıkılıyor şuan eve gitmek istiyom mesela. çalışmak istemiyorum ama çok yoğunum inan.

Back
X