- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.408
- 198
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #10.361
Allah razı olsun Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahhhhrica ederim canım ben şimdi 2.sıraya alıyorum bir problem olacağını sanmıyorum canım bütün arkadaşlarımız çok anlayışlı sağolsun hepsi
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
eilenn CANIM BENİDE HERKESE OKUYOR OLARAK KAYIT EDERSEN SEVİNİRİM BİTTİGİ ZAMAN TEKRAR BİLDİRİM YAPARIM BOL BEBEKLI Bİ LİSTE OLUR İNŞALLAH
Daha yakın zamanda biri daha yazdı bunu Aralık 2016 anneleri ya da sabirsiz61 adlı arkadaşın ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım topiginde oralara sor istersen yeni oldu onun kide ve dış gebelik olanı karın dan girip laporoskopik aldılar normal rahim içinde ki sağ salim kaldı inşallah sizinkide öyle devam eder...eilenn canm Allah razı olsun senden bugun hastaneye gittim 2 tane kese görünüyo fakat farklı yerlerde döllenmiş biri normal biri dış gebelikmiş böle bişey yaşayan varmı boş gebeliğin sonlandırılması lazım dyor
canım kim o yardımcı olurmusun Allah rızası içinDaha yakın zamanda biri daha yazdı bunu Aralık 2016 anneleri ya da sabirsiz61 adlı arkadaşın ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım topiginde oralara sor istersen yeni oldu onun kide ve dış gebelik olanı karın dan girip laporoskopik aldılar normal rahim içinde ki sağ salim kaldı inşallah sizinkide öyle devam eder...
Daha yakın zamanda biri daha yazdı bunu Aralık 2016 anneleri ya da sabirsiz61 adlı arkadaşın ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım topiginde oralara sor istersen yeni oldu onun kide ve dış gebelik olanı karın dan girip laporoskopik aldılar normal rahim içinde ki sağ salim kaldı inşallah sizinkide öyle devam eder...
Yok onun konusunda yazmıştı dur bakayım bir bulabilirsem adını yazayım sanaSabirsiz61 bu arkadaşmı ki?
Allah razı olsun cnmhazychampagne bu arkadaş yaşamış...
benide listeye eklermısınız ?
Tüm listeye okumak ne anlama geliyor her gün tek tek kişiye okumayacak mıyız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?