Evlat Sahibi Olmak İçin, Saffat Suresi 100. Ayet okuyoruz..

benide mazeretli yazarmısın cnm 5 günden sonra okuyamadığım arkadaşlarında telafisini yaparım inş

Mazeretim bitince okuyamadığım arkadaşlara okumam gerekiyor mu bilgisi olan var mı arkadaşlar, mazeretli arkadaşların yerine bugün fazladan okudum (900)

Kızlar lütfen, beni de dualarınıza dahil edin ben de sizler için ederim. Şimdiden Allah razı olsun.

Benide eklermisiniz listeye müminin mümine duası kabul olurmus rabbim hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin

Z Zeroselo canım sen listeyi yapamadın diye düşünerek listeyi bugün için yenileyim dedim, 2 yeni arkadaşımız var onları da listenin sonuna ekleyip yeni sayıya göre bölüyorum

''RABBİ HEB Lİ MİNES SALiHİN''

HER ARKADAŞIMIZ 380
ADET OKUYACAKTIR
fakat sırası gelen arkadaşımız kendisine 540 adet dua okuyacaktır toplam
7000 TANE DUA HEDİYE ETMİŞ OLACAĞIZ

salavatla başlayıp salavatla bitirirsek dualarımızı daha etkili olmuş olur inşallah

listemizin ilk hamilesi M melegggm arkadaşımız allah sağlıklı şekilde hamilelik ve sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah

17.12.2015 çarşamba günü ALYAKAREN
arkadaşımıza duasını yapacağız ' hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat versin rabbim inşallah (amiiiiiin)

--------listemiz ----------

1. Z Zeroselo ----------------------
2. Tubdur32 --------------
3. Cilekkokusu12345 --------
4. I Irmak-986 ------------------mazeretli!
5. dnzderya -------------------
6. hasbeee ---------------------
7. M melegggm ( bebeği sağlıkla olsun tutunsun inşallah)------------------
8. ALYAKAREN --------------
9. S sema-aaa ---------------
10. beyaz_gelincik01 ------
11. M mrym99 ---------
12. yumiti -------------------
13. Bihter34 ------------------
14. vkt -----------------------
15. E Esrakahreman --------
16. Su_cetin
17. Buket_YmnY
18. sukretmekgerek

listemiz kişi alımına açıktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…