- 21 Temmuz 2021
- 740
- 2.938
- 27
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.101
Nick canım. Evet şuan değilmiş canım gördüm ama okurum derim o gün birşey olur okuyamazsam affolaÇiçeğim zaten 7 Ekim Cuma günü okuyacaz listemizdeki kişiler şuan güncel değil eklenenler oluyor.
Birinci sayfada dualar ve kaç tane okunacaksa yazıyor onları okuyup sonra listedeki kişilere bağışlayacağız
Senide ekliyorum listeye isim olarak ne yazalım yoksa nick olarak kalsın mı
Eğer net değilse kuzum listeye yazamam çünkü bir sürü kişi var hakka girmeyelim.Benn seni dürterimmNick canım. Evet şuan değilmiş canım gördüm ama okurum derim o gün birşey olur okuyamazsam affola
Evet canım 1-2 gün kala hatırlatırsan sevinirim çok sağolasınEğer net değilse kuzum listeye yazamam çünkü bir sürü kişi var hakka girmeyelim.Benn seni dürterimmbir gün öncesi hatırlatayım olmaz mı listede ol istiyorum
Ya gözlerim seni aradı ben daha önce de etiket yapmıştım seni iyi ki geldin kuzum isim olarak Ahsen mi yazalımBende katılmak istiyorum
Tamam çiçeğim anlaştık ben sana haber edeceğim listeye de yazdım böylesi daha güzel olduEvet canım 1-2 gün kala hatırlatırsan sevinirim çok sağolasınEvet kimsenin hakkını girmeyelim canım.
Tamam canım benim çok teşekkür ederimTamam çiçeğim anlaştık ben sana haber edeceğim listeye de yazdım böylesi daha güzel oldu
O zaman senide ekliyorum Ezgim
İsmim olarak yazabilirsin abloşşO zaman senide ekliyorum Ezgim
Allah razı olsun canımYa gözlerim seni aradı ben daha önce de etiket yapmıştım seni iyi ki geldin kuzum isim olarak Ahsen mi yazalım
Tamamdır kuzum eklediimm
Tamam canım ekliyorummBen de katılmak istiyorum ekler misinizTiniminimavihanim
Not aldım kuzucum tamamdırAllah razı olsun canımismim Kübra
Ben arkadaşlar için okumak istiyorum kuzumm anne olmak isteyenler için benimde bir katkım olsun lütfen..ISSIZZ çiçeğim burası birinci sayfada dualar var mevlüt kandilinde okuyacaz.
Nick olarak mı kalsın isim yazalım mı
Senin gibi birkaç annemiz var böyle okuyor niyetine kızına sağlıkla büyütebilmek niyetiyle yazalımm
Canım beniimBen arkadaşlar için okumak istiyorum kuzumm anne olmak isteyenler için benimde bir katkım olsun lütfen..
Bizde bu yollardan geçtik duaya hep ihtiyacımız vardı ALLAH büyük OL der olur inşallah
Tamam kuzumm bekliyorum bildirimi...Canım beniimçok duygulandırdın benii tamam bitanem Allah razı olsunnn ben okumadan bir gün önce hatırlatma etiketi yapacağım Teşekkür ederiz amiinn