- 6 Kasım 2013
- 1.828
- 1.474
- 133
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #1.861
+150 daha okudum fulyacim
selamm buralardayım dualarımı okumaya devam ediyorum .yavaş ilerliyorum
selamm buralardayım dualarımı okumaya devam ediyorum .yavaş ilerliyorumaffedin . 2 arkadaşıma daha 250 yazın okumaya devam edicem :)
sen al canım sırada ben varım sanırım kendim için 400 aldım.şu meraklı bekleyişimizi bu güzel gecede rabbim hayırla güzel haberlerle sonlandırsın açtığımız ellerimizi boş çevirmesin,gönlümüzü mahzun,yuvamızı evlatsız bırakmasın..şimdiden hepinizden Allah razı olsun..Simdi gördüm kalani son arkaas almis okundumu okunmadiysa ben alayim B buda gecer ya hu
Rukall icin 500daha okudum toplam 1000oldu
Ozaman rekall icin kalan 150 yi
B buda gecer ya hu icin dw 250.rabbim yüzümüzü güldürsün dualarinuz kabul olsun
günaydın kızlarrr, herkese hayırlı ramazanlar . yok değil canım norman sayım sadece girip okuduğumun, takip ettiğimin bilgisini vermek için yazdımCanım ben sana herkes için 250 yazıyorum zaten bu okuduğun +250 mi anlayamadım
Rukall icin 500daha okudum toplam 1000oldu
sen al canım sırada ben varım sanırım kendim için 400 aldım.şu meraklı bekleyişimizi bu güzel gecede rabbim hayırla güzel haberlerle sonlandırsın açtığımız ellerimizi boş çevirmesin,gönlümüzü mahzun,yuvamızı evlatsız bırakmasın..şimdiden hepinizden Allah razı olsun..
Ozaman rekall icin kalan 150 yi
B buda gecer ya hu icin dw 250.rabbim yüzümüzü güldürsün dualarinuz kabul olsun
Buda gecer yahu icin 250 aldım
Buda gecer yahu icin 1000 okudum
Ben rukall için 300 okudum ama çok çalışınca unuttum benimhalaumudumvar içinde 300 okudum lütfen girsemde girmesemde herkes için 300 yazarmısınız bana. Hayırlı ramazanlar herkese
Yanlış yazmışım buda geçer ya hu için 300 okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?