JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı
alternatifine göz atın .
EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN Hz. ZEKERİYA'nın DUASINI OKUYORUZ
evimin neşesi seni bekliyoruz Kayıtlı Üye
SIRASIYLA BIR ARKADAŞIMIZA 7.000 ADET; "RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA" Okuyoruz. Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin. Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım. ==>...... RUMUZLU ARKADASIMIZ ICIN OKUDUK... RABBIM HAYIRLI VE SAGLIKLI BIR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH listemiz 1.Spring2014............................. 2.gül333.................................... 3. Damla_22..............................300 4.hayriss87.............................. 5.yenibidünya........................... 6.asdes....................................... 7.melismailim......................... 8.tubatesbih........................... 9.filiz2012............................... 10.aybirgen.............................. 11.emoss06.............................. 12.öznur65............................... 13.whiterose00......................... 14.gülayeker............................ 15.benimhalaumudumvar....... 16.papyonkilikli....................... 17.Humeyra............................. 18.nurme.................................. 19.zaran.................................. 20.fulya3535............................ 21.kubra112.............................400 22.AKINGULSUM.................... 23.mgli.................................... 24.denizz5............................... 25.embie..................................200 26.seda102030......................... 27.elifsu06................................ 28.sevdakusum........................ KALAN=....................................6100 ** MAZERETSIZ IKI DEFA ÜST ÜSTE DUA ALMAYAN LISTEDEN CIKARILIR... **LİSTEMİZ YENI KİŞİ ALIMINA AÇIKTIR ***listemize her zaman gelebilirsiniz. Ancak ayrılırken hak geçmemesi için liste bir daha sizin adınıza dönceye kadar herkese okumadan listeden ayrılmayınız..
SIRASIYLA BIR ARKADAŞIMIZA 7.000 ADET; "RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA" Okuyoruz. Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin. Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım. ==>...... RUMUZLU ARKADASIMIZ ICIN OKUDUK... RABBIM HAYIRLI VE SAGLIKLI BIR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH listemiz 1.Spring2014............................. 2.gül333.................................... 3. Damla_22..............................300 4.hayriss87.............................. 5.yenibidünya........................... 6.asdes....................................... 7.melismailim......................... 8.tubatesbih........................... 9.filiz2012............................... 10.aybirgen.............................. 11.emoss06.............................. 12.öznur65............................... 13.whiterose00......................... 14.gülayeker............................ 15.benimhalaumudumvar....... 16.papyonkilikli....................... 17.Humeyra............................. 18.nurme.................................. 19.zaran.................................. 20.fulya3535............................ 21.kubra112.............................400 22.AKINGULSUM.................... 23.mgli....................................200 24.denizz5............................... 25.embie..................................200 26.seda102030......................... 27.elifsu06................................ 28.sevdakusum........................ KALAN=....................................5900 ** MAZERETSIZ IKI DEFA ÜST ÜSTE DUA ALMAYAN LISTEDEN CIKARILIR... **LİSTEMİZ YENI KİŞİ ALIMINA AÇIKTIR ***listemize her zaman gelebilirsiniz. Ancak ayrılırken hak geçmemesi için liste bir daha sizin adınıza dönceye kadar herkese okumadan listeden ayrılmayınız..
Kim için okuyoruz spring için mi haydi Bismillah 200 alıyorum
Kim için okuyoruz spring için mi haydi Bismillah 200 alıyorum
Öyle gözüküyor. Spring devam edecek mi bişey demedi henüz
SIRASIYLA BIR ARKADAŞIMIZA 7.000 ADET; "RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA" Okuyoruz. Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin. Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım. ==>...... RUMUZLU ARKADASIMIZ ICIN OKUDUK... RABBIM HAYIRLI VE SAGLIKLI BIR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH listemiz 1.Spring2014............................. 2.gül333.................................... 3. Damla_22..............................300 4.hayriss87.............................. 5.yenibidünya..........................200 6.asdes....................................... 7.melismailim......................... 8.tubatesbih........................... 9.filiz2012............................... 10.aybirgen.............................. 11.emoss06.............................. 12.öznur65............................... 13.whiterose00......................... 14.gülayeker............................ 15.benimhalaumudumvar....... 16.papyonkilikli....................... 17.Humeyra............................. 18.nurme.................................. 19.zaran.................................. 20.fulya3535............................ 21.kubra112.............................400 22.AKINGULSUM.................... 23.mgli....................................200 24.denizz5............................... 25.embie..................................200 26.seda102030......................... 27.elifsu06................................ 28.sevdakusum........................ KALAN=....................................5700 ** MAZERETSIZ IKI DEFA ÜST ÜSTE DUA ALMAYAN LISTEDEN CIKARILIR... **LİSTEMİZ YENI KİŞİ ALIMINA AÇIKTIR ***listemize her zaman gelebilirsiniz. Ancak ayrılırken hak geçmemesi için liste bir daha sizin adınıza dönceye kadar herkese okumadan listeden ayrılmayınız..
SIRASIYLA BIR ARKADAŞIMIZA 7.000 ADET; "RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA" Okuyoruz. Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin. Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım. ==>...... RUMUZLU ARKADASIMIZ ICIN OKUDUK... RABBIM HAYIRLI VE SAGLIKLI BIR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH listemiz 1.Spring2014............................. 2.gül333.................................... 3. Damla_22..............................300 4.hayriss87.............................. 5.yenibidünya.........................200 6.asdes....................................... 7.melismailim......................... 8.tubatesbih........................... 9.filiz2012............................... 10.aybirgen.............................. 11.emoss06.............................. 12.öznur65............................... 13.whiterose00......................... 14.gülayeker............................ 15.benimhalaumudumvar....... 16.papyonkilikli....................... 17.Humeyra............................. 18.nurme.................................. 19.zaran.................................. 20.fulya3535............................ 21.kubra112.............................400 22.AKINGULSUM.................... 23.mgli....................................200 24.denizz5............................... 25.embie..................................200 26.seda102030......................... 27.elifsu06................................ 28.sevdakusum........................ KALAN=....................................5700 ** MAZERETSIZ IKI DEFA ÜST ÜSTE DUA ALMAYAN LISTEDEN CIKARILIR... **LİSTEMİZ YENI KİŞİ ALIMINA AÇIKTIR ***listemize her zaman gelebilirsiniz. Ancak ayrılırken hak geçmemesi için liste bir daha sizin adınıza dönceye kadar herkese okumadan listeden ayrılmayınız.. Kim için okuyoruz spring için mi haydi Bismillah 200 alıyorum
Merhaba arkadaslar duaya beni de ekler misiniz
Merhaba arkadaslar duaya beni de ekler misiniz
Ekliyorum
SIRASIYLA BIR ARKADAŞIMIZA 7.000 ADET; "RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA" Okuyoruz. Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin. Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım. ==>...... RUMUZLU ARKADASIMIZ ICIN OKUDUK... RABBIM HAYIRLI VE SAGLIKLI BIR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH listemiz 1.Spring2014............................. 2.gül333.................................... 3. Damla_22..............................300 4.hayriss87.............................. 5.yenibidünya.........................200 6.asdes....................................... 7.melismailim......................... 8.tubatesbih........................... 9.filiz2012............................... 10.aybirgen.............................. 11.emoss06.............................. 12.öznur65............................... 13.whiterose00......................... 14.gülayeker............................ 15.benimhalaumudumvar....... 16.papyonkilikli....................... 17.Humeyra............................. 18.nurme.................................. 19.zaran.................................. 20.fulya3535............................ 21.kubra112.............................400 22.AKINGULSUM.................... 23.mgli....................................200 24.denizz5............................... 25.embie..................................200 26.seda102030......................... 27.elifsu06................................ 28.sevdakusum........................ 29.ciy....................................... KALAN=....................................5700 ** MAZERETSIZ IKI DEFA ÜST ÜSTE DUA ALMAYAN LISTEDEN CIKARILIR... **LİSTEMİZ YENI KİŞİ ALIMINA AÇIKTIR ***listemize her zaman gelebilirsiniz. Ancak ayrılırken hak geçmemesi için liste bir daha sizin adınıza dönceye kadar herkese okumadan listeden ayrılmayınız..
beni de alır mısınız ? listede ismi belirtilmemiş ama listedeki arkadaşa şimdilik 100 okudum yarın okuyabilecek olursam tekrar yazarım
beni de alır mısınız ? listede ismi belirtilmemiş ama listedeki arkadaşa şimdilik 100 okudum yarın okuyabilecek olursam tekrar yazarım
Çünkü 1.sıradaki arkadaş devam edecek mi bilmiyoruz. Seni ekliyorum. İlk gün sorun yok ama o güne özel bir durumun olmadığı sürece en az 200 okumalıyız. Yoksa dua bitmez
SIRASIYLA BIR ARKADAŞIMIZA 7.000 ADET; "RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA" Okuyoruz. Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin. Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım. ==>...... RUMUZLU ARKADASIMIZ ICIN OKUDUK... RABBIM HAYIRLI VE SAGLIKLI BIR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH listemiz 1.Spring2014............................. 2.gül333.................................... 3. Damla_22..............................300 4.hayriss87.............................. 5.yenibidünya.........................200 6.asdes....................................... 7.melismailim......................... 8.tubatesbih........................... 9.filiz2012............................... 10.aybirgen.............................. 11.emoss06.............................. 12.öznur65............................... 13.whiterose00......................... 14.gülayeker............................ 15.benimhalaumudumvar....... 16.papyonkilikli....................... 17.Humeyra............................. 18.nurme.................................. 19.zaran.................................. 20.fulya3535............................ 21.kubra112.............................400 22.AKINGULSUM.................... 23.mgli....................................200 24.denizz5............................... 25.embie..................................200 26.seda102030......................... 27.elifsu06................................ 28.sevdakusum........................ 29.ciy....................................... 30.tuuba84...............................100 KALAN=....................................5600 ** MAZERETSIZ IKI DEFA ÜST ÜSTE DUA ALMAYAN LISTEDEN CIKARILIR... **LİSTEMİZ YENI KİŞİ ALIMINA AÇIKTIR ***listemize her zaman gelebilirsiniz. Ancak ayrılırken hak geçmemesi için liste bir daha sizin adınıza dönceye kadar herkese okumadan listeden ayrılmayınız.. beni de alır mısınız ? listede ismi belirtilmemiş ama listedeki arkadaşa şimdilik 100 okudum yarın okuyabilecek olursam tekrar yazarım
Ya Allah , Ya Rahman , Ya Rahim , Ya Kerim tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
SIRASIYLA BIR ARKADAŞIMIZA 7.000 ADET; "RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA" Okuyoruz. Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin. Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım. ==>...... RUMUZLU ARKADASIMIZ ICIN OKUDUK... RABBIM HAYIRLI VE SAGLIKLI BIR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH listemiz 1.Spring2014............................. 2.gül333.................................... 3. Damla_22..............................300 4.hayriss87.............................. 5.yenibidünya.........................200 6.asdes....................................... 7.melismailim........................ 8.tubatesbih.............................. 9.filiz2012............................... 10.aybirgen.............................. 11.emoss06.............................. 12.öznur65............................... 13.whiterose00......................... 14.gülayeker............................ 15.benimhalaumudumvar....... 16.papyonkilikli....................... 17.Humeyra............................. 18.nurme.................................. 19.zaran.................................. 20.fulya3535............................ 21.kubra112.............................400 22.AKINGULSUM.................... 23.mgli....................................200 24.denizz5............................... 25.embie..................................200 26.seda102030......................... 27.elifsu06................................ 28.sevdakusum........................ 29.ciy....................................... 30.tuuba84...............................100 31.deborah26........................... KALAN=....................................5600 ** MAZERETSIZ IKI DEFA ÜST ÜSTE DUA ALMAYAN LISTEDEN CIKARILIR... **LİSTEMİZ YENI KİŞİ ALIMINA AÇIKTIR ***listemize her zaman gelebilirsiniz. Ancak ayrılırken hak geçmemesi için liste bir daha sizin adınıza dönceye kadar herkese okumadan listeden ayrılmayınız..
Ben 300 okurum ama kime okuyrz ona gore dua edicem bugun basliyrmuyuz
Allah Büyük Vesselâm Kayıtlı Üye