• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN Hz. ZEKERİYA'nın DUASINI OKUYORUZ

SIRAYLA 1 ARKADAŞIMIZA
7.000 ADET;

"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA"Okuyoruz.

Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım.
oznur65 oznur65
ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ...
RABBİM HAYIRLI VE SAĞLIKLI BİR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH

Yeni listemiz

1- Hayal65 Hayal65 (Nuran) ..................................................500
2- @Seriii ...................................................................300
3- @oznur65:anneadayı::nazar: ..................................................200 4- helena17 helena17 ....................................300
5- @fatihpepe ............................................................300
6- S sngl35 ................................................................
7- Avrenim Avrenim .............................................................300
8- jasmine53 jasmine53 ..........................................................300
9- @ecrin87 ..............................................................300
10- @betul8516:anneadayı::nazar: ..............................................300 11- @papyonkilikli:anneadayı::nazar: ..........................................300
12- fulya3535 fulya3535 ..........................................................
13- @mercankara .......................................................300
14- @rabiyam .............................................................
15- 687403_igt 687403_igt ........................................................
16- damla_22 damla_22 ...........................................................300
17- @qelebeq33 ...........................................................
18- U ucan balon .........................................................300
19- @agustos72 ...........................................................200
20- @demet1973 ..........................................................
21- M meleek9090 .......................................................300
22- @tubatesbih ..........................................................200
23- beyaz_gelincik01 beyaz_gelincik01 ...............................................500

Polyanna_30................................50
KALAN=.........................1750
**MAZERETSİZ İKİ DEFA ÜST ÜSTE DUA ALMAYAN LİSTEDEN ÇIKARTILIR...
Listemiz yeni kişi alımına açıktır..
Canım ben ilk 2 arkadaşımızın duasını tamamlandığımızı düşünerek Öznur arkadaşımı niyetlenerek ona 300 okumuştum ekler misin

Arkadaşlar dianin bitmediğini bilseydim okurdum ama. Oznur arkadasimi niyetlenerek ona dua ederek okudum allahim.hayirli hamilelik ve.dogum nasip etsin inşallah.
Bu arada ben dr da sira bekliyorum. Duaniza ihtiyacim var

SIRAYLA 1 ARKADAŞIMIZA
7.000 ADET;

"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA"Okuyoruz.

Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım.
oznur65 oznur65
ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ...
RABBİM HAYIRLI VE SAĞLIKLI BİR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH

Yeni listemiz

1- Hayal65 Hayal65 (Nuran) ..................................................500
2- @Seriii ...................................................................300
3- @oznur65:anneadayı::nazar: ..................................................200 4- helena17 helena17 ....................................300
5- @fatihpepe ............................................................300
6- S sngl35 ................................................................
7- Avrenim Avrenim .............................................................300
8- jasmine53 jasmine53 ..........................................................300
9- @ecrin87 ..............................................................300
10- @betul8516:anneadayı::nazar: ..............................................300 11- @papyonkilikli:anneadayı::nazar: ..........................................300
12- fulya3535 fulya3535 ..........................................................
13- @mercankara .......................................................300
14- @rabiyam .............................................................
15- 687403_igt 687403_igt ........................................................
16- damla_22 damla_22 ...........................................................300
17- @qelebeq33 ...........................................................
18- U ucan balon .........................................................300
19- @agustos72 ...........................................................200
20- @demet1973 ..........................................................
21- M meleek9090 .......................................................300
22- @tubatesbih ..........................................................200
23- beyaz_gelincik01 beyaz_gelincik01 ...............................................500

Polyanna_30................................50
KALAN=.........................1750
**MAZERETSİZ İKİ DEFA ÜST ÜSTE DUA ALMAYAN LİSTEDEN ÇIKARTILIR...
Listemiz yeni kişi alımına açıktır..

687403_igt Hayırlı olsun Rabbim sıkı sıkı tutunma nasip etsin canım

Kızlar merhaba,il milli eğitim müdürlüğü bir seminerde beni görevlendirmiş okulda olamayacağım,o yüzden pazartesi Gününe kadar biriniz listeyi takip edebilir mi

Iyi aksamlar kizlar
3.ve4.arkadasimiza niyetlenmistim 300+300 almustim okudum onlari bi 300 daha aliyorum yarin icin

Kızlar merhaba,il milli eğitim müdürlüğü bir seminerde beni görevlendirmiş okulda olamayacağım,o yüzden pazartesi Gününe kadar biriniz listeyi takip edebilir mi
Bnmde sali günü transferim var. Tamam ilgilenirim.listeyle ama her gun duzenlinokuyanlari.nasil yapicaz.onlarin bilgisi bende yok

Back