Evlat Sahibi Olmak İçin, Saffat Suresi 100. Ayet okuyoruz..

21.11.2015 esimaa (Melike) için okuyoruz..
"RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN "

Güncel listemiz;

1. vkt (Nalan) ****** Okudu
2. dnzderya
3. mini87
4. Cilekkokusu12345 ****** Okudu
5. edacimm (Aysun)
6. Patronicee (Meltem)
7. yumiti
8. J jasminej (Selin)
9. Tubdur32
10. Cry- (Amine)
11. esimaa (Melike)
12. nazah35 (Nazlı) ***** Okudu
13. beyaz_gelincik01
14. derinruzgar (Martı)
15. M meleek9090
16. eniseeeemmm ***** Okudu
17. Z Zeroselo (Zehra)
18. D Duambelli
19. @haci maci mokkey
20. azap_cicegi (Dilek)
******* Listemiz kişi alımına kapalıdır...

Son düzenleme:
vkt okudum

esimaa (melike)
arkadaşım için okudum duamizi ,Allah hayirlisiyla tez zamanda kabul eylesin istedigi kadar bebisler versin (amin)

kızlar merhaba, güzel hafta sonları... nazah35 arkadaşımızın pazartesi günü kısmetse tahlilleri var.. ben konu dışı biliyorum ama arkadaşımız için ayetel kürsi okumak istedim.. katılırmısınız bu okumamız dışında.. nazah35 burda yazdığım için kusura bakma arkadaşım ama hep birlikte heyecanına ortak olalım istedim.. okumak ,isteyen arkadaşlar olurlarsa bana yazsınlar.. hepinizi öpüyorum

cok teşekkür ederim cnm Allah razı olsun Allahım hepimiz güzel haberler alalım. neden kızayım canm aksine çok sewindim Allah razı olsun senden Allahım tez zamanda evlat nasip etsin sana

cok teşekkür ederim cnm Allah razı olsun Allahım hepimiz güzel haberler alalım. neden kızayım canm aksine çok sewindim Allah razı olsun senden Allahım tez zamanda evlat nasip etsin sana
Amin canım aminnn :)
tez vakitte hepimiz hamilelik haberi verip evlatlarımıza kavuşuruz inş...
11 ayetel kürsi okuyoum canım senin için inş

Ben de esima icin okudum Allah kabul etsin hayirli saglikli evlat lutfetsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…