- 12 Ocak 2010
- 16.669
- 1
- 25.042
- 798
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #11.421
Arkadaşlar uzun zamandır yoktum sizden bişiy istiyorum abimin şah damarı tıkanmış ameliyat olacak biraraya yasin olurmusunuz
Allah hepinizden razı olsun
Arkadaşlar uzun zamandır yoktum sizden bişiy istiyorum abimin şah damarı tıkanmış ameliyat olacak biraraya yasin olurmusunuz
DUAMIZ: RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
BUGÜN 30.SIRADAKİ @ARIKADIN ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ
YA RABBİAy12live ARKADAŞIMIZA TEZ VAKITTE HAMILE KALMAYI SORUNSUZ HAMİLELİK GEÇİRİP HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA SIHHATLE EVLADINI KUCAĞINA ALABİLMEYİ NASİP EYLE YARABBİ AMİN..
nazah35 (NAZLI) TÜM LİSTEYİ ALDI Neseli_Hatun TÜM LİSTEYE OKUDU demet1973 (BUKET) TÜM LİSTEYE OKUDU - G guzbahar TÜM LİSTEYE OKUDU
- S sngl35 TÜM LİSTEYE OKUDU
saydin78 (SEVDA) TÜM LİSTEYE OKUDU fatihpepe TÜM LİSTEYE OKUDU tubatesbih TÜM LİSTEYE OKUDU Avrenim (EBRU) TÜM LİSTEYE OKUDU eilenn (AYLİN) TÜM LİSTEYE OKUDU - K KZLCHMM06 (LEYLA) TÜM LİSTEYE OKUDU
- @yagmur559 TÜM LİSTEYE OKUDU
rosebady (AYŞE) TÜM LİSTEYE OKUDU mrym5579 TÜM LİSTEYE OKUDU Cilekkokusu12345 31.KİŞİYE KADAR OKUDU whiterose00 TÜM LİSTEYE OKUDU - D dnzdry 30.KİŞİYE KADAR OKUDU
Ilayumut 26.KİŞİYE KADAR OKUDU - @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF) TÜM LİSTEYE OKUDU
Ay12live (LEYLA) TÜM LİSTEYE OKUDU - @avucdolusudua (BERFİN) TÜM LİSTEYE OKUDU
TEKPRENSES TÜM LİSTEYE OKUDU sunnycat (ÖZLEM) TÜM LİSTEYE OKUDU - M MrtHatice TÜM LİSTEYE OKUDU
seyhancvn (HÜSNİYE KIZI SEYHAN) TÜM LİSTEYE OKUDU GURBET KUSU (AYŞE) TÜM LİSTEYE OKUDU Lale kozan (VEYSİYE) TÜM LİSTEYE OKUDU - F flower world TÜM LİSTEYE OKUDU
Luna28 (AYSUN) TÜM LİSTEYE OKUDU ARIKADIN TÜM LİSTEYİ OKUDU Hayata_umutla TÜM LİSTEYE OKUDU LightofMyLife 30.KİŞİYE KADAR OKUDU - R Ruzgarmasal 30.KİŞİYE KADAR OKUDU
- @ebrukkkk TÜM LİSTEYE OKUDU
veram 25.KİŞİYE KADAR OKUDU
merhaba,
sanirim listeyi siz duzenliyorsunuz.
liste basa donunce bende araniza katilabilir miyim? sanirim son 5 kisi icin okuyacaksaniz.
ben de listeye katılmak istiyorum
allah şifa versin canım
Teşekkür ederim Allah razı olsun canımAllah şifalar versin canim okuruz insallah
Canım listeyi bitirdim rabbim kabul etsin inşallahhhhh hepimiz hamile kalalım inşallah hakkını Helal Eteilenn emeğin geçti o kadar aksattigim zamanlar oldu kusura bakma
Canım 3 arkadaşımız haricinde liste bitti sayılır kendileri ile irtibata geçeyim yeni Listemize hızlıca baslariz insallaheilenn canım dualariniz icin allah razı olsun canım ben önümüzdeki hafta 2 bucuk hafta izine gidiyorum giremicem yeni listeye çok isterim katilmak geldikten sonra telafi etsem olurmu acaba?
Tamam canım oyle yapalim ozaman birbirimize dua ettikce dahada çok çabuk kabul olur dualarımız inşallah eğer izinde okuyamasam gitmeden okumaya çalışırım biraziniHelal olsun canim benim ağzına yüreğine sağlık
Amin insallah canim
Canım 3 arkadaşımız haricinde liste bitti sayılır kendileri ile irtibata geçeyim yeni Listemize hızlıca baslariz insallah
İstersen özelden numaramı gönderebilirim listenin net halini sana iletirim ona göre okuma yapar izin dönüşü bildirirsin canim
Allah şifa versin canm.. Alıyorum bi taneArkadaşlar uzun zamandır yoktum sizden bişiy istiyorum abimin şah damarı tıkanmış ameliyat olacak biraraya yasin olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?