Evlat Sahibi Olmak İçin, Saffat Suresi 100. Ayet okuyoruz..

bugünkü arkadaş için okudum 500 tane rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar verir inş.okuyamadığım arkadaşlar içinde okumaya başladım

kızlar bende cumadan beri yokum çünkü dua grubu diye foruma eklediler beni dua paylaşılcak oradan sandım normal muhabbet ediyorlar bugün pcden anca girebildim. kaç gündür misafirlerim vardı. cumadan bu yana okunan arkadaşlarımızın isimlerini yollar mısınız? onlar için okuyayım akşama.

Z Zeroselo yumiti arkadasimiz icin okudum Rabbim kabul etsin hayirlisiyla saglikli bebisler nasip etsin..

Ne olur bende cocuk sahibi olmak istiyom listeye eklermisiniz
bir liste olursa ben katılırım
Bende katilirim

Arkadaşlar bugün aşılamam olacak hepinizin duasına ihtiyacım var lütfen 1 fatiha ve 1 ayetel kürsi okuyup asilamamin hayirlisiyla tutmasi için dua edermisiniz lütfen

Arkadaşlar bugün aşılamam olacak hepinizin duasına ihtiyacım var lütfen 1 fatiha ve 1 ayetel kürsi okuyup asilamamin hayirlisiyla tutmasi için dua edermisiniz lütfen
Okudum canım inşallah hayırlısı ile atlatırsın Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder. Bugün kandil gitmeden iki rekat namaz kıl dua et canım sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…