• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aaaaaaaaaaaaaa bu süper oldu işte aldığım ilk anneler günü hediyeside senden olur artık.
gerçi kocişim üzülmiyeyim diye banada hediye alıyor ama senin hediyen bebişimin bana gelmesine yardımcı olacak inşallah
Allah razı olsun tatlım inşallah anneler gününde seninde bebişin sana gelir süpriz yapar:49::49::49::49:

Size özel bu şekerler biberli:) her moral bozukluğundan yersiniz:)
Seyyan ağlamaya bahane ariyom demi elekci:23:
Lenbensu canim dedim geçen ay 100 yaşına bastı:)

Canim makarna salatası yap hemen hazır olur. Sen aksamdan makarnayi hasla.sabak garnitir al yika mayonezle karistir.
Kurabiye yerine başka bisi olmaz mi:)
mercimeğini ve bulgurunu kabarttım.sadece salça,soğan ve yeşillikler eklenecek.kurabiye alsammı acaba hazır.hem ben sana yardıma gel dedim aklıllım., niye gelmiyon ki hemen
ağlama tatlım inşallah son bebişsiz geçirdiğin anneler günün olur sen annelerin en değerlisisin üzme kendini yoksa bebişinde üzülür
inşaallah canım bizimde resim kağıdına çizilmiş yarım yamalak resimlerimiz hediyemiz olur çocuklarımızdan....hep özenmişimdirde şu annelerine resim yapıp annecim senin için yaptım diyen öocuklara.......biz annelerin en değerlileriyiz hepimiz öyleyiz ve bir gün anneler günü bizimde dolu dolu geçecek değilmi canım ...................inşaallah

Size özel bu şekerler biberli:) her moral bozukluğundan yersiniz:)
Seyyan ağlamaya bahane ariyom demi elekci:23:
Lenbensu canim dedim geçen ay 100 yaşına bastı:)

ALLAH ALLAH ağlamak için bundan daha geçerli bi sebep olabilirmi yaaaaaa ........bi rahat ağlatmıyon insanı..elekçi ben değilim sensin topik topik geziyon seni bulcam diye bende peşinden geziyom

ağlama tatlım inşallah son bebişsiz geçirdiğin anneler günün olur sen annelerin en değerlisisin üzme kendini yoksa bebişinde üzülür

Ben alıntı yapamıyorum bi oluyo bi olmuyo:)
Evet bak uzuyosun bebeğini. Dünya aleminde olmada DA baska.alemde var çocuklarımız.
Seyyan ben yapmayı unuttun sandım DA akıl veriyodum kendimce:) ben olsam haxir alırdım:)ama ılla yapalım detsen ge:10:lirim

Vay maşallah eski toprak daha farklı oluyor bizlerden,Allah sağlıklı hayırlı ömürler versin.....
Canim onun yaşında toprak bile kalmadı:)
ALLAH ALLAH ağlamak için bundan daha geçerli bi sebep olabilirmi yaaaaaa ........bi rahat ağlatmıyon insanı..elekçi ben değilim sensin topik topik geziyon seni bulcam diye bende peşinden geziyom

bak canımı sikma topikte anket yaparım en ahlak seni sectiririm:)
Ama Seyyan kıl tüy topigine giriyorum. Doğum masasında bacaklarim öyle mi dursun:)
:37:

Evet bak uzuyosun bebeğini. Dünya aleminde olmada DA baska.alemde var çocuklarımız.
Seyyan ben yapmayı unuttun sandım DA akıl veriyodum kendimce:) ben olsam haxir alırdım:)ama ılla yapalım detsen ge:10:lirim
muhat'cığım Allah hepinize rahatlık versin öpüyorum sizleri görüşmek üzere......:3:

unutmadım canım da mıh gibi yapıştım koltuğa canım kalkmak istemiyo geç oldu ya bende en iyisi mercimek köfteyi yapayım kurabiyeyide hazır alayım....seninde gelceğin yok :50:

seyyancımm benim kırmızılar devam ediyor hala okuyamıyorum

Allah rahatlık versin canimben de yatayim
hadi canım çık sende sen çıkmadan çıkamıyorum bende gidip rahat rahat mercimek köftelerimi yapayım.
KIZ geliyom dedim ya:)
bekliyorum hadi şöle bi güzel kahvede içeriz yada çay yada ne bileyim işte ne istersen.......ben çıkıyorum canım hayırlı geceler.kızlaaaaaar hepinize sevgilerimi gönderiyorum:16:
:16::16::16::16::16::16::16:

Seyyan canim Yarin 41 yasin okuycam not alabilirsin:)
Ben uyuyayim DA sen kurabiye yap. Sabah nasil uyanacaksin acaba

küre ara verdim adet dolayısıyla biliyormusun Kuran dan istihare yaptım yunus suresi 107. ayet çıktı
doktora perşembe günü gidicem tatlım inşallah küçülmüştür dualarınızı eksik etmeyin
biliyorsunuz ben sizlerin dualarıyla bugünlere geldim inşallah yine dualarınız ve desteğinizle yenicem bu sıkıntıyı
Canimmm ben bilmiyordum bu durumu Rabbim bunu dA asmana yardım edecek sen güçlü bir hatunsun bunun da üstesinden gelirsin evelallah Rabbim buraya kadar gelmaleni nasip etti bundan sonrası da gelecek yeter ki inan canım seviyorum seni. ..
mercimeğini ve bulgurunu kabarttım.sadece salça,soğan ve yeşillikler eklenecek.kurabiye alsammı acaba hazır.hem ben sana yardıma gel dedim aklıllım., niye gelmiyon ki hemen

inşaallah canım bizimde resim kağıdına çizilmiş yarım yamalak resimlerimiz hediyemiz olur çocuklarımızdan....hep özenmişimdirde şu annelerine resim yapıp annecim senin için yaptım diyen öocuklara.......biz annelerin en değerlileriyiz hepimiz öyleyiz ve bir gün anneler günü bizimde dolu dolu geçecek değilmi canım ...................inşaallah

İnşallah canım inşallahhhhhh...........

merhaba kalbi güzel kendi güzel kadınlarr
uzun zamandır gelemedim
arada telden okudum ama yazamadım
17 nisanda bebelerimi aldım biliyosun 3 tane dondurulmustu subatta. progesteronun yüksek diye mustafa hoca transferi ertelemişti.
bebisleri alınca ertesi gün yola çıktık.
test günüm 2 mayıs. donmuşlar için 15. gün daha saglıklı sonuç çıkıyor diye öyle. dün dayanamadım kan testi yaptırdım. sonuç 6.99 çıktı. ne sevinebildim ne üzülebildim. yani hala beklemedeyim canyoldaşlarım.
tedavide olan var mı. ayşe ve kriztantemin kızçeleri olucakmış yanlış hatırlamıyorsam.
hepinizi opuyorum.

dualarımı bitirdim geç oldu kusura bakma aslında sana durumu bildirmiştim ama sanırım mesajı görememişsin

Son düzenleme:
Back
X