Evlat Sahibi Olmak İçin

Nick canım. Evet şuan değilmiş canım gördüm ama okurum derim o gün birşey olur okuyamazsam affola

Eğer net değilse kuzum listeye yazamam çünkü bir sürü kişi var hakka girmeyelim.Benn seni dürterimm bir gün öncesi hatırlatayım olmaz mı listede ol istiyorum
Evet canım 1-2 gün kala hatırlatırsan sevinirim çok sağolasın Evet kimsenin hakkını girmeyelim canım.

Ben arkadaşlar için okumak istiyorum kuzumm anne olmak isteyenler için benimde bir katkım olsun lütfen..
Bizde bu yollardan geçtik duaya hep ihtiyacımız vardı ALLAH büyük OL der olur inşallah

Ben arkadaşlar için okumak istiyorum kuzumm anne olmak isteyenler için benimde bir katkım olsun lütfen..
Bizde bu yollardan geçtik duaya hep ihtiyacımız vardı ALLAH büyük OL der olur inşallah
Canım beniim çok duygulandırdın benii tamam bitanem Allah razı olsunnn ben okumadan bir gün önce hatırlatma etiketi yapacağım Teşekkür ederiz amiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…