Evlat Sahibi Olmak İçin

Amin kuzummm Rabbim senden de razı olsun ne güzel vesile oldun

Aminn, dün gece defterlerine sağlıklı evlat yazılanlardan olmuşuzdur inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20220318-140948_Instagram.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 43
Amin canım benim

Aminnn ballı kurabiyem vesile oldun Allah senden de razı olsun

Tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun Rabbim gönül muratlarınızı ömrünüze nasip etsin dua kardeşlerim hepinizin tek tek ağzına sağlık
Catlak-kurabiye sende vesile oldun Allah razı olsun bir sonra ki duada buluşmak dileğiyle

Canim Allah senden de razı olsun bizi bir araya getirdin ❤

Amin aminnn
Asıl biz sana çok teşekkür ederiz bu güzel dualarA bizi ortak ettiğin için vesile olduğun için Rabbim hepinizden razı olsun gönlümüze göre versin

Helal olsun canım aynen hesabına bişey oldu bizde ulaşamadık. Neyse olsun sorun çözüldüyse sıkıntı yok
teşekkürler canım kızlar sizden dua bekliyorum dün kanamam oldu suan karnım agrıyor dualarınızı bekliyorum lütfen

Rabbim esirgesin canım. Doktora bildirdin dimi uzan kalkma wc ihtiyacı dışında. Suyunu içmeyi ihmal etme birde progestan falan verdi mi dr
Rabbim seni ve bebeğini korusun Allaha emanetsinizz kuzum inşAllah hiç birşey olmayacak
Evet kızlar dün hemen gittim zaten ama doktor nedenini anlamadı keselerin ikisinide gördük ama kanama nedenini bulamadı zaten kanamam durdu kahverengi leke geliyo sadece ayaga kalkmam yasak aynen

Evet kızlar dün hemen gittim zaten ama doktor nedenini anlamadı keselerin ikisinide gördük ama kanama nedenini bulamadı zaten kanamam durdu kahverengi leke geliyo sadece ayaga kalkmam yasak aynen
İyi çok şükür canımm gebeliğin başında oluyor genelde oy ikizler mi maşallah

Amin inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah hepimiz beklediğimiz güzel haberi alırız

Çok şükür canım kanama alanı yoksa rahat ol sen. Aynen ayağa kalkma inşallah sağlıkla ilerlesin

Çok şükür canım kanama alanı yoksa rahat ol sen. Aynen ayağa kalkma inşallah sağlıkla ilerlesin
İnşallah canım yinede insan tedirgin oluyor işte biraz aradıgımız için bu nazlı bebişleri ufacık seyde panik oluyoruz

Kuzum yine aynı şekilde kadir gecesi bu tüm dualar okunup listedeki arkadaşlara bağışlanıp bitecek mi eğer öyleyse katılayım

Kuzum yine aynı şekilde kadir gecesi bu tüm dualar okunup listedeki arkadaşlara bağışlanıp bitecek mi eğer öyleyse katılayım
Aynenn çiçeğimmm bir seferlik okunup listedeki arkadaşlara bağışlanacak bir haftaya etiketlemeye başlar bilgi veririz kurabiyemmmle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…