Evlat Sahibi Olmak İçin

yasemin ismim , teşekkürler. ben kandile kadar okur bitiririm Allah'ın izniyle
Yokk kuzumm okumaa şimdii. Mevlid kandilinde okuyacağız.Listemiz şuan güncel değil 1.sayfadaki duaları adetleri yazıyor 1sefer okuyup isim listemizde güncel olup sonra listedeki kişilere bağışlayacağız

Okumaya ne zaman başlıyoruz tam olarak kaçar tane alacağız bunun hakkında bilgi veren olur mu?
Bende gebe kalmak ve evladımı sağlıkla kucağıma almak istiyorum.En önemlisi vatana millete hayırlı olsun

Aramıza yeni katılan arkadaşlar için tekrar yazalım

İlk sayfadaki duaları belirtilen adetlerde 7 Ekim cuma günü Mevlid kandilinde okuyup tüm listeye niyetine göre okuyup bağışlama yapılacak.

Liste şu an daha güncel değil.Listemizi Catlak-kurabiye kurabiyem yazıyor ben notları alıyorum

H Happymom1 mesirmacunu kızlarım bu şekilde

H Happymom1 kuzum nicki ile mi yazalım yoksa isminle mi

İsmim ile olsun Seher

Okuyan dua eden herkesten şimdiden Allah razı olsun kalplerine göre dilekleri gerçek olsun
Amiiinnn inşAllah canım benim biz bayadır kandillerde özel mübarek gecelerde bu dua etkinliğini yapıyoruz çok güzel olumlu dönüşler de aldık hamile çok arkadaşımız oldu darısı bizlere inşallah

Arkadaşlar çok istiyorum fakat 6 ekim regl görünüyorum esmalar okunurda dua okunmaz sanırım dimi
Canım belli ki gönülden dua almak ve dua etmek istiyorsun... ayetleri regli olmadan önce okursun diğer kalanları da 7 Ekim de okursun herkese bağışlarsın
Bu şekilde olur sanki Tiniminimavihanim esrammm ne dersin olmaz mı ablam

Arkadaşlar çok istiyorum fakat 6 ekim regl görünüyorum esmalar okunurda dua okunmaz sanırım dimi
Bu genel yaklaşımın yanında söz konusu üç mezhep içinde bazı ayrıntılı içtihatlar da bulunmaktadır. Hanefî ve Şâfiîler, dua ve zikir kastıyla dua anlamı içeren ayetlerin okunabileceğini; Şâfiîler dili oynatmadan ve telaffuz etmeden Mushaf’ın yüzüne bakarak kalben veya zihnen süzülebileceğini; Hanbelîler ise Kur’an okuma kastı olmadan besmele, hamdele vb. zikirleri okuyabileceklerini söylemişlerdir

Diyanetin soru cevap kısmından kopyaladım canım. Yani özel günde dua niyetine okunabilir diyor

Bunu Catlak-kurabiye kuzum daha önce paylaşmış da gittim buldum senin için canım

Pamuğumm buda çok güzel çözüm yolu lckystr arkadaşımın içine hangisi siniyorsa öyle yapsın ablaam
Ya sen dersinde olmaz mı hiiçç güzel kalplimmm

Teşekkür ederim canım benim o zaman bende çok katılmak istiyorum ben yarın bilgisayar dan baştaki sayfalara dönüp nasıl yapılacağını bulacağım benide ekleyin lütfen ismimle olursa çok sevinirim
Tuğçe

Olu oda olur çok teşekkür ederim

İlk sayfadaki duaları belirtilen adetlerde 7 Ekim cuma günü Mevlid kandilinde okuyup tüm listeye niyetine göre okuyup bağışlama yapılacak canım

Toplam 6 duamız var 33er tane çekilecek

4 esmamız var 99ar tane çekilecek bir seferde

lckystr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…