- 6 Kasım 2013
- 1.828
- 1.474
- 133
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #1.881
Buda gecer yahu icin 500
Son 5 arkadaş icin 300 ve duan in devamını da alayım bitsin inş ..(250) aldim
Sağol canım rabbim kabul eder inşallah dualarimizi ben yavaş yavaş yerimi artık fulya ya bırakıyorum yeni listemizi o takip edecek inşallahRabbim herkesten razı olsun Öznur çok ugrasiyorsun tedavi hayrlarla sonuçlansın ins ... kızlar bitene kadar liste 300 aliyorum bir sonraki Grupta da varım inss
Valla ben hiçbir şey hissetmiyorum canım ama genelde bir şeyler hissedenlerin hep olumlu oluyor canımSeyhan arkadaşımız için 400 aldım.Allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah.transfer sonrası adet ağrısı gibi ağrı hisseden var mı?inşallah kötü bişey yoktur...
inşallah öyle olur canım ama nette dış gebelik belirtisi felan yazmış bazı arkadaşlar hayırlısı olsun inşallah.senin ne zaman belli olacak?Valla ben hiçbir şey hissetmiyorum canım ama genelde bir şeyler hissedenlerin hep olumlu oluyor canım
Haftaya perşembe belli olacak ama benim kaliteli embriyolar olmadığı için açıkçası çok ümitli değilim.inşallah öyle olur canım ama nette dış gebelik belirtisi felan yazmış bazı arkadaşlar hayırlısı olsun inşallah.senin ne zaman belli olacak?
Seyhan arkadaşımız için 400 aldım.Allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah.transfer sonrası adet ağrısı gibi ağrı hisseden var mı?inşallah kötü bişey yoktur...
Allhtan umit kesilmez ki. Kaliteliler bile tutacagi yoksa tutmuyor. Allahim ol derse olur.Haftaya perşembe belli olacak ama benim kaliteli embriyolar olmadığı için açıkçası çok ümitli değilim.
Öyle tabi canım biz elimizden geleni yaptık takdir Allah tan bekliyoruz bakalım vakti saati gelmiştir inşallahAllhtan umit kesilmez ki. Kaliteliler bile tutacagi yoksa tutmuyor. Allahim ol derse olur.
rabbim çok büyük imkansız gibi görünenler onun için mümkün canım..güzel duşun güzel olsun inşallah..ben düşünmüyorum olmadığını..kenzul arş diye Bi dua öğrendim dun anlamı çok güzel okumaya çalışıyorum okuyabilirsen Bi bak canım çok güzel ve faziletli bir duaymış..Haftaya perşembe belli olacak ama benim kaliteli embriyolar olmadığı için açıkçası çok ümitli değilim.
Seyhan ve kalan arkadaslar icin 250 ser aliyorum
+100 aldım canım
Kaçıncı günündesin canım ? Asit bwlietileriyle karıştırılabilir diyolar hep. Bende pek belirti yoktu kendi kendime belirti yaptım resmen. Sonucum negatifti.Seyhan arkadaşımız için 400 aldım.Allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah.transfer sonrası adet ağrısı gibi ağrı hisseden var mı?inşallah kötü bişey yoktur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?