Aminnnn canimKizlar hepinizden Allah razi olsun en kisa zamanda Allah hepimize saglikli,hayirli evlat lutfetsin insallah
''RABBİ HEB Lİ MİNES SALiHİN''
HER ARKADAŞIMIZ 450
ADET OKUYACAKTIR
fakat sırası gelen arkadaşımız kendisine 700 adet dua okuyacaktır toplam
7000 TANE DUA HEDİYE ETMİŞ OLACAĞIZ
salavatla başlayıp salavatla bitirirsek dualarımızı daha etkili olmuş olur inşallah
listemizin ilk hamilesi M melegggmarkadaşımız allah sağlıklı şekilde hamilelik ve sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah
12.12.2015 cumartesi günü
Cilekkokusu12345
arkadaşımıza duasını yapacağız ' hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat versin rabbim inşallah (amiiiiiin)
--------listemiz ----------
1. Z Zeroselo ----------------------okudu
2.Tubdur32 --------------
3.Cilekkokusu12345 --------
4. I Irmak-986 ------------------
5.dnzderya -------------------okudu
6.hasbeee ---------------------
7. M melegggm ( bebeği sağlıkla olsun tutunsun inşallah)------------------
8.ALYAKAREN --------------
9. S sema-aaa ------------------
10.beyaz_gelincik01 ------
11. @meryemkursun ---------okudu
12.yumiti ---------------------
13.Bihter34 ------------------
14.vkt -----------------------
15. E Esrakahreman --------
listemiz kişi alımına açıktır
Bende reglim ayy korktum yaaHayırlı günler beni ne kdar dikkate alırsınız bilmiyorum ama sadece paylaşmak istedim dün gece bi arkadşımıza ayeti okudum ve sonrasnda yattım yatarkende dilim alıştı diye ayeti tekrarlayarak uyumuşum ve gece 3 harfliler sürekli rüyamdaydı ve 3 den sabah aydınlana dek uyuyamadm hocama sordum dün yaptığım herşeyi konuştuk ve hocamın dikkatini çeken tek şey regl döneminde bu ayetin okunması bu olmasa bile hiçbir ayet regl döneminde okunmazmış ben sadece bilin istedim.. regl olan arkdaslarn yerne diğeri braz daha fazla okusun bence o olunca diğer arkadası okur
Bende reglim ayy korktum yaa
son reglleri olalım da okumamız hiç kesilmesin inşallah kızlar, hamile olalım hepimiz inş ::)Kizlar regl ken okumayalim ya sonucda bu okudugumuz bir ayet
Kizlar. Adetluyken okunabilir... Haklisiniz ayet adetliyken ayet okunmaz ama Peygamberin duasi oldugu icin. Dua niyetli okundugu icin adetliyken okunuyor...son reglleri olalım da okumamız hiç kesilmesin inşallah kızlar, hamile olalım hepimiz inş ::)
son reglleri olalım da okumamız hiç kesilmesin inşallah kızlar, hamile olalım hepimiz inş ::)
Kizlar. Adetluyken okunabilir... Haklisiniz ayet adetliyken ayet okunmaz ama Peygamberin duasi oldugu icin. Dua niyetli okundugu icin adetliyken okunuyor...
Canim allah razı olsun uyardigin icin kesinlikle okunmuyormus sonucda kuran ayeti ,,,, allah affetsinOkuduğumuz kuranı kerimde geçen bir ayet olduğu için okunmuyormuş diyaneti aradım onlarada sordum okumayın dediler. Ama yinede daha çok araştıralım isterseniz ben cok kararsız kaldım çünkü
Sordum canim malesef okunmuyorKizlar. Adetluyken okunabilir... Haklisiniz ayet adetliyken ayet okunmaz ama Peygamberin duasi oldugu icin. Dua niyetli okundugu icin adetliyken okunuyor...
Okuduğumuz kuranı kerimde geçen bir ayet olduğu için okunmuyormuş diyaneti aradım onlarada sordum okumayın dediler. Ama yinede daha çok araştıralım isterseniz ben cok kararsız kaldım
Hi
Sordum canim malesef okunmuyor
Kizlar sizin dediginiz dogru okunmuyormus.. Ben yanlış biliyomusumSordum canim malesef okunmuyor
arkadaşlar bazı kaynaklar okunur diyor bazıları okunmaz diyor ...Kizlar sizin dediginiz dogru okunmuyormus.. Ben yanlış biliyomusum