14.11.2015 -Cilekkokusu12345 için okuyoruz..
"RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN "
Günlük bir arkadaşa okuyoruz
Kişi başına 350 adet düşüyor
Toplam hergün 7000 okuyoruz..
Günlük okudum diye bildirim yapılacak
Allahım niyet ettim, Hz. İbrahim duası okumaya.. ( /Cilekkokusu12345 'nın)......... hayırlı evlat sahibi olması için okuduğumuz duaları kabul et ... şeklinde niyetlenebiliriz.. Bu benim niyetlenme şeklim tabi..
Güncel listemiz;
1.vkt (Nalan) ****** Okudu
2.dnzderya
3.mini87
4.Cilekkokusu12345
5.edacimm (Aysun)
6.Patronicee (Meltem)
7.yumiti
8. J jasminej (Selin)
9.Tubdur32
10.Cry- (Amine)
11.esimaa (Melike)
12.nazah35
13.beyaz_gelincik01
14.derinruzgar (Martı)
15. M meleek9090
16.eniseeeemmm
17. Z Zeroselo (Zehra)
18. D Duambelli
19.kimsinnsen
20.azap_cicegi (Dilek) **** Okudu
******* Listemiz kişi alımına kapalıdır.
canım nasılsın ?Hastanedeyim kizlar histereskopi oldum az once ciktim islemden
Iyiyim canm saol sıkıldim sadece bi an once cikmak istiyorum benimde 3 gunde cikmisti hormon sonuclarimcanım nasılsın ?
hayırlı cumalar ayrıca
herşeyin hayırlısı sakin sakin bekliyeceğiz..bu günlerin hürmetine inş tez vakitte kucaklarımız dolar :)
bende az önce hastaneden geldim.. dün çıkacaktı tahlil sonuçlarım, haftaya çıkacakmışanlamadım ben mi yanlış anladım ama hormon testleri uzun sürüyormş vs..
sela okundu ezan ve sela arasında ettiğimiz dualar kabul olsun inş ...
bir de ben bugün ya evvel çekmeye başladım, saymıyorum ama elim karnımda sürekli ya evvel çekiyorum
Hadi hayirlisi dr.la konustum simdi allaha sukur bi problem yokmus iceride biraz dar mi onu genisletmis hamileleige engel.hic bir.sey yok dedi bir parca gondrmis patalojiye onu neden gonderdi anlamadiminternetten buldum şimdi sonuçlanan kadarına baktım hormon vs sonuçlarımın dr yorumunu bekleyemiycem :)
hayırlısı olsun cnaım geçmiş olsun tekrar,Hadi hayirlisi dr.la konustum simdi allaha sukur bi problem yokmus iceride biraz dar mi onu genisletmis hamileleige engel.hic bir.sey yok dedi bir parca gondrmis patalojiye onu neden gonderdi anlamadim
vkt cnm bence ertesi güne geçmemelisiniz o zaman 1 günde 2 kişi olarak yapın diğer sayfalardada dualarımız var ordada hep bu şekilde diğer güne geçmek yok