- 16 Kasım 2014
- 508
- 150
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende arkadaşımıza okumuştum18.11.2015 J jasminej (Selin) için okuyoruz..
*** Selin arkadaşımızın listeni dün toparlayamadım, hakkını helal et arkadaşım.. eksikler var mı bir bakalım istedim.. Eksik olarak işaretlediğim arkadaşlarım okuduysanız da ben msj lar arasında bulamadım, tekrar bildirirmisiniz
"RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN "
Güncel listemiz;
1. vkt (Nalan) ***** Okudu
2. dnzderya
3. mini87
4. Cilekkokusu12345 ******* Okudu
5. edacimm (Aysun) ***** Okudu
6. Patronicee (Meltem) ****** Okudu
7. yumiti ****** Okudu
8. J jasminej (Selin)
9. Tubdur32 ******* Okudu
10. Cry- (Amine) ****** Okudu
11. esimaa (Melike)
12. nazah35 ******* Okudu
13. beyaz_gelincik01
14. derinruzgar (Martı) ****** Okudu
15. M meleek9090 ****** Okudu
16. eniseeeemmm
17. Z Zeroselo (Zehra) ***** Okudu
18. D Duambelli
19. @haci maci mokkey
20. azap_cicegi (Dilek) ***** Okudu
******* Listemiz kişi alımına kapalıdır...
Aminnn.GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR, allahim sen anne ve babamiza saglik sihhat ve uzun omurler , hasta olanlara sen "safi" isminle sifa ver,kardeşlerimizin amin dedigi duayı rabbim kabul eyle, eşlerimize islerinde kolaylik , saglik sihhat ,onlari allah yolundan ayirma, eslerimizle aramiza afiyet ver tipki hz.ali ve hz.fatima annemiz gibi ,bekar kardeşlerimize hayırlı eş, işi olmayan kardeşlerimize hayırlı iş , evladi olmayan kardeşlerimize hayırlı evlat (bizlerede insallah) bu cuma hürmetine sen kabul et duamizi ALLAHIM ..."AMIN"(el-fatiha salavat)
Amin canım, ALlah dualarımızı kabul etsin inşallah...GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR, allahim sen anne ve babamiza saglik sihhat ve uzun omurler , hasta olanlara sen "safi" isminle sifa ver,kardeşlerimizin amin dedigi duayı rabbim kabul eyle, eşlerimize islerinde kolaylik , saglik sihhat ,onlari allah yolundan ayirma, eslerimizle aramiza afiyet ver tipki hz.ali ve hz.fatima annemiz gibi ,bekar kardeşlerimize hayırlı eş, işi olmayan kardeşlerimize hayırlı iş , evladi olmayan kardeşlerimize hayırlı evlat (bizlerede insallah) bu cuma hürmetine sen kabul et duamizi ALLAHIM ..."AMIN"(el-fatiha salavat)