kızlar bende cumadan beri yokum çünkü dua grubu diye foruma eklediler beni dua paylaşılcak oradan sandım normal muhabbet ediyorlar bugün pcden anca girebildim. kaç gündür misafirlerim vardı. cumadan bu yana okunan arkadaşlarımızın isimlerini yollar mısınız? onlar için okuyayım akşama.
Arkadaşlar, SAFFAT SURESİ 100. ayette; Hz. İbrahim Peygamberimiz Rabbimize '' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN '' (okuyacağımız dua) "EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET " Diye Dua ediyor. Rabbimiz de bu Duaya karşılık hemen Saffat Suresi 101. Ayetle karşılık veriyor. 101. Ayet; " BİZDE ONA USLU BIR OĞUL MÜJDELEDİK."
Birlikte dua edelim isterim.. Evlat sahibi olmak için okumalarımı yapıyorum. Eğer isteyen arkadaşlarım olursa liste yapmaya başlayacağım, hep birlikte bir birimize dua edelim.Rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşallah..
*** (Allah teâlâ ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır.) [Taberani] **** (En çabuk kabul olunan dua, kişinin din kardeşi gıyabında ettiği duadır.) [Buhari]
***** '' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN '' Arkadaşlar okuyacağımız dua.. Kişi başına düşen sayımızı yarın sabah söyleyeceğim. 11.11.2015 çarşamba sabahı bildireceğim okuma sayımızı.Her gün sırayla bir arkadaşımıza okuruz Allah izin verirse.. Dileyen arkadaşlarımızın nicklerinin yanına isimlerini yazabilirim..
Arkadaşlar bugün aşılamam olacak hepinizin duasına ihtiyacım var lütfen 1 fatiha ve 1 ayetel kürsi okuyup asilamamin hayirlisiyla tutmasi için dua edermisiniz lütfen
Arkadaşlar bugün aşılamam olacak hepinizin duasına ihtiyacım var lütfen 1 fatiha ve 1 ayetel kürsi okuyup asilamamin hayirlisiyla tutmasi için dua edermisiniz lütfen
Okudum canım inşallah hayırlısı ile atlatırsın Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder. Bugün kandil gitmeden iki rekat namaz kıl dua et canım sende.