Evlat Sahibi Olmak İçin

Bende okudum, Faime dahil . Rabbim kalbimizdeki hakkımızda hayırlı eyleyip nasip etsin İnşallah
Canım kızlar hepinizden Allah razı olsun ağzınıza dilinize sağlık ettiğimiz dualar kabul olsun şu mübarek günde inşallah
Aminn kızlar Allah razı olsun dualarınız kabul olsun inşallah
Kızlar Allah kabul etsin inşallah dualarınızı. Ben katılamadım ama içten dua ettim herkese. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın
Allah razı olsun Rabbim de senin dualarını kabul etsin gönlündekini tez vakitte sağlıkla nasip etsin

B Beklenmedikcevap canım özel mesaj da atılmıyor sana sizlerden haber bekliyorum hala. Toplu etiket yapacağım
Ben duaya çağırırken mesaj atmıştım şimdi tekrardan attım cevap bekliyorum etiketleme yaparken de hemen çıkmıyor acaba etiket mi gitmedi kurabiyemmm cevap gelirse yazacam

Asıl ben teşekkür ederim beni de bu güzel dua grubuna dahil ettiğiniz için
Allah razı olsun tüm arkadaşlarımdan dualarımız kabul olsun Güzel hayırlı haberlerimizi vermek nasip olsun inşallah

Amin inşallah çiçeğim asıl senden Allah razı olsun vesile ettin bizi

Cokcokcokcockcok aminnnnn canım benim sağlıkla kucaklarıniza alın yavrularnizi. Rabbim bizlere de nasıp etsin inşallah

Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza yavrularınızı almayı nasip etsin bizleri de duanızda unutmadınız bal kurabiyem Herkesden Allah razı olsun
İnşallah peşpeşe güzel haberler de veririz
Kadir gecesinde tekrardan kavuşalımm inşAllah

Senden de Allah razı olsun canım benim

Aminnnn amin kuzumm inşallahhh, diğer kandillerde buluşmak üzre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…