Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Duru ve ecrin007 dıkkatıne

yenı hazırlayacağınız lısteden asenat--selını--mausı--lıvpe çıkarılacak
yenı aramıza katılan GURBETCİKİZ VE seybıl arkadsımız eklenılecek
meryem suresı tılavet secdesı lısteden cıkarılacak
dıger dualarımız da candanabla-raınsu-nekadarzor ıcın

nat==candan ablanın yaptığı çızelgeyı yapabılırsenız çok guzel olur kızlar

Canıım ben cıkıyorum esım uyandı uyanacak kızar bana sımdı..
öpüyorum senı görüşmek üzere allaha emanet ol

Canım doktorunla görüştün mü,ara bakalım yada vakit kaybetmeden git hemen.Stres yapma sakın,Rabbim meleğinide senide korusun,dualarım seninlee canım

Amin insallh canim

Rabbim kucagina almak nasip etsin canim kac haftalik soyledimi?

Canım ıns bısey olmayacak ıcını ferah tut ıyı seyler dusun ona dua et hep bolbol ayet el kursı oku rabbım sıze bağışlasın
ve devamlı dınlen ..

Amin insallah canim Rabbim hayirlisini versin....

aleyküm selam canım.sperm değerleriniz düzelmiş.inşdiğer sorunda kalkar ortadan istediğine en kısa zamanda kavuşursun.birşey sormak istedim.sperm değerlerinin düzelmesi için bir tedavi mi uygulandı yoksa bitkisel çözümlermi bilgilendirirsen sevinirim.Allah işinizi rast getirsin.

canım hangi iğneye başladın lucrin mi vuruyorsun şimdi??
lucrin vuruluyorsan eğer o iğne adet gecikmesi yapıyor ama doktoruna danış istersen..

Ssonmez ema sızınle denk gelemıyoruz yaa

Ayşecim öyle yoğunumki bakıp çıkıyorum..sınavlar sınavkağıtlarıııııııııııııı....performans ödev çizelgesi offff .....çok yoğunum....hala hastalığımda geçmedi dinlenmeye çalışıyom bir yandan...bebişinin kesesini görmüşsünüz çok sevindim...rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.....

canım bende bir yasin okuyabilirim.benide ekle sen.hasta olan kişiye Allahtan acil şifalar diliyorum.

kızlar bu hafta candan, rainsun ve nekadarzor için birer tane yasin okuyacağız...
ayetelkürsi ve ya varislerin sayısı değişiyor mu????
şubattın ilk haftasıda büyük bir ihtimal bir aksilik olmazsa benim transferim olucak hayırlısıyla.
benide dua listesinde öne alırmısınız???

canım herkesin tedavi şekli farklı oluyorya.ben adetten önce hiç iğneye başlamamıştım.o yüzden fazla bir fikrim yok.ama iğnede yapıyor olabilir.bence sen doktorunu bir ara istersen.

arkadaşlar muhat arkadaşımız yok 2 gündür.inşaallah bir aksilik yoktur.merak ediyorum.:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun ben bi tanıdığımın oğlu için istiyorum Yasini ismi Serkan Allah hidayet versin die dua edebilirsin doğru bulsun die ...

tamam canım 1 tane yasin okudum allah yardımcısı olsun

canım hangi iğneye başladın lucrin mi vuruyorsun şimdi??
lucrin vuruluyorsan eğer o iğne adet gecikmesi yapıyor ama doktoruna danış istersen..

canim yaa asa yukari ayni tarihlerde transfer olucaz....benim oldugum ignenin adi decapeptyl bu igne gecen sefer boyle olmamisti.gecen adetimin 21.gunu bu igneye basladim bu ay adet olup 3 gun galiba gornal-f le birlikte olucam yani iki igne olucam,uzun protokol olucak turkiyede ilk tup denemistik kisa olmustu o tedavi daha baskaydi. seninki de uzundu galiba demi?seninki nasil oluyo?

canım herkesin tedavi şekli farklı oluyorya.ben adetten önce hiç iğneye başlamamıştım.o yüzden fazla bir fikrim yok.ama iğnede yapıyor olabilir.bence sen doktorunu bir ara istersen.

belkide bilmiyorum artik doktoruda anca pazartesi ararim cumartesi pazar hafta sonuya arayamayiz hanimlari dinleniyolar....oluyorum desen yardim etmezler ki ruhsuzlar....ama hayirlisi insallah yarin olurum belki goguslerim felan agriyor..ignedendir....ayyy bide hamis olurmusum ne guzel supriz olurdu yaa...umit iste

candan ablacimin bi yazisini okudum dua istemedigini yazmis...ne kadar gonlu genis bi insan ama inan Allah sana bu dualarin kat kat fazlasini yazar kesinlikle Allah senden razi olsun candan abla....ama biz genede okuyalim senin icinde.....candan abla sen kac yasindasin kac cocugun var.....???????bugun amma merakliyim mi ne

SA arkadaşlar yeni liste hazırlandımı sayfa kaçta ben mi bulamadım...... bi de MUHAT nerelerde bilgisi olan var mı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…