- 8 Ağustos 2015
- 1.062
- 2.229
- 133
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #11.521
Allah razı olsun canım benim hepimize allahim nasip etsin inşallahhayırlı olsun canım
Merhaba ben yeni üyeyim; tam anlamadım bu dua olayını. Bana açıklar mısınız? Günde 7000 kere bi sefer mi okuycaz?DUAMIZ: RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
1. @Hayata_umutla
2. @Ruzgarmasal
3. @BEYBISIM
4. @Avrenim
5. @ARIKADIN
6. @annekuslarucuyo
7. @rosebady
8. @MrtHatice
9. @saydin78
10. @mrym5579
11. @umut-16
12. @ebrukkkk
13. @yagmur559
14. @Luna28
15. @Ay12live
16. @Glrsb
17. @Mimoza68
18.celebrian
19. @ceyrin
20. @whiterose00
21. @nazah35
22. @eniseeeemmm
23.betul8516
Allah razı olsun darısı başına bende zeki beyde tedavi gördüm Allah kendisinden razı olsun hiç umudum kalmamıştı öncesinde vene vidi de iki tane başarısız denemem olmuştu zeki bey mükemmel bi insan inşallah güzel haberlerini verirsin bizecnm seni hatırlıyorum tedaviyle mi olmustu , Doğu da kı yasıyorsun ben dbakirda zeki akkumda tedavi görüyorum yumurtalar toplandı bugun telefon bekliyorum ins bölünme olur heyecanlıyım , senin de kızın size hayırla gelsin ins masallah
Allah razı olsun darısı başına bende zeki beyde tedavi gördüm Allah kendisinden razı olsun hiç umudum kalmamıştı öncesinde vene vidi de iki tane başarısız denemem olmuştu zeki bey mükemmel bi insan inşallah güzel haberlerini verirsin bizecnm seni hatırlıyorum tedaviyle mi olmustu , Doğu da kı yasıyorsun ben dbakirda zeki akkumda tedavi görüyorum yumurtalar toplandı bugun telefon bekliyorum ins bölünme olur heyecanlıyım , senin de kızın size hayırla gelsin ins masallah
Ben bile kendime inanamıyorum 6 ayında olduğuma şükürler olsun zaman çok çabuk geçiyorSağolasın canim insallah geçer
Masallah ne kadar çok zaman geçmiş
Minik prensesimiz saglikla sıhhatle vakitlice gelsin insallah
her gün bir kişiye niyetlenip kişi için 100 okucaz inşMerhaba ben yeni üyeyim; tam anlamadım bu dua olayını. Bana açıklar mısınız? Günde 7000 kere bi sefer mi okuycaz?
Devam ediyorum bende
betul8516 bende devam ediyorum canim
betul8516 ben de devam ediyorum canım,bebeğini ve seni öpüyorum ,bu arada ismimi de yazar mısın Ebru diye
her gün bir kişiye niyetlenip kişi için 100 okucaz inş
Cnm ben devam ediyorum inşallahDUAMIZ: RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
1.Hayata_umutla ..................
2. R Ruzgarmasal ........................
3. B BEYBISIM ............ devam ediyor
4.Avrenim ...................
5.ARIKADIN ......................
6. A annekuslarucuyo .....................
7.rosebady .................
8. M MrtHatice ..............................
9.saydin78 ...............................
10.mrym5579 ............................
11. @umut-16 .................devam ediyor
12. @ebrukkkk ..........................
13. @yagmur559 ..........................
14.Luna28 .............................
15.Ay12live ...........................
16. @Glrsb .............................
17.Mimoza68 ........................
18.celebrian ......................
19. C ceyrin ...........................
20. @whiterose00........devam ediyor
21.nazah35 ................devam ediyor
22. @eniseeeemmm....... devam ediyor
23.betul8516 ........devam ediyor
Evet hergun bir kişiye okunuyor listede kaç kişi varsa okadar sure devam ediyor cnmNe kadar süre ile devam ediliyor bu duaya? Her gün farklı kişi için mi okunuyor?
Başkası için yazılmak mümkün mü?Evet hergun bir kişiye okunuyor listede kaç kişi varsa okadar sure devam ediyor cnm
Olabilir bildiğim kadarıyla cnmBaşkası için yazılmak mümkün mü?
evet canım her gün bir kişiye okuyoruzNe kadar süre ile devam ediliyor bu duaya? Her gün farklı kişi için mi okunuyor?
hamilemisin maşallah subhalallah..Cnm ben devam ediyorum inşallah
Sağol cnm benim inşallah senin minikte buyumustur maşallah listeyi aldigin içinde teşekkürler ayricahamilemisin maşallah subhalallah..
sağlıkla kucağına al inş
DOĞAN BÜYÜYORSağol cnm benim inşallah senin minikte buyumustur maşallah listeyi aldigin içinde teşekkürler ayrica
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?