• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

inşallah inşallah topik açmakta hayal oldu sanırım bana:14::14::14:
yok canım imzalamadık ama rapor çıkamıştık ya süresi 6 aymış
bu süre içerisinde tüpbebek yapmış olmam lazımmış
ben aslında transferin ücretini ödedim ama hakkım yanıyormuş sanki ben istemiyorum bebişlerimi almayı:50::50:

canım ormalde tüp bebek merkezlerinde transfer yapılmadıysa ücret tamamı alınmıyo.yani transfer parasını ödemiyosun.mesela ben transfer gerçekleştikten sonra yaptım tüm ödememi.burda bi yanlışlık yada merkezin bi kandırma durumu var gibi geldi.transfer üzretinin alınmaması lazım senden.burdaki merkezlerde böyle

evet canım biliyorum işte senin doktorunda tam tersini söylemiş hamile kal miyom gider demiş hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bebişimizide kucağımıza aldığımız günler gelir.evet canım gördüm mesajını .arkadaşlarımla yazışmayı çok özlemişim bir türlü face giremedim:9::9::9::9:

canım bı noktayı duzeltım myom gıder demedı bana yanlıs anlasılma olmus sanırım.myomu dogum esnasında alırız dedı bana :)

Sanirim alıntı yapamadm.
Nurusima o topiginde açılacağını en az bizim kadar sen de biliyosun demi:)topikle uğraşmak istemiyosan o ayrı bisi tabi.
uslu durursaniz size şeker gondetcem:)Seyyanin yazdıklarına katılıyorum bu arada

[/LIST]
Hanımlar güzel cumalr olsun insaallah:)
Haber vereyim dedim dedemiz hayatta toparladi.
2gündür cok hastaydim misafir olarak gördüm yazdiklarinizi:)
Sabah acilen dr Ye gittim.10 yıldır tanı konulamayan böbrek rahatsizkigim var.
Ultrasonda bisi çıkmadı# dr kafayi tiyecekti:)
Bel emari çektiler.
Agridan oluyom ağrıyı kesin ilk dedim. Iğne vurdular serum taktilar bana misin demedi.
annemlerdeyim babam bi ilaç verdi hemen geçti ağrım:) bi kacgun cepten yazacağım. Kvlerde kaalcam 2 gün.
Uyuyayim DA gene geleyim:)

muhat'cığım çok çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim....

Sanirim alıntı yapamadm.
Nurusima o topiginde açılacağını en az bizim kadar sen de biliyosun demi:)topikle uğraşmak istemiyosan o ayrı bisi tabi.
uslu durursaniz size şeker gondetcem:)Seyyanin yazdıklarına katılıyorum bu arada
:46:benide gördün ya :46:

canım onlar paran varmı yokmu bakmıyolar malesef.en kısa zamanda gel,yada şukadar sonra gel demeyi biloler ama sormuyolar ne yazıkki.bizimde kaç 10 milyar gitti bilsen.ama napalım sınavımız bu.inşaallah geçecek bu günler canım.

dualrımız tabiki seninle hep aklımızdasın.inşaallah perşembe günü güzel haberlerle gelirsin canım.kendini iyi hisstiğin zamanlarda bizi de habersiz bırakma canım nolur.sen ne zaman istersen konuşmak ya da yazmak bize de yaz gelişmeleri.bizim canımız sıkılmıyo merak etme.sen bu topiğin ekolüsün ya.biz güçlü durmayı senden öğrendik.mücadeleyi ve biçok şeyi ........
aynen öyle canım biliyorsun benim eşimde hiç sperm yoktu ameliyatta bulundu ve ben opudan çıktım ayakta duramıyorum muhasebedeben sizi acil bekliyorlar dedi sekreter.neyse gittim eşinizde sperm bulundu ama 900tl verirseniz dondururuz yoksa çöpe atarız dedi kız.daha önce bedava olan bu işlem benim şansıma o gün alınan kararla 900tl ücretle dondurulmaya başlanmış.param olmasaydı çöpe gidecekti bu kadar emek ve paramız.işte elimiz mahkum ne yapalım ne derlerse bizde onu yapıyoruz.
ALLAH razı olsun dualarınız sizide bulsun inşallah benim için ettiğiniz dualarınız sıratta yoldaşınız olsun amin.
inşallah canım birkez daha mucize yaşarım gelirim tabiki tatlım ben sizsiz kalabilirmiyim inan hep aklımdasınız ama depresyona girmemek için biraz dışarı falan çıkıp kafa dağıtıyorum bu aralar:21::21:canım ya ne güzel sözler bunlar beni onure ettiniz çok teşekkür ederim inşallah yine dimdik ayakta kalıcam size hem destek olucam hem duacınız olucam bebişlerimizi konuşucaz en yakın zamanda Allah'ın izniyle sizlerde mucizelerinize kavuşacaksınız en yakın zamanda amin ecmain:16::16::16:

Saol lebensu
Alıntı yapamıyorum yahu:)
Sen nasılsın bu ara topikte hep hafta

aynen öyle canım biliyorsun benim eşimde hiç sperm yoktu ameliyatta bulundu ve ben opudan çıktım ayakta duramıyorum muhasebedeben sizi acil bekliyorlar dedi sekreter.neyse gittim eşinizde sperm bulundu ama 900tl verirseniz dondururuz yoksa çöpe atarız dedi kız.daha önce bedava olan bu işlem benim şansıma o gün alınan kararla 900tl ücretle dondurulmaya başlanmış.param olmasaydı çöpe gidecekti bu kadar emek ve paramız.işte elimiz mahkum ne yapalım ne derlerse bizde onu yapıyoruz.
ALLAH razı olsun dualarınız sizide bulsun inşallah benim için ettiğiniz dualarınız sıratta yoldaşınız olsun amin.
inşallah canım birkez daha mucize yaşarım gelirim tabiki tatlım ben sizsiz kalabilirmiyim inan hep aklımdasınız ama depresyona girmemek için biraz dışarı falan çıkıp kafa dağıtıyorum bu aralar:21::21:canım ya ne güzel sözler bunlar beni onure ettiniz çok teşekkür ederim inşallah yine dimdik ayakta kalıcam size hem destek olucam hem duacınız olucam bebişlerimizi konuşucaz en yakın zamanda Allah'ın izniyle sizlerde mucizelerinize kavuşacaksınız en yakın zamanda amin ecmain:16::16::16:

canım transfer parasıyla ilgili yazdım ama gözünden kaçmış kopişliyorum.
canım ormalde tüp bebek merkezlerinde transfer yapılmadıysa ücret tamamı alınmıyo.yani transfer parasını ödemiyosun.mesela ben transfer gerçekleştikten sonra yaptım tüm ödememi.burda bi yanlışlık yada merkezin bi kandırma durumu var gibi geldi.transfer üzretinin alınmaması lazım senden.burdaki merkezlerde böyle

yok canım kandırma falan yok paket fiyat olarak verdik hatta transfer esnasında bebeğin vucut tarafından atılmaması için bir serum varmış o takılacakmış onun bile ücretini ödedim.:34::34::34:burda ücret opu günü alınıyor öncesinde ve sonrasında para ödemesi olmuyor

Sanirim alıntı yapamadm.
açıcam değilmi tatlım ya bende diyorum ki bende eksik olan birşey var meğerse sizin desteğiniz ve dualarınızmış
ben sizsiz kalarak aslında kafa dağıtmıyorum aksine kendimi cezalandırıyormuşum iyiki varsınız canım arkadaşlarım
muhatçığım şekere bayılırım 23 nisanda geçti ne yapçaz şimdi:9::9::9::9:

Son düzenleme:
kızlar kocişim geldi annesindeydide :1::1::1::1:ben yatayım yarın görüşürüz inşallah rüyanızda cennet kokulu bebişlerinizi görmeniz dileyiğle iyi geceler

yok canım kandırma falan yok paket fiyat olarak verdik hatta transfer esnasında bebeğin vucut tarafından atılmaması için bir serum varmış o takılacakmış onun bile ücretini ödedim.:34::34::34:burda ücret opu günü alınıyor öncesinde ve sonrasında para ödemesi olmuyor
canım peki bidaha transfer parası alcaklarmı senden merak ettim evet alacaklarsa bu işte bi iş var........
Seyyan ask olsun.
Yazmisun ki:)

muhaaaaaaaaaaaat yardıma gel.yarın için hani telde bahsetmiştim ya mercimek köftesi ve kurabiye yapmam gerekiyo.........saat 00:09 ne etçem ben şimdik....

Nurusimacim 23 nisan degil anneler gunu şekeri yolluyorum size:)
Daha çatlaklarla ilgili topikte de acicaz:)artik seyyanla orda at:40:isiriz:)

canım peki bidaha transfer parası alcaklarmı senden merak ettim evet alacaklarsa bu işte bi iş var........

evet canım alacaklar eğer hazirana kadar transferim gerçekleşmezse tedavim iptal olacak hakkım yanmış olacakmış .tekrar silbaştan transfer ücreti ödeyecekmişim .aslında bir yolu varmış rapor çıkardığım hastane kabul ederse raporun süresini uzatırlarsa sıkıntı olmazmış.hastaneyi aradım olmaz dediler ama yinede gel dosyanı çıkarıp bakalım belki birşeyler yapabiliriz dediler.inşallah halledebilirim perşembe günü gidip onuda halletmeye çalışıcam artık kısmet hakkımda hayırlısı olsun

anneler günü mü ben anneler gününde hep ağlarım.anne değilim ya ondan ötürü....:14::14:

Saol lebensu
Alıntı yapamıyorum yahu:)
Sen nasılsın bu ara topikte hep hafta

Bende iyiyim canım sizlerden güzel haberler beklemekteyim.Gençlerin sohbetti hoş oluyor herşeyi okuyamazsamda bir yerlerden yakalıyorum sizi....Sizlerde sağ olun var olun,dedeye de sevindim maşallah toparlanmış....:)

aaaaaaaaaaaaaa bu süper oldu işte aldığım ilk anneler günü hediyeside senden olur artık.
gerçi kocişim üzülmiyeyim diye banada hediye alıyor ama senin hediyen bebişimin bana gelmesine yardımcı olacak inşallah
Allah razı olsun tatlım inşallah anneler gününde seninde bebişin sana gelir süpriz yapar:49::49::49::49:

muhaaaaaaaaaaaat yardıma gel.yarın için hani telde bahsetmiştim ya mercimek köftesi ve kurabiye yapmam gerekiyo.........saat 00:09 ne etçem ben şimdik....

Canim makarna salatası yap hemen hazır olur. Sen aksamdan makarnayi hasla.sabak garnitir al yika mayonezle karistir.
Kurabiye yerine başka bisi olmaz mi:)

Back
X