- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Catlak-kurabiye okudum. Allah dualarımızı kabul etsin. Anneyi yaratan, annelik duygusunu yaratan, tüm duyguları yaratan rabbim bize de annelik duygusunu yaşatsın. Kollarımızı yuvalarımızı boş bırakmasın..Amin
Bende okudum, Faime dahil . Rabbim kalbimizdeki hakkımızda hayırlı eyleyip nasip etsin İnşallah
Catlak-kurabiye listedeki butun arkadaslara okudum rabbim tez zamanda kolaylikla hayirli evlatlar nasip etsin insallah Hamile olanlara ve bana d’à hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Birde meryem suresi okudum rabbim insallah dualarimizi kabul eder
Aminn kızlar Allah razı olsun dualarınız kabul olsun inşallahCanım kızlar hepinizden Allah razı olsun ağzınıza dilinize sağlık ettiğimiz dualar kabul olsun şu mübarek günde inşallah
Allah razı olsun Rabbim de senin dualarını kabul etsin gönlündekini tez vakitte sağlıkla nasip etsinKızlar Allah kabul etsin inşallah dualarınızı. Ben katılamadım ama içten dua ettim herkese. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın
ben dün gece hepinize okudum arkadaşlar
okudum ben dün gece hepinize sadece buraya yazamadımHatırlatma etiketi
Kızlar okumalar ne durumda
Cookiie
Meral01
M MaviMabellee
OraEtLabora
Mavimsikelebek61
MaviSasa234
bir mucizee
R rana20
Novaa
Mavigrill
MaviMujdem
P Papatya123321
Hali
E Esragull
in_cim
Tiniminimavihanim arkadaşı
Y yaren3419
@Btlaydnz23
Yesmar Yesmarr
Bademimmmm
C cadiiiiii
Omrumu 7
Ssevincli
Magnifiaque
B Beklenmedikcevap
Tamam canım Rabbim kabul etsinokudum ben dün gece hepinize sadece buraya yazamadım
Ben duaya çağırırken mesaj atmıştım şimdi tekrardan attım cevap bekliyorum etiketleme yaparken de hemen çıkmıyor acaba etiket mi gitmedi kurabiyemmm cevap gelirse yazacamB Beklenmedikcevap canım özel mesaj da atılmıyor sana sizlerden haber bekliyorum hala. Toplu etiket yapacağım
Bilemedim ki balım bildirim ayarları kapalıdır belki deBen duaya çağırırken mesaj atmıştım şimdi tekrardan attım cevap bekliyorum etiketleme yaparken de hemen çıkmıyor acaba etiket mi gitmedi kurabiyemmm cevap gelirse yazacam
İnşallah canım benim listedeki herkes tek tek hayırlı müjdeler ile gelsin inşallah
AminnnnnKızlar bu arada hepinize tek tek teşekkür ederim ağzınıza dilinize sağlık. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Evlat sahibi olmak isteyenler tez vakitte hayırlı müjdeler ile gelsin inşallah. Bizlerde vakti zamanı gelince sağlıkla doğum yapalım inşallahherkesten Allah razı olsun
Tiniminimavihanim
Cookiie
Meral01
M MaviMabellee
Lna16
Ballikabak
OraEtLabora
Mavimsikelebek61
MaviSasa234
bir mucizee
R rana20
M Mavi Menekse
Novaa
Papatyamveben-Mavi
Mavigrill
MaviMujdem
Teach_Mavi
madamseker
P Papatya123321
Hali
E Esragull
ShiningLife
14FatmaZehra
in_cim
Rprnn
E Esmuad
Y yaren3419
@Btlaydnz23
Yesmar Yesmarr
Bademimmmm
C cadiiiiii
Omrumu 7
agustos72
Birbasak
Ssevincli
sweetgirlcandy
Nefes0858
Magnifiaque
B Beklenmedikcevap
Asıl ben teşekkür ederim beni de bu güzel dua grubuna dahil ettiğiniz içinKızlar bu arada hepinize tek tek teşekkür ederim ağzınıza dilinize sağlık. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Evlat sahibi olmak isteyenler tez vakitte hayırlı müjdeler ile gelsin inşallah. Bizlerde vakti zamanı gelince sağlıkla doğum yapalım inşallahherkesten Allah razı olsun
Tiniminimavihanim
Cookiie
Meral01
M MaviMabellee
Lna16
Ballikabak
OraEtLabora
Mavimsikelebek61
MaviSasa234
bir mucizee
R rana20
M Mavi Menekse
Novaa
Papatyamveben-Mavi
Mavigrill
MaviMujdem
Teach_Mavi
madamseker
P Papatya123321
Hali
E Esragull
ShiningLife
14FatmaZehra
in_cim
Rprnn
E Esmuad
Y yaren3419
@Btlaydnz23
Yesmar Yesmarr
Bademimmmm
C cadiiiiii
Omrumu 7
agustos72
Birbasak
Ssevincli
sweetgirlcandy
Nefes0858
Magnifiaque
B Beklenmedikcevap
Amin inşallah çiçeğim asıl senden Allah razı olsun vesile ettin biziKızlar bu arada hepinize tek tek teşekkür ederim ağzınıza dilinize sağlık. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Evlat sahibi olmak isteyenler tez vakitte hayırlı müjdeler ile gelsin inşallah. Bizlerde vakti zamanı gelince sağlıkla doğum yapalım inşallahherkesten Allah razı olsun
Tiniminimavihanim
Cookiie
Meral01
M MaviMabellee
Lna16
Ballikabak
OraEtLabora
Mavimsikelebek61
MaviSasa234
bir mucizee
R rana20
M Mavi Menekse
Novaa
Papatyamveben-Mavi
Mavigrill
MaviMujdem
Teach_Mavi
madamseker
P Papatya123321
Hali
E Esragull
ShiningLife
14FatmaZehra
in_cim
Rprnn
E Esmuad
Y yaren3419
@Btlaydnz23
Yesmar Yesmarr
Bademimmmm
C cadiiiiii
Omrumu 7
agustos72
Birbasak
Ssevincli
sweetgirlcandy
Nefes0858
Magnifiaque
B Beklenmedikcevap
Amiin insallahİnşallah canım benim listedeki herkes tek tek hayırlı müjdeler ile gelsin inşallah
Cokcokcokcockcok aminnnnn canım benim sağlıkla kucaklarıniza alın yavrularnizi.Kızlar bu arada hepinize tek tek teşekkür ederim ağzınıza dilinize sağlık. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Evlat sahibi olmak isteyenler tez vakitte hayırlı müjdeler ile gelsin inşallah. Bizlerde vakti zamanı gelince sağlıkla doğum yapalım inşallahherkesten Allah razı olsun
Tiniminimavihanim
Cookiie
Meral01
M MaviMabellee
Lna16
Ballikabak
OraEtLabora
Mavimsikelebek61
MaviSasa234
bir mucizee
R rana20
M Mavi Menekse
Novaa
Papatyamveben-Mavi
Mavigrill
MaviMujdem
Teach_Mavi
madamseker
P Papatya123321
Hali
E Esragull
ShiningLife
14FatmaZehra
in_cim
Rprnn
E Esmuad
Y yaren3419
@Btlaydnz23
Yesmar Yesmarr
Bademimmmm
C cadiiiiii
Omrumu 7
agustos72
Birbasak
Ssevincli
sweetgirlcandy
Nefes0858
Magnifiaque
B Beklenmedikcevap
Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza yavrularınızı almayı nasip etsin bizleri de duanızda unutmadınız bal kurabiyemKızlar bu arada hepinize tek tek teşekkür ederim ağzınıza dilinize sağlık. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Evlat sahibi olmak isteyenler tez vakitte hayırlı müjdeler ile gelsin inşallah. Bizlerde vakti zamanı gelince sağlıkla doğum yapalım inşallahherkesten Allah razı olsun
Tiniminimavihanim
Cookiie
Meral01
M MaviMabellee
Lna16
Ballikabak
OraEtLabora
Mavimsikelebek61
MaviSasa234
bir mucizee
R rana20
M Mavi Menekse
Novaa
Papatyamveben-Mavi
Mavigrill
MaviMujdem
Teach_Mavi
madamseker
P Papatya123321
Hali
E Esragull
ShiningLife
14FatmaZehra
in_cim
Rprnn
E Esmuad
Y yaren3419
@Btlaydnz23
Yesmar Yesmarr
Bademimmmm
C cadiiiiii
Omrumu 7
agustos72
Birbasak
Ssevincli
sweetgirlcandy
Nefes0858
Magnifiaque
B Beklenmedikcevap
Senden de Allah razı olsun canım benimKızlar bu arada hepinize tek tek teşekkür ederim ağzınıza dilinize sağlık. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Evlat sahibi olmak isteyenler tez vakitte hayırlı müjdeler ile gelsin inşallah. Bizlerde vakti zamanı gelince sağlıkla doğum yapalım inşallahherkesten Allah razı olsun
Tiniminimavihanim
Cookiie
Meral01
M MaviMabellee
Lna16
Ballikabak
OraEtLabora
Mavimsikelebek61
MaviSasa234
bir mucizee
R rana20
M Mavi Menekse
Novaa
Papatyamveben-Mavi
Mavigrill
MaviMujdem
Teach_Mavi
madamseker
P Papatya123321
Hali
E Esragull
ShiningLife
14FatmaZehra
in_cim
Rprnn
E Esmuad
Y yaren3419
@Btlaydnz23
Yesmar Yesmarr
Bademimmmm
C cadiiiiii
Omrumu 7
agustos72
Birbasak
Ssevincli
sweetgirlcandy
Nefes0858
Magnifiaque
B Beklenmedikcevap
Aminnnn amin kuzumm inşallahhh, diğer kandillerde buluşmak üzreKızlar bu arada hepinize tek tek teşekkür ederim ağzınıza dilinize sağlık. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Evlat sahibi olmak isteyenler tez vakitte hayırlı müjdeler ile gelsin inşallah. Bizlerde vakti zamanı gelince sağlıkla doğum yapalım inşallahherkesten Allah razı olsun
Tiniminimavihanim
Cookiie
Meral01
M MaviMabellee
Lna16
Ballikabak
OraEtLabora
Mavimsikelebek61
MaviSasa234
bir mucizee
R rana20
M Mavi Menekse