- 27 Eylül 2012
- 2.965
- 1.437
-
- Konu Sahibi dutyapragi
Rabbim kucağında sevdirsin canım...ismin tuba sanırım sana ismende ayrîca dua ederim...inşallah darısı bizlere topikcek...arkadaşlar bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik te olsa vardı :) ilk gebeliğim de böyle olmuştu. nolur bana da dua edin bu sefer bebeğim tutunsun
Fulya 250
Tuba hanım hayırlarla sonuçlansın inşallah. Adınıza çok sevindim Rabbim bizelere de nasip etsin inşallah.
fulya için 200 alıyorum
+100 daha okudum Allah kabul etsin
Canım 2 duaya üst üste katılmadım buna da katilmazsan 3 olacak listeden silmek istemiyorum sana dua okundu hak geçmesin diye eğer ne te giremeyeceksen girdiğinde lütfen birkaç kişiye birden al.250 de ben aliyorum sanirim bitiyo sonraki arkadas icind 250 aliyorum canlar
aminnn allah razı olsun :) dün sabahtan beri elimde tesbih dua gruplatımda olan herkese ve bana kucağımızı dolfuran mis kokan hayırlı imanlı sağlıklı salih evlat nasip eyle diye dua ediyorum.Tuba hanım hayırlarla sonuçlansın inşallah. Adınıza çok sevindim Rabbim bizelere de nasip etsin inşallah.
Haklisin bitanem bende kimsenin hakkini yemek istemem alamadigim iki arkadasim hakkini helal etsinCanım 2 duaya üst üste katılmadım buna da katilmazsan 3 olacak listeden silmek istemiyorum sana dua okundu hak geçmesin diye eğer ne te giremeyeceksen girdiğinde lütfen birkaç kişiye birden al.
Hadi hayirlisi bakalim canim senin test kesinlesti mi seninle mi bebegin :)aminnn allah razı olsun :) dün sabahtan beri elimde tesbih dua gruplatımda olan herkese ve bana kucağımızı dolfuran mis kokan hayırlı imanlı sağlıklı salih evlat nasip eyle diye dua ediyorum.
fulya icin 200
Haklisin bitanem bende kimsenin hakkini yemek istemem alamadigim iki arkadasim hakkini helal etsinTelefonumda sorun var sayfaya girmiyo bi turlu cok bekletiyo agirlasti telefon format istiyo sanirim 250'ser aliyorum fulya ve sonraki 3 arkadas icin
300 alıyorum allah kabul etsin inşallah