- 15 Ocak 2011
- 2.196
- 1.954
- 133
- Konu Sahibi dutyapragi
-
Canım liste yarilandi artık onun için yeni kişi alımına kapattım hem haksızlık olmasın diye hem 5 arkadaş listenin tamamına okudu yeni gelecek kişileri bilmedikleri için bakmazlar listeye ve eksik kalır dualarListemizin başa dönmesini beklemene gerek yok. Bizim sayfamız dua eden herkese açık
tamam o zaman 250 yazabilirsin bana kubra içinListemizin başa dönmesini beklemene gerek yok. Bizim sayfamız dua eden herkese açık
keşke bana alıntı yapsaydın sorun değilCanım liste yarilandi artık onun için yeni kişi alımına kapattım hem haksızlık olmasın diye hem 5 arkadaş listenin tamamına okudu yeni gelecek kişileri bilmedikleri için bakmazlar listeye ve eksik kalır dualar
kübra icin 200. rabbim tez zamanda duasini kabul etsin
kübra için 250
Kusura bakma canım liste 15 güne yenilenir o zaman bildiririm sanakeşke bana alıntı yapsaydın sorun değil
Kübra112 için 300 alıyorum
200 tane daha aldım
Özür dilerim arkadaşım. Kuralın değiştiğinden haberim yoKtutamam o zaman 250 yazabilirsin bana kubra için
Canım liste sonuna kadar 200 alıyorum diyenler hatalı. Biz yoğun olduğumuzda 200 alıyoruz. Onun dışında hep 300 istiyoruz. Onlarda arada uğrayıp dualar bitmediğinde artı dua alsalar düzenli olarak biter.Kızlar el atın bitirelim fulya 'nin duasını bide lütfen 250 den az almayın yoksa böyle eksik kalıyor dualar !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?