• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN Hz. ZEKERİYA'nın DUASINI OKUYORUZ

Evet canim bgn kan vericemde ondan sonra yazayim dedim. Ama dayanamadim takvim yaptim. Cok şükür busefer tuttundu bebeisim yada bebislerim
Canım gözün aydin çok netak ediyordum seni . Idrar tahlilini yarin yapscaksin saniyordum .kacinci gun embriyosu kacinci gun test yaptın

Kizlar sonuc 121 cikti:nazar:.nasil sevindik anlatamam.anneme ve kayinvalideme gittik haberi verdik.baska kimseye demiycem simdilik. Bide esim telefon yasagi koydu. Buraz dikkat ediyrm. Ama gunde 1 defa girip bakarımyine dayanamam.
Çok şükür bin şükür,çok sevindim Rabbim kolay bir hamilelik nasip etsin,gözün aydın canım

Kizlar sonuc 121 cikti:nazar:.nasil sevindik anlatamam.anneme ve kayinvalideme gittik haberi verdik.baska kimseye demiycem simdilik. Bide esim telefon yasagi koydu. Buraz dikkat ediyrm. Ama gunde 1 defa girip bakarımyine dayanamam.
Canım gözün aydın cok sevindim . Allah kucağına almayi da nasip etsin inşallah

Idrarda transferden sonra 10. Gunde cikti. 12.gun bgn kanda cikti 3.gun embriyosu 2 taneydi
Ya bir soru daha soracağım sık girmeyecksin ama görünce cvp verirsin . Senin dondurulmustu ama transferden sonra da catlatma ignesi vuruldun mu . Bana transferin 5. Günü yarim doz catlatma iğnesi vuruldu. Pazartesi transferden sonra 10. Günüm test yapsamda catlatma ignesinden dolayi yanıltıcı cokabilir diye tereddüt ediyorum

Gözün aydın tekrardan canım inşallah sağlıkli bir şekilde kucağına almak nasip olur ilk aylarda radyasyondan uzak durman iyi olur tabi dikkat et kendine

Ya bir soru daha soracağım sık girmeyecksin ama görünce cvp verirsin . Senin dondurulmustu ama transferden sonra da catlatma ignesi vuruldun mu . Bana transferin 5. Günü yarim doz catlatma iğnesi vuruldu. Pazartesi transferden sonra 10. Günüm test yapsamda catlatma ignesinden dolayi yanıltıcı cokabilir diye tereddüt ediyorum
hayır bnm yoktu ığne. oyuzden bişey diyemıyorum

betul8516 betul8516 iki arkadaşımızın duasına katılmadı,mesajıma da cevap vermedi,haberi olan bar mı?Bebek ve Betül iyidir inşallh
ÇOKTA İYİ DEĞİLİM
KANAMAM OLDU.
DÜŞÜK TEHLİKESİ GEÇİRDİM GENE
BEBEK ÇOK AŞAĞI İNMİŞ.
İĞNE YAPTILAR
ANNEMLER VARDI YANIMDA.
ANNEM HEP YATIRTI BENİ. BİDE BULANTILARIM VAR..
DUA İLE

Back
X