EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN Hz. ZEKERİYA'nın DUASINI OKUYORUZ

henüz yumurtamın çatlayıp çatlayamadığını bilmiyoruz.. önümdeki regl den sonra sanırım onu dene

inş. canım sen ne durumdasın tedavi görüyor musun canım
klomen ile nazlı yumurtaları geliştiriyoruz canım..henüz çatlatabilme evresine gelmedik ama inşallah bu ay onu da yaparız.. :)

canım incirle destekle istersen doktor kontrolündesin galıba

bende pkos var.. Acaba sorun olur mu ki
bide illaki kaynatarak mı yapmak lazım acep? hergün belirli miktarda yesem ne olur?
canım bende de pko var sorun olacağını sanmıyorum sonuç da doktor kontrolündeysen yemende sakınca olmaz bir kaç gün ye kontrole gittiğin zaman anlarsın zaten işe yarayıp yaramadığını ben sakınca görmüyorum ama senin kafana nasıl yatarsa öyle dene canım ben incir kürü yaptığım ay ovulasyom testinde pozitifi görmüştüm hatta ateş de ölçmede de tutmuştu o ay canım

Be
Benimkide karıştı betül ben ustlenirim yeni listeyi ben olustururum diyince ben kenara çekildim ama bugün de yoo yazmış ben devam edemeyecegimi söylemiştim oysa o nasıl anladı bilemiyorum
n Sandım sen devam edicen. Yanlış okudum ozaman tatlım.

himm... mantıklı.. zaten bu ay regl in 3. günü gidicem.. asıl işe yarayıp yaramadığı bu ay belli olacak o zamn

İyi akşamlar kızlar
Hakkınızı helal edin yeni listede olamayacagim nedeni ise çalışıyorum iki kişinin duası ve diğer listedeki duayla birlikte ağır oluyor ben çokça okurum hepimiz için allahın izniyle duaların da gücüyle hayirlisiyla sağlığıyla gelsin miniklerimiz nasip olsun AMİNNNN insallahhhh.... Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin

Günaydın canım.. Eğer regl olursam, incir kürü yapmak yerine incirin kendisini yicem
Canım Saraçoğlu sürekli söylüyor. Kendisini değil suyunu içeceksiniz diye.
Ben amh düşüklüğü için kullanıyorum. 8-9 inciri 15 dakika kaynatıp ılıyınca ikiye bölüp yemeklerden 15 dakika önce içiyorsun. Senin şikayetin ne ise ona göre kullansan iyi olur. Bence ezbere kullanma. Mesela prolaktini yüksek olanlara tavsiye edilmiyor

Himm.. Anladım canım.. Teşekkür edrim.. Bildiğim kadarıyla taze yapmak gerekiyor ve günde 2 defa.. Günde 2 defa yapmam zor.. O yüzden demiştim ama.. Diğer türlü olmuyorsa, böyle denemeli.. Sağol canım..

Hadi inşallah bakalım bana da herşey çok kokuyor gerçekten inşallah vardır birşeyler bu arada liste için teşekkürler ben devam etmek istiyorum

Yeni listede varım...aynen 250 den devam

bende yeni listede varim duruma gore 250 kisinazsa daha fazla :)

Asilzade02..ve......svd1910 İçin 250 /250 oznur65 gecikme için üzgünüm malum haftasonu yeni liste de de olmak isterim

betul8516 canım inşallah hamilesindir yeni listede de olmak isterim 300/300 okurum hergün zaman olursa daha da gazla okuyabilirim işimin yoğunluğuna göre

Bende varim yeni listede

günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum yeni listede bende olmak istiyorumm

Yeni listede bende varım kızlar

Arkadaşım yeni listeyi senmi paylasacaksin takip edeceksin

yeni listeye benide ekleyin canm bende varım

selamlar bir listeyi daha bitirdik yeni listede elbette ki ben de varımmm

Bende betul alacak diye anladim ama alna olmazsa ben alirim yine ama hemen degil.

1. oznur65
2. helena17
3. fatihpepe
4. S sngl35
5. Avrenim
6. asilzade02
7. jasmine53
8. whiterose00
9. ecrin87
10. betul8516
11. ayseygt1453
12. qelebeq33
13. papyonkilikli
14. fulya3535

kızlar yeni liste geçikmesi için özür dilerim.

kimler katılıyo başka yarın yeni listeyi yapıcam.

1. Spring2014 ......................

2. damla_22 .........................
3. tubatesbih ..........................
4. whiterose00 ............... listeye devam ediyo
5. oznur65 ........................ listeye devam ediyo
6. @benimhalaumudumvar ....... listeye devam ediyo
7. papyonkilikli ................. listeye devam ediyo
8. fulya3535 ............................ listeye devam ediyo
9. fatihpepe (aslı).................... listeye devam ediyo
10. gamzeli es (gamze)............
11. Veson ..................................
12. zambak-zumbak ................
13. 687403_igt (gulay)............
14. Avrenim (ebru).................. listeye devam ediyo
15. @Mmihrimah (aslı)..............
16. qelebeq33 (hatice).............. listeye devam ediyo

17. @ayseygt1453 ....................... listeye devam ediyo
18. D Delia ...................................
19. betul8516 ........................... listeye devam ediyo
20. F fatmaoms ..........................
21. S sngl35 ................................. listeye devam ediyo
22. mercankara .......................
23. ecrin87 ............................... listeye devam ediyo
24. jasmine53 ............................ listeye devam ediyo
25. asilzade02 ........................... listeye devam ediyo

26. @svd1910 ...............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…