- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #4.861
Allah razı olsun can Rabbim tamamına erdirsin inşallah hepimize nasip etsin evet bebegim konduHayal65 tatlım hayırlı olsun.. bebişin konmuş mu yerine..
Rabbim hep seninle kılsın yawrunu canım...
Huu huuu...Allah razı olsun can Rabbim tamamına erdirsin inşallah hepimize nasip etsin evet bebegim kondu
Kız cok sevındımAllah razı olsun can Rabbim tamamına erdirsin inşallah hepimize nasip etsin evet bebegim kondu
3- @oznur65.................................................. 300
4- @benimhalaumudumvar17 .................................... 300
Canlarım iki arkadaşada 300 okudum giremem internet flan gider diye hep iki kişiye okuyum yazacağım.
Canım ben ilk 2 arkadaşımızın duasını tamamlandığımızı düşünerek Öznur arkadaşımı niyetlenerek ona 300 okumuştum ekler misin
Oznur icin 200 okudum. Allah bebgini saglikla kucagina almayi
oznur65 için 300 okudum Allah kabul etsin
Iyi aksamlar kizlar
3.ve4.arkadasimiza niyetlenmistim 300+300 almustim okudum onlari bi 300 daha aliyorum yarin icin
Beraber yapalım canımKizlarAvrenim in isi oldugu icin listeyi duzenlemeyi ben devraldim ama okula gidip geliyrm. Surekli takip edemiyrm. Kusura bakmayin. Daha cok vakti olup ilgilenebilecek arkadas varsa yardimci olursa sevinirim.daha çabuk ilerleriz
Öznur için 300+300 beimhalaumudumvar için 300+300 diye algıladım doğru mu bu arada isim yaz dualar karışmasın hergün 1 kişiye okunamiyor malesefIyi aksamlar kizlar
3.ve4.arkadasimiza niyetlenmistim 300+300 almustim okudum onlari bi 300 daha aliyorum yarin icin
Sıradaki arkadaş derken kimi kastettin canım isim belirt lütfensıradaki arkadaş için 500 okuyorum inşllh...
yavaş oku canım daha benimhalaumudumvar a gecemedik çünkü istersen ilave dua alabilirsinFatih pepe icin 300 aldim kizlar ben herkezin gününe gore 300 okuyorum ama bi yanlislik yok ins
CANIM MERAKIMI BAĞIŞLA BEBEĞİM KONDU DERKEN TRANSFER İŞLEMİMİ OLDU PAZARTESİAllah razı olsun can Rabbim tamamına erdirsin inşallah hepimize nasip etsin evet bebegim kondu
Sağol canimBeraber yapalım canım
ya ben karıştırdım iyice sıra kimde bilmiyorum ama hergün okyorum 500 sıradaki arkadaşın niyetineÖznur için 300+300 beimhalaumudumvar için 300+300 diye algıladım doğru mu bu arada isim yaz dualar karışmasın hergün 1 kişiye okunamiyor malesef
Sıradaki arkadaş derken kimi kastettin canım isim belirt lütfen
yavaş oku canım daha benimhalaumudumvar a gecemedik çünkü istersen ilave dua alabilirsin
ya ben karıştırdım iyice sıra kimde bilmiyorum ama hergün okyorum 500 sıradaki arkadaşın niyetine
bu gün kime okuyoruz bilen var mı ya
Fatih pepe için okumuş oldun 500 ü biraz ara ver ve sırayı takip et lütfen sonrası içinya ben karıştırdım iyice sıra kimde bilmiyorum ama hergün okyorum 500 sıradaki arkadaşın niyetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?