- 8 Nisan 2013
- 2.142
- 1.984
- 133
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #10.341
eilenn canm Allah razı olsun senden bugun hastaneye gittim 2 tane kese görünüyo fakat farklı yerlerde döllenmiş biri normal biri dış gebelikmiş böle bişey yaşayan varmı boş gebeliğin sonlandırılması lazım dyor
biri normol diğeri dış gebelik diyor anlamadım yani nerde olduğunu sormadım aptal gbi oldum zatenÇok çok geçimiş olsun
Dış gebeliğik ihmale gelmiyor Canım. Allah yardımcın olsun.
Ben bir dış gebelik geçirdim, tüpümde kalmıştı çok şükür tüpüm zarar görmeden ameliyatla sonlandırıldı. Hemde iç kanama yapmıştı, çok ciddi sırt ve omuz ağrım birde hep lekelenmem olmuştu.
Dış gebelik nerede olmuş ? Yani yereye yerleşmiş ???
biri normol diğeri dış gebelik diyor anlamadım yani nerde olduğunu sormadım aptal gbi oldum zaten
Ilk arkadasima okudum canim. Rabbim saglikli bir hamilelik ve saglikcakla kucagina almayi nasip etsin insaAllahBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
HERGÜN sıradaki arkadaşımıza 100 adet okuyoruz.
NAZAH35 ARKADAŞIMIZ GEBELİĞİNİ YENİ ÖĞRENDİ
İNŞALLAH BEBEĞİ SIMSIKI TUTUNUR SAĞLIKLI SIHHATLİ BİR GEBELİK GEÇİRİR EVLADINI SAĞ SALİM KUCAĞINA ALIR İNŞALLAH
2 GÜN BİLDİRİM YAPMAYAN MAZERETİNİ BELİRTMEYEN LİSTEDEN SİLİNECEKTİR.
nazah35 demet1973 (BUKET) - G guzbahar
- S sngl35
saydin78 (SEVDA) fatihpepe TÜM LİSTEYE OKUYOR tubatesbih Avrenim (EBRU) - M meleek9090
eilenn (AYLİN) Neseli_Hatun - @ebrukkkk
- K KZLCHMM06
- @yagmur559
rosebady (AYŞE) TÜM LİSTEYE OKUYOR mrym5579 Cilekkokusu12345 OKUDU whiterose00 - @Ilaymilya
- @Gojiberries
- @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF)
Ay12live (LEYLA) - @avucdolusudua (BERFİN)
TEKPRENSES sunnycat Hilalozt dnzderya masal01010 - M MrtHatice
seyhancvn (HÜSNİYE KIZI SEYHAN) OKUDU GURBET KUSU
eilenn canım benim bazen gerçekten buralara yazacak enerjim olmuyor çok bulantı kusmam var tüm listeyi alsam ara ara yine girsem olmaz mi
iğneyle içini boşaltıp alcakmış öle bişey dediCanımseni korkutmak istemiyorum da dış gebelik gerçekten çok tehlikeli birşey , nasıl açıklama yapmaz nerde tutunmuş. Benim sağ tüpümdeydi, doktor tüpünü de alabiriz dedi. İç kanalı olunca mutlaka ameliyat olmalısın dedi. Zaten başka ihtimal de yoktu. Mecburen oldum.
Senin tüp bebek miydi ??
Nasıl bir yol izleyeceğini söyledi mi ? Metotreksat ? Kürtaj ? Laparoskopik ameliyat ?
eilenn canm Allah razı olsun senden bugun hastaneye gittim 2 tane kese görünüyo fakat farklı yerlerde döllenmiş biri normal biri dış gebelikmiş böle bişey yaşayan varmı boş gebeliğin sonlandırılması lazım dyor
inş canm acayıp morallerim bozuk tek destekçim dualar Allahıma sığındım yarın tekrar gitcem bakalımcanım başka bir dktora da gitmeni tavsiye ederim
bir arkadaşıma da dış gebelik demişlerdi normal gebelik olduğu başka doktora gidince anlaşıldı
inşallah güzel haberlerle gelirsin
inş canm acayıp morallerim bozuk tek destekçim dualar Allahıma sığındım yarın tekrar gitcem bakalım
herkes bişey söylüyor cnm içim nasıl sıkkın anlatamam şaştım kaldı ruhum sıkıldı valla Allahım çok büyük hep dua ediyorumAllah büyük diğer kese normal gözükmüş
Rabbim onun sağlıklı bi şekilde ilerlemesini nasip etsin böyle düşün
Stresten çok etkileniyor mercimekler lütfen iyi ol güçlü ol ki senden güç kuvvet alsın
herkes bişey söylüyor cnm içim nasıl sıkkın anlatamam şaştım kaldı ruhum sıkıldı valla Allahım çok büyük hep dua ediyorum
inşaalh canm Allah razı olsun sendengeçen sene bende çok stresten üzüntüden düşük yaptım canım
söylimiyim söylemyim diorum ama dinleme şu milleti artık
Allah büyük iyi şeyler düşün dualarla iyi olacak inşallah
inşaalh canm Allah razı olsun senden
An itibariyle tum listeyi almis ve okuyorum bilgin olsun balimBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
HERGÜN sıradaki arkadaşımıza 100 adet okuyoruz.
NAZAH35 ARKADAŞIMIZ GEBELİĞİNİ YENİ ÖĞRENDİ
İNŞALLAH BEBEĞİ SIMSIKI TUTUNUR SAĞLIKLI SIHHATLİ BİR GEBELİK GEÇİRİR EVLADINI SAĞ SALİM KUCAĞINA ALIR İNŞALLAH
2 GÜN BİLDİRİM YAPMAYAN MAZERETİNİ BELİRTMEYEN LİSTEDEN SİLİNECEKTİR.
nazah35 demet1973 (BUKET) - G guzbahar
- S sngl35
saydin78 (SEVDA) OKUDU fatihpepe TÜM LİSTEYE OKUYOR tubatesbih Avrenim (EBRU) - M meleek9090
eilenn (AYLİN) Neseli_Hatun - @ebrukkkk
- K KZLCHMM06
- @yagmur559 OKUDU
rosebady (AYŞE) TÜM LİSTEYE OKUYOR mrym5579 Cilekkokusu12345 OKUDU whiterose00 - @Ilaymilya
- @Gojiberries
- @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF)
Ay12live (LEYLA) - @avucdolusudua (BERFİN)
TEKPRENSES TÜM LİSTEYE OKUYOR sunnycat Hilalozt dnzderya masal01010 - M MrtHatice
seyhancvn (HÜSNİYE KIZI SEYHAN) OKUDU GURBET KUSU
iğneyle
iğneyle içini boşaltıp alcakmış öle bişey dedi
eilenn canım listeye beni de almışın teşekkür ederim. bu arada 4. tedavime başladım çarşamba sabah opu olacağım arkadaşlar razı olursa benim duamı önceye alabilir miyiz. tabi gönül rızası ile yoksa sıramı beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?