- 16 Ekim 2015
- 842
- 927
- 33
- 42
- Konu Sahibi dutyapragi
- #11.441
Allah razı olsunAllah şifa versin canm.. Alıyorum bi tane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsunAllah şifa versin canm.. Alıyorum bi tane
Du kardeşlerim hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. Ben tüp bebek tedavimde son aşamaya geldim. Yarın sabah test yaptıracağım inşaAllah pozitifi görürüm ve kuzucuğum sağlıcakla dünyaya gelir inşaAllah. Bir duaya niyet ettim 12,000 Hz. Yunus Duası. Fakat yarın yest günüm olduğu için yetiştirebilir miyim bilemedim 6,000 tane kaldı. Kulun kula ettiği dua daha makbuldur sizden rica etsem okuyabilirseniz bana yardımcı olabilir misiniz? Allah hepinizden razı olsun
"La ilahe illa ente sübhaneke innî küntü minez-zalimîn"
Maaleseff negatif cnm benimle degilmis altın cileğimgunaydın canım
ne yaptın sonuç inşallah pozitiftir. hadi güzel haberler ver bize
Maaleseff negatif cnm benimle degilmis altın cileğim
HADİ YAAA cok üzüldüm , benimkide bu ay boş geçti , eylül bize kısmetli bereketli bebişli gelsin inşallahhhhh
Maaleseff negatif cnm benimle degilmis altın cileğim
Amin Aylinim hepimizin yuzunu guldursun Rabbim insaAllah. Yeni liste duzenlenirse devam edecegim kuzumSevda ablam netim yoktu giremedim ama aklım Sende ydi hep yazacak birsey bulamıyorum suan Rabbimin imtihanı Allahim tez vakitte güzel yüzünü güldürsun insallah
Kizlar yeni liste olacak insallah sizlerden bir kaç gün müsade isteyeceğim hafta sonu sınavım var ve biraz rahatsizim kendimi toparliyim önümüzdeki hafta yeni listeyi yayınlarım olurmu?
Gecmis olsun canim bende devam etmek istiyorum benide eklebilirsin..Kizlar yeni liste olacak insallah sizlerden bir kaç gün müsade isteyeceğim hafta sonu sınavım var ve biraz rahatsizim kendimi toparliyim önümüzdeki hafta yeni listeyi yayınlarım olurmu?