• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

gunaydınlar canım arkadaslarım..
nasılsınız..
bugun annem ve babam gelecek çok mutluyum..

gözün aydın ayşecim:16::16:
eksikler okunmaaya başlanıcaksa eğer ben 6 yaşin 30 ayetel kürsi 750 tane yavaris okuyabılırım canım.
eksıkler okunmaya başlayınca haberım olsun yeter:16:

Candan ablacım evet kıskanmıyorum artık çünkü aynalar bana da gülüyor :9: seyyan ve bahar anlamışlardır eminim seni ve bütün arkadaşları çok seviyorum
Nekadarzor canım benim için de sorun yok inş en yakın zamanda bebişine kavuşursun
Ayşemmm canım bebişin ve senin iyi olduğuna çok sevindim hep iyi haberlerle gel inşallah
Ve bütün arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı mutlu günler diliyorum
anladım anladım.....................:1:
:1::1::1::1::1::1::1:biz de seni seviyoruz canım.

Son düzenleme:
hayırlı güzel günler dostlarım.nasılsınız.burada heryer bembeyaz.her bir kar tanesi bir melek demek biliyorsunuz.bu kadar muhteşem bir düzen kurup çeviren Rabbim hepinizin hayatına bembeyaz tertemiz güzel sayfalar açsın.beyaz kundaklarla süslesin kucağınızı.bembeyaz olsun günleriniz.sıkntılardan uzak bembeyaz olsun yüreğiniz.ve bembeyaz olsun hayatınız.karın arasından o kardelen çiçeğini çıkarıp açtıran Rabbim nelere Kadirsin.dilerim hepinizin en kısa zaman da açar kardelenleri........dolar kucakları........şenlenir evleri.................

duru1616== - 2 tane yasini şerif - 1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
bahar==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
antikdeniz==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
:nazar::nazar:tondora==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis DILEK OKUDU

sardunya==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
antisocial== 2tane yasini şerif -1 meryem suresi-16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
seminay84==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
sebiilem==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
orlic==3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
:nazar::nazar:ozay37barış==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyDU

şaşkınanne==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
YASEMINSEZA==2 TANE YASIN 1 MERYEM 15 AYET EL KURSI 350 TANE YA VARIS OKUDU
hayalot=3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
:nazar::nazar:melek04==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
:nazar::nazar:esmacvs==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
:nazar::nazar:ayse035===2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
özlemlk==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
turkuaz== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu

taylandilek=2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
seyyan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
e_m_a==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU

candan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
:nazar::nazar: rainsun==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
ecrin007==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
dilek==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
SEVİL61==2 TANE YASIN 1 MERYEM SURESI -15 AYET EL KURSI-350 YA VARİS OKUDU
muhat==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu

:nazar::nazar:mausi==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
asbelove ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
ecrin23==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
nekadarzor==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
SÜPRİZ06==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
ESLEMLİVA==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
SSONMEz==2 TANE yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis OKUDU
reyyan1984 ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
m_fairy==2 tane yasıni şerif - 1meryem suresı- 15 tane ayet el kursı - 350 tane ya varis ESMA OKUDU

yasen==2 tane yasini şerif - 1meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
livpe==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis candan okudu
asenat==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
SELİNİM==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis sevıl61 okuudu
KAYS== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
:nazar::nazar:KRIZANTEM83==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
:nazar::nazar:redhaır redgırl==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
SARDUNYASİ................................
melek181....................................
pamuk_ee
selamun aleykum gönül dostlarım..bu hafta yasini şeriflerimiz ya varis ve ayet el kursı zikrimiz ema ve seyyan için..meryem surelerimiz ise bahar27 için..allah kabul etsin

toplamda
==82 yasini şerif
==41 meryem suresi
==626 tane ayet el kursi
==14000 tane ya varis
haftalık duamız bunlar önümüzdeki haftaya cumaya kadar biter inş..

notlar
EMA 1000 TANE YA VARİS OKUDU
livpe.. yasen..seminay 84...bu haftada okumadığı takdirde listeden çıkarılacak...
(sönmez artan 1 meryem süresini okudu.)

arkadaşlar ya varis i çekmeden önce 3 4 defa ya mucib çektikten sonra tekrar 3 4 tane ya mucib demeliyiz
ya mucib ismin manası duaları kabul edendir.bu sebepten bu tur zikirler öncesi ve sonrası ya mucib de zikredilir..
ben böyle biliyorum eksiğğim var ise hakkınızı helal edin

arkadaşlar meryem suresini okuduktan sonra tilavet secdesi yapılmalı
Tilavet secdesi nasıl yapılır?

Kur'an okuyan veya dinleyen bir kimse, 14 yerde bulunan, secde âyetlerinden birini okursa veya duyarsa, secde etmesi gereklidir (Hanefi mezhebine göre vaciptir).
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunur
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur

ayşecim eksıkler için 2 yasin 1 meryem suresı 16 ayetel kürsi ve 350 ya varis okudum cnm.

ayşecim eksıkler için 2 yasin 1 meryem suresı 16 ayetel kürsi ve 350 ya varis okudum cnm.
esmavvs ne güzel ki iki canınla bizleri bırakmayıp dualarımıza katılıyosun.eksikleri tamamlamaya çalışıyorsun.öyle makbul ki sizlerin duaları Rabbim karnında ki sabinin hürmetine herşeyi gönlünce versin sana.ve sağlıkla kavuştursun bebeğini.Allah nazarlardan saklasın seni ve tüm anneleri,anne adylarını.

duru1616== - 2 tane yasini şerif - 1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
bahar==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
antikdeniz==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
:nazar::nazar: tondora==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis DILEK OKUDU
sardunya==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis esma okudu
antisocial== 2tane yasini şerif -1 meryem suresi-16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu

seminay84==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
sebiilem==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
orlic==3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
:nazar::nazar: ozay37barış==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyDU

şaşkınanne==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
YASEMINSEZA==2 TANE YASIN 1 MERYEM 15 AYET EL KURSI 350 TANE YA VARIS OKUDU
hayalot=3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
:nazar::nazar:melek04==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
:nazar::nazar:esmacvs==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
:nazar::nazar:ayse035===2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
özlemlk==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
turkuaz== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu

:nazar::nazar:taylandilek=2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
seyyan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
e_m_a==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU

candan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
:nazar::nazar:rainsun==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
ecrin007==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
dilek==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
SEVİL61==2 TANE YASIN 1 MERYEM SURESI -15 AYET EL KURSI-350 YA VARİS OKUDU
muhat==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
:nazar::nazar:mausi==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
asbelove ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
ecrin23==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
nekadarzor==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
SÜPRİZ06==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
ESLEMLİVA==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
SSONMEz==2 TANE yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis OKUDU
reyyan1984 ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
m_fairy==2 tane yasıni şerif - 1meryem suresı- 15 tane ayet el kursı - 350 tane ya varis ESMA OKUDU

yasen==2 tane yasini şerif - 1meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
livpe==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis candan okudu
asenat==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
SELİNİM==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis sevıl61 okuudu
KAYS== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
:nazar::nazar:KRIZANTEM83==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
:nazar::nazar:redhaır redgırl==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu

SARDUNYASİ................................
melek181....................................
pamuk_ee
selamun aleykum gönül dostlarım..bu hafta yasini şeriflerimiz ya varis ve ayet el kursı zikrimiz ema ve seyyan için..meryem surelerimiz ise bahar27 için..allah kabul etsin

toplamda
==82 yasini şerif
==41 meryem suresi
==626 tane ayet el kursi
==14000 tane ya varis
haftalık duamız bunlar önümüzdeki haftaya cumaya kadar biter inş..

notlar
EMA 1000 TANE YA VARİS OKUDU
livpe.. yasen..seminay 84...bu haftada okumadığı takdirde listeden çıkarılacak...
(sönmez artan 1 meryem süresini okudu.)

arkadaşlar ya varis i çekmeden önce 3 4 defa ya mucib çektikten sonra tekrar 3 4 tane ya mucib demeliyiz
ya mucib ismin manası duaları kabul edendir.bu sebepten bu tur zikirler öncesi ve sonrası ya mucib de zikredilir..
ben böyle biliyorum eksiğğim var ise hakkınızı helal edin

arkadaşlar meryem suresini okuduktan sonra tilavet secdesi yapılmalı
Tilavet secdesi nasıl yapılır?

Kur'an okuyan veya dinleyen bir kimse, 14 yerde bulunan, secde âyetlerinden birini okursa veya duyarsa, secde etmesi gereklidir (Hanefi mezhebine göre vaciptir).
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunur
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur

esmavvs ne güzel ki iki canınla bizleri bırakmayıp dualarımıza katılıyosun.eksikleri tamamlamaya çalışıyorsun.öyle makbul ki sizlerin duaları Rabbim karnında ki sabinin hürmetine herşeyi gönlünce versin sana.ve sağlıkla kavuştursun bebeğini.Allah nazarlardan saklasın seni ve tüm anneleri,anne adylarını.

amin cnm Allah razı olsun.rabbım isteyen herkeze nasip etsin inşallah hayırlı saglıklı evlatlar

Iki etüt arası kaçamak yapayim dedim.nasılsınız hanımlar

sa kızlar nsılsınz inş. iyisinzdir... eksikler bitti mi malum ben okuyamıyorum yeni iismler için okunmaya ne zaman başlanacak bilgisi olan ark. bilgi verebilir mi ben ancak cuma günü Kuran-ı Kerim okuyabilirim aeo

a.s. canım ilik bizden sen nasılsın??? oohh manzara süperr desene... yaa 16. katta oturmak korkutmuyor muu.....benim yükseklik korkum varrr yüksek binalarda oturmaya çekiniyorumm...hanii bunun cam temizliği falan da varr..bulunduğum yer 2. katt ama 3. katt gibii yinede cam silerken korka korkaa...zor alıştım anlıcann:))
bende iyiyim canım biraz toparlandım kendimi daha iyi hissediyorum bu ay tedaviye başlamaya karar verdim o yüzden biran evvel kendimi toparlamam lazımdı.yok canım bana artık yüksek gelmiyor hoşumada gidiyor.cam silme işine gelincede mıknatıslı silecek aldım ön taraftan siliyorum arkadanda siliniyor alıştım artık.ama bugün tatsızlık yaşadık malesef deprem oldu ve fena sallandık Allah'tan evde tek başıma değildim ama çok korktum Rabbim hepimizi kazalardan.belalardan,afetlerden ve hastalıklardan korusun amin

Ayşem gözün aydın canım annene bizlerden de slm söyle :) Eksikler için ben okurum yarın yazarım inş canım.

Seyyanım anlayacağını biliyordum canımıniçi :16:

Merhabalar

Kızlar, benim payıma düşen duaları da okundu olarak düzenleyebilirsiniz.

Bir de; özel mesajlarımda vardı ama dolmuş diye birazını silmiştim. Gelenlere yer açılması bakımından.

Çok bir şey değil gerçi ama Yasin-i Şerif toplayan bir arkadaşınız vardı, onun mesajı da silindiği için, kim olduğunu hatırlayamıyorum şimdi.

Lütfen kusura bakmayın diyorum kendisine. İsmen bilemedim tabi ki ama niyetim sizin için olmak üzere duamı okundu olarak, topladığınız dua sayısına ekleyebilirsiniz.

Allah kabul etsin inşallah.

Eksikleriyle, kusurlarıyla, şu aciz kullarından gelen her duayı, her yakarışı, her bekleyişi, bizim bilip bilmediğimizi bilen gücüyle hakkımızda en güzelinden, en hayırlısından nasip edecek haliyle kabul etsin inşallah.

Daima, imanımızı ve idrakimizi arttırsın. Şükrü bilenlerden, şükrü ve hamdı edebilenlerden, nezdinde en makbul ve en sevgili olabilecek kulluklar nasip etsin hepimize.

Sağlıcakla kalın. Hayırlı akşamlar. Sevgimle

Merhabalar

Kızlar, benim payıma düşen duaları da okundu olarak düzenleyebilirsiniz.

Bir de; özel mesajlarımda vardı ama dolmuş diye birazını silmiştim. Gelenlere yer açılması bakımından.

Çok bir şey değil gerçi ama Yasin-i Şerif toplayan bir arkadaşınız vardı, onun mesajı da silindiği için, kim olduğunu hatırlayamıyorum şimdi.

Lütfen kusura bakmayın diyorum kendisine. İsmen bilemedim tabi ki ama niyetim sizin için olmak üzere duamı okundu olarak, topladığınız dua sayısına ekleyebilirsiniz.

Allah kabul etsin inşallah.

Eksikleriyle, kusurlarıyla, şu aciz kullarından gelen her duayı, her yakarışı, her bekleyişi, bizim bilip bilmediğimizi bilen gücüyle hakkımızda en güzelinden, en hayırlısından nasip edecek haliyle kabul etsin inşallah.

Daima, imanımızı ve idrakimizi arttırsın. Şükrü bilenlerden, şükrü ve hamdı edebilenlerden, nezdinde en makbul ve en sevgili olabilecek kulluklar nasip etsin hepimize.

Sağlıcakla kalın. Hayırlı akşamlar. Sevgimle

Bendim o candann ablam Allah razı olsunnn

Canancım 1 tane yasin okudum canım Allah kabul etsin inşallah

Sağolasın tatlımmm Rabbim dualarımızı kabul eder inşallahhh:16:

Kızlar günaydınnnn
Ayşecim ben 2 Yasin daha okudum canım şimdi 15 ayetel kürsi ve 350 tanede ya varis tamamdır Allah kabul etsin

ARKADAŞLAR DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM
NOT:BİR KİŞİ BİR TANE OKUYABİLİYOR
ÇEVRENİZDE YARDIM ALABİLECEĞİNİZ KİŞİLER VARSA ÇOK MAKBULE GEÇER

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Okuyan[/td]
[td]Adet[/td]
[td]Durum[/td]
[td]Okuyan[/td]
[td]Adet[/td]
[td]Durum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]oz_lem[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]ayse005[/td]
[td]2[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]nur.sen[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]hayatimsinav[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]elif5507[/td]
[td]3[/td]
[td]Okundu[/td]
[td]ALPPIN[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]ecrin23[/td]
[td]4[/td]
[td]Okundu[/td]
[td]elmacvs[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr]

[td]dice[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]
[td]gülsümsün[/td]
[td]3[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]acemiperi[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]
[td]medoskop[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]merra1[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]ssönmez[/td]
[td]2[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]krizantem83[/td]
[td]8[/td]
[td]Okundu[/td]
[td]aybikekayra[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]asenat123[/td]
[td]2[/td]
[td]Okundu[/td]
[td]kiraztepe[/td]
[td]3[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]muhat[/td]
[td]7[/td]
[td]Okundu[/td]
[td]scorpions[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]fatmaipek[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]
[td]cemrem29[/td]
[td]4[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]nishbr[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]ronya[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]sivasin gülü[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]candann[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]banu85[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]missyaman[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]rimel_84[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]gamyoncu[/td]
[td]3[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]inci_tanei[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]kadifegül[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]mavimenekşe[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]mutluluk84[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]çiçek00[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]ynz06[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]birumut99[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]seyyan[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]beylem[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]antisocial[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]melek04[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]reyyan01[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]klaram[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]elfida[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]kabilarda[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]leylak84[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]ne_yazcam_ya[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]gulem[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]antigone83[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]supriz06[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]nartanesiii[/td]
[td]6[/td]
[td]okundu[/td]
[td]iğneoyası[/td]
[td]3[/td]
[td]okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]edanur86[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]aeben[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]encan[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]reann[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]eslemliva[/td]
[td]2[/td]
[td][/td]
[td]RainbowColors[/td]
[td]27 [/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]savas5482[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]turkuaz8[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]masumum[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]tanem111[/td]
[td]12[/td]
[td]okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]simaybade[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]gamze1923[/td]
[td]4[/td]
[td]okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]ozzy06[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]raginda[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]sersum[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]esraaaa[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]topalpire[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]ecrinn07[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]melek181[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]bengisu[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]antikdeniz1[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]vck[/td]
[td]3[/td]
[td]okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]nilda015[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]asbelove ark.[/td]
[td]5[/td]
[td]okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]rmzeynep[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]feryalnur[/td]
[td]4[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]34bc[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]Banu_K[/td]
[td]3[/td]
[td]?[/td]

[/tr]
[tr]

[/table]

evet canım bende aldım ama inan hakkında hiç bir fikrim yok.başka şeyler alırken onuda alalım dedim.topikte duyduydum.ama fazla da araştırmadan aldım.iyice öğrenmeden içmekte istemiyorum.bilgilendirirseniz sevinirim.adet düzensizliğim yok başka nelere faydası var.hamilelik için mi......yumurtayamı faydalı.........
Canım haklısın tabiki araşatırmak lazım aldığın yer bilgi vermedimi bu hayıt suyuyla ilgili:44:Bayanlardaki hormonları dengeleyip yumurta kalitesini artırıyor canım.özellikle pkolular içinde çok faydalıymış:34:
Candan ablacım evet kıskanmıyorum artık çünkü aynalar bana da gülüyor :9: seyyan ve bahar anlamışlardır eminim seni ve bütün arkadaşları çok seviyorum
Nekadarzor canım benim için de sorun yok inş en yakın zamanda bebişine kavuşursun
Ayşemmm canım bebişin ve senin iyi olduğuna çok sevindim hep iyi haberlerle gel inşallah
Ve bütün arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı mutlu günler diliyorum
Canım neyi anladığımızı ben anlamadım:1::9:
canlarım günaydın çok özledim herkezi:16::16::16:
geçmişi çok okuyamadım ama hepiniz iyisiniz umarım ben iyiyim çok şükür
ayşecim dr. ne zaman gidiyorsun
dua listesinde eksik varsa okuyabilrim haber verirseniz
öptüm herkesi:54::54::54::54:
Günaydın canım bizde seni merak ettik hatta Candan Ablayla kulağını çınlattık umarım bir sorun yoktur ve iyisindir.Bizde özledik seni kib görüşürüz:3:
günaydın şekerlerrrr
Nasılsınız bugünnn
İstanbul beyaza boyandıı üşüyorum ama mutluyummmm:16:
Günaydın ben mudanyadayım dün bukadar kar yoktu fırtına vardı bugün hem fırtına hem kar.Birde dün bu karda dışarı çıkmak zorunda kaldık.Yürüdükte karların içinde Allah'tan hasta olmadım:18::10:
gunaydınlar canım arkadaslarım..
nasılsınız..
bugun annem ve babam gelecek çok mutluyum..
Canım gözün aydın Allah kavuştursun annen babana selamlar:3:
anladım anladım.....................:1:
:1::1::1::1::1::1::1:biz de seni seviyoruz canım.
Ben birşey anlamadım:1::9:
hayırlı güzel günler dostlarım.nasılsınız.burada heryer bembeyaz.her bir kar tanesi bir melek demek biliyorsunuz.bu kadar muhteşem bir düzen kurup çeviren Rabbim hepinizin hayatına bembeyaz tertemiz güzel sayfalar açsın.beyaz kundaklarla süslesin kucağınızı.bembeyaz olsun günleriniz.sıkntılardan uzak bembeyaz olsun yüreğiniz.ve bembeyaz olsun hayatınız.karın arasından o kardelen çiçeğini çıkarıp açtıran Rabbim nelere Kadirsin.dilerim hepinizin en kısa zaman da açar kardelenleri........dolar kucakları........şenlenir evleri.................
Aminnn canım güzel dileklerin için Allah razı olsun.Eeee sanatçı ruhlu olmanın hali başka.Resimle müzikle uğraşan insanlar daha bir duygusal olurmuş.Sende duygusal ince ruhlusun canım arkadaşım:16::54:
a.s. canım ilik bizden sen nasılsın??? oohh manzara süperr desene... yaa 16. katta oturmak korkutmuyor muu.....benim yükseklik korkum varrr yüksek binalarda oturmaya çekiniyorumm...hanii bunun cam temizliği falan da varr..bulunduğum yer 2. katt ama 3. katt gibii yinede cam silerken korka korkaa...zor alıştım anlıcann:))
bende iyiyim canım biraz toparlandım kendimi daha iyi hissediyorum bu ay tedaviye başlamaya karar verdim o yüzden biran evvel kendimi toparlamam lazımdı.yok canım bana artık yüksek gelmiyor hoşumada gidiyor.cam silme işine gelincede mıknatıslı silecek aldım ön taraftan siliyorum arkadanda siliniyor alıştım artık.ama bugün tatsızlık yaşadık malesef deprem oldu ve fena sallandık Allah'tan evde tek başıma değildim ama çok korktum Rabbim hepimizi kazalardan.belalardan,afetlerden ve hastalıklardan korusun amin

Canım geçmiş olsun Allah korusun bizleri.Bursadada bayağı hissedilmiş.Dün biz otobüsdeydik yolculardan birini akrabası aramış hissedilmiş çok.Allah beterinden saklasın:18::31:

Aman dikkat et canımmm
Dün kar yağıyordu daha iyiydi valla bu sabah evden işe gelirken düşmemek için binbir türlü cambazlık yaptımmmmmmm
Sağsalim geldim çok şükürrr:34:

Aman dikkat et canımmm
Dün kar yağıyordu daha iyiydi valla bu sabah evden işe gelirken düşmemek için binbir türlü cambazlık yaptımmmmmmm
Sağsalim geldim çok şükürrr:34:

Teşekkür ederim canım sende dikkat et ben birde kara çok alışkın biri olmadığım için karda yürürken kaymak beni korkutuyor.Eşimin koluna girdim zaten yoksa belkide düşmüştüm:18:Allah korusun canım yollar kaygan oluyor çok şükür sağ salim gelmişsin sende:34::16:

Back
X