Canım aramıza hoşgeldin nasılsın..
teşekkür ederim ayşecimm bugünlerim test sonucunu beklemekle geçiyor 1 hafta sonra sonuç belli olacak bütün arkadaşlar için de hayırlısını diliyorum
Selamun aleykum arkadaşlarım
ben dr dan geldım sukur dr ıyı dedı keseyı gorduk ufacık bı bebeğim var..
Rabbım hepinize nasıp etsın ıns..
Ama yenı lısteyle ılgılenen olmamıs uzuldum buna..ınanın suan ben eşimden gızlı gırdım uyuyo..
Hemen cıkacagım bu haafta lısteden meryem suresını cıkaralım diğer duaları candan abla raınsu ve nekadarzor ıçın okuyalım
ama lutfen bırı lısteyle ılgılensın
Canım ıns bısey olmayacak ıcını ferah tut ıyı seyler dusun ona dua et hep bolbol ayet el kursı oku rabbım sıze bağışlasın
ve devamlı dınlen ..
aleyküm selam canım.sperm değerleriniz düzelmiş.inşdiğer sorunda kalkar ortadan istediğine en kısa zamanda kavuşursun.birşey sormak istedim.sperm değerlerinin düzelmesi için bir tedavi mi uygulandı yoksa bitkisel çözümlermi bilgilendirirsen sevinirim.Allah işinizi rast getirsin.selamınaleyküm hayırlı cumalar nasılsınız arkadaşlar
ben 3 tane yasini şerif okudum
ister yeni listeye ekleyin ister eksikleri tamamlayın
topik niyetine okudum ama duasınıda ettim
kaç gündür hastanedeydik
sonuç şu bu uğraş içinde
2.dna testimizi verdik
15 gün sonra sonuç çıkacak
hayırlısı ALLAH tan
tam buraya yazarken de kaan beyde mail geldi
sperm değerleri tamamen düzelmiş
morfoloji sıkıntılı biraz ama dna testi iyi gelirse o da sorun teşkil etmez demiş :)
kizlar ben tup bebek yaptiriyorumya igne vurunuyorum simdi 14 gun oldu normalde simdiye kadar gornal-f baslamistim,ama bu igneye adetten sonra baslaniyor,ama benim adetim daha gelmedi,kagverengi lekelerim oldu cok az simdi bisey yok yine,sorum su tup bebek yaptiranlar da oldumu boyle gecikmeler,lekelenmeler,tahminim igneden oluyor.gunum iki gun gecti,normalde 2 gun once olurum,gecen ay 5 gun once oldum,ne oluyo bana?hic gununu sapmazdi,bir bilgisi olan varmi?aslinda doktoru ariycaktim ama inanin siz doktordan daha bilirsiniz bence,o yuzden aramadim
Ssonmez ema sızınle denk gelemıyoruz yaa
Canım benim çok saol Allah razı olsun .Annesi okadar çaresiz bir durumdaki anlatamam oğluma dua edin dio kadıncağız nese Allah seninde gönlünde dilediğin istediğin ne varsa hepsini versin bu arada kanamam var demişsin hamilemisin canım?
kizlar ben tup bebek yaptiriyorumya igne vurunuyorum simdi 14 gun oldu normalde simdiye kadar gornal-f baslamistim,ama bu igneye adetten sonra baslaniyor,ama benim adetim daha gelmedi,kagverengi lekelerim oldu cok az simdi bisey yok yine,sorum su tup bebek yaptiranlar da oldumu boyle gecikmeler,lekelenmeler,tahminim igneden oluyor.gunum iki gun gecti,normalde 2 gun once olurum,gecen ay 5 gun once oldum,ne oluyo bana?hic gununu sapmazdi,bir bilgisi olan varmi?aslinda doktoru ariycaktim ama inanin siz doktordan daha bilirsiniz bence,o yuzden aramadim
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun ben bi tanıdığımın oğlu için istiyorum Yasini ismi Serkan Allah hidayet versin die dua edebilirsin doğru bulsun die ...
canım hangi iğneye başladın lucrin mi vuruyorsun şimdi??
lucrin vuruluyorsan eğer o iğne adet gecikmesi yapıyor ama doktoruna danış istersen..
kızlar bu hafta candan, rainsun ve nekadarzor için birer tane yasin okuyacağız...
ayetelkürsi ve ya varislerin sayısı değişiyor mu????
şubattın ilk haftasıda büyük bir ihtimal bir aksilik olmazsa benim transferim olucak hayırlısıyla.
benide dua listesinde öne alırmısınız???
canım herkesin tedavi şekli farklı oluyorya.ben adetten önce hiç iğneye başlamamıştım.o yüzden fazla bir fikrim yok.ama iğnede yapıyor olabilir.bence sen doktorunu bir ara istersen.
tamam canım 1 tane yasin okudum allah yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?