- 2 Şubat 2013
- 1.270
- 446
- 133
- Konu Sahibi dutyapragi
-
Aslında okuyoruz. Ama liste başındaki arkadaş devam edecek mi hala cevap vermediği için kime okuyacağımızı bilmiyoruz. Sana 300 yazıyorumBen 300 okurum ama kime okuyrz ona gore dua edicem bugun basliyrmuyuz
Ben 300 okurum ama kime okuyrz ona gore dua edicem bugun basliyrmuyuz
Listeye katılacak mısınız.Listeye her gün 200 dahil edebilirsiniz tereddüt olmadan.
200 ben okuyorum
200 alıyorm
200 okudum allah kabul etsin
200 aliyorum. yeni topigimiz hayirli olsun. bol saglikli ve hayirli bebis haberleriyle dolsun tassin insallahh
Amin inşallah bu topik bize uğurlu gelir200 aliyorum. yeni topigimiz hayirli olsun. bol saglikli ve hayirli bebis haberleriyle dolsun tassin insallahh
canım beni eklememişsin ben 250 tane okudum Allah dua okuduğumuz arkadaşımıza tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin inşallahListeye katılacak mısınız.
hergün listeye uğramanız lazım
sonuçta kim için niyet edeceksiniz. Böyle olunca karışmaz hem. Arada sizi unutmayalım
200 aliyorum Allah dualarimizi kabul eylesin.Amin.
ben 100 daha okudum. toplamda 200 oldu arkadaşlar
Hayırlı pazarlar benide ekleyin Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.şimdi spring2014 için mi okunuyor bilgi verirseniz başlarım hemen
Kusura bakmayın. Eklemiştim. Güncellerken yanlışlıkla silmişimcanım beni eklememişsin ben 250 tane okudum Allah dua okuduğumuz arkadaşımıza tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?