- 6 Haziran 2015
- 1.889
- 2.385
- 83
- 43
- Konu Sahibi dutyapragi
- #5.221
Tabii ki katılabilirsin 10 kişi kaldı,yeni listemize eklerim seni deİyi akşamlarAvrenim bende katılabilir miyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii ki katılabilirsin 10 kişi kaldı,yeni listemize eklerim seni deİyi akşamlarAvrenim bende katılabilir miyim
Teşekkür ederim şuan dua edilen arkadaşa 300 okudum benTabii ki katılabilirsin 10 kişi kaldı,yeni listemize eklerim seni de
Amin canım teşekkür ederim darısı başına inşallah çok şükür hamileyim sen nasılsın bir gittin bir daha uğramadin sayfayaoznur65 çoktandır sayfaya uğramıyordum. Hamile misin. Çooooook tebrik ediyorum. Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. Allahım her isteyene sağlıklı sıhatli ailesine vatanına milletine hayırlı evlatlar versin
Ne guzel duani almış oldum . Nasip. Hosgeldin. .Teşekkür ederim şuan dua edilen arkadaşa 300 okudum ben
Bitmedi ki daha canim benim200 alayim bitmis ama bende okuyayim
uyku sersemi okudum bitmis sandimBitmedi ki daha canim benim
Hoşbulduk inşallah rabbim tez vakitte nasip eder gönlündekiniNe guzel duani almış oldum . Nasip. Hosgeldin. .