- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
bence de canım, okuma biterse 3. kişi listesini açıcam zaten :)vkt canım gün içinde okuma biterse 3. Kişiye geçelim mi ne dersin
Yani daha çabuk ilerler bence böyleliklebence de canım, okuma biterse 3. kişi listesini açıcam zaten :)
içini ferh tut canımGecelim kizlar ama ben aksam okuyabilirim misafirlige gidicem birazdan....bu arada benim yarin sabah ofis histereskopim yapilacak dua edin bana nolurr iyi gecsin olumsuz birsey cikmasin cok stresliyim
bence coook guzel bir ruya.ilk okudugumda yakinda cocugu olur dedim.dualarinin kabulune isaret bence.tabi herseyi bilen tek Rabbimdir.iki elbise ust uste giymen cok iyi galiba cunku cennette de insanlar ust uste giyibiliyorlarmis ya.hayirdir ins.bende gecenlerde dag tirmandigimi gormustum.sende merdiven cikmissin.insanin istedigi seye ulasmasina yoruluyormus nette bakmistim.edacimm rüyamda çocukluk arkadaşlarımı gördüm eşleri ve çocukları ile birlikte.. bayrammış ve akşam hep birlikte dışarıya çıkacakmışsız. bir eve giriyoruz benim evim değil.. uzun bi merdivenden çıkıyoruz, üzerimde kendi kıyafetlerim ama 2 elbisemi üst üste giymişim ki kendime bile tuhaf geliyorum..hep birlikte salatı tefriciye okumaya başlıyoruz kızlarla.. bi arkadaşımızın eşi de erkekler de okusun diyor onlarda otuyuyor okumaya başlıyoruz. neye dua ediyoruz bilmiyorum ama divanlar var uzun uzun sıralı otuyoruz, okyoruz.. bi garip uyandım görünce.. hayır olsun inş
bence coook guzel bir ruya.ilk okudugumda yakinda cocugu olur dedim.dualarinin kabulune isaret bence.tabi herseyi bilen tek Rabbimdir.iki elbise ust uste giymen cok iyi galiba cunku cennette de insanlar ust uste giyibiliyorlarmis ya.hayirdir ins.bende gecenlerde dag tirmandigimi gormustum.sende merdiven cikmissin.insanin istedigi seye ulasmasina yoruluyormus nette bakmistim.