- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #3.861
Canım yeni listeyi ne zaman olusturacaksin ona göre dua kacirmayalimBen üstlenirim. Yeni listeyi oluştururum.
Benimkide karıştı betül ben ustlenirim yeni listeyi ben olustururum diyince ben kenara çekildim ama bugün de yoo yazmış ben devam edemeyecegimi söylemiştim oysa o nasıl anladı bilemiyorumkafam karisti
henüz yumurtamın çatlayıp çatlayamadığını bilmiyoruz.. önümdeki regl den sonra sanırım onu deneCanım benim bana doktor iyne tedavisi önerdi eşimden sperm testi istedi esimde vermedi doktor tedaviye başlamadı eşim 2 ay sonra ikna oldu ramazan geçsin dedi bayramda tatildeydim döndüm regli oldum buayda kaldı tedavim şimdi başka doktora baslayacagim önce gidip sonuçlarını gosterecegim ne derse regli olunca gideceğim
Senin doktorun ne diyor nepacaksin bana uygulayacak tedavi tüp bebek tedavisinde yapılan iğneler yumurta geliştirici normal ilişki ile olan tedavi sende doktoruna bahset eyer onermediyse inşallah sebep olur geliverir minigin rabbimiz nasip etsin inşallah
klomen ile nazlı yumurtaları geliştiriyoruz canım..henüz çatlatabilme evresine gelmedik ama inşallah bu ay onu da yaparız.. :)inş. canım sen ne durumdasın tedavi görüyor musun canım
canım incirle destekle istersen doktor kontrolündesin galıbahenüz yumurtamın çatlayıp çatlayamadığını bilmiyoruz.. önümdeki regl den sonra sanırım onu dene
klomen ile nazlı yumurtaları geliştiriyoruz canım..henüz çatlatabilme evresine gelmedik ama inşallah bu ay onu da yaparız.. :)
bende pkos var.. Acaba sorun olur mu kicanım incirle destekle istersen doktor kontrolündesin galıba
canım bende de pko var sorun olacağını sanmıyorum sonuç da doktor kontrolündeysen yemende sakınca olmaz bir kaç gün ye kontrole gittiğin zaman anlarsın zaten işe yarayıp yaramadığını ben sakınca görmüyorum ama senin kafana nasıl yatarsa öyle dene canım ben incir kürü yaptığım ay ovulasyom testinde pozitifi görmüştüm hatta ateş de ölçmede de tutmuştu o ay canımbende pkos var.. Acaba sorun olur mu ki
bide illaki kaynatarak mı yapmak lazım acep? hergün belirli miktarda yesem ne olur?
n Sandım sen devam edicen. Yanlış okudum ozaman tatlım.Benimkide karıştı betül ben ustlenirim yeni listeyi ben olustururum diyince ben kenara çekildim ama bugün de yoo yazmış ben devam edemeyecegimi söylemiştim oysa o nasıl anladı bilemiyorum
himm... mantıklı.. zaten bu ay regl in 3. günü gidicem.. asıl işe yarayıp yaramadığı bu ay belli olacak o zamncanım bende de pko var sorun olacağını sanmıyorum sonuç da doktor kontrolündeysen yemende sakınca olmaz bir kaç gün ye kontrole gittiğin zaman anlarsın zaten işe yarayıp yaramadığını ben sakınca görmüyorum ama senin kafana nasıl yatarsa öyle dene canım ben incir kürü yaptığım ay ovulasyom testinde pozitifi görmüştüm hatta ateş de ölçmede de tutmuştu o ay canım
Ne yiyorsunuz kizlar...himm... mantıklı.. zaten bu ay regl in 3. günü gidicem.. asıl işe yarayıp yaramadığı bu ay belli olacak o zamn
Günaydın canım.. Eğer regl olursam, incir kürü yapmak yerine incirin kendisini yicemNe yiyorsunuz kizlar...
Canım Saraçoğlu sürekli söylüyor. Kendisini değil suyunu içeceksiniz diye.Günaydın canım.. Eğer regl olursam, incir kürü yapmak yerine incirin kendisini yicem
Himm.. Anladım canım.. Teşekkür edrim.. Bildiğim kadarıyla taze yapmak gerekiyor ve günde 2 defa.. Günde 2 defa yapmam zor.. O yüzden demiştim ama.. Diğer türlü olmuyorsa, böyle denemeli.. Sağol canım..Canım Saraçoğlu sürekli söylüyor. Kendisini değil suyunu içeceksiniz diye.
Ben amh düşüklüğü için kullanıyorum. 8-9 inciri 15 dakika kaynatıp ılıyınca ikiye bölüp yemeklerden 15 dakika önce içiyorsun. Senin şikayetin ne ise ona göre kullansan iyi olur. Bence ezbere kullanma. Mesela prolaktini yüksek olanlara tavsiye edilmiyor
Hadi inşallah bakalım bana da herşey çok kokuyor gerçekten inşallah vardır birşeyler bu arada liste için teşekkürler ben devam etmek istiyorum
Yeni listede varım...aynen 250 den devam
bende yeni listede varim duruma gore 250 kisinazsa daha fazla :)
Asilzade02..ve......svd1910 İçin 250 /250oznur65 gecikme için üzgünüm malum haftasonu yeni liste de de olmak isterim
betul8516 canım inşallah hamilesindir yeni listede de olmak isterim 300/300 okurum hergün zaman olursa daha da gazla okuyabilirim işimin yoğunluğuna göre
Bende varim yeni listede
günaydınlar ve iyi haftalar kızlar... yeni liste ne zaman başlıyor.. bende tekrar katılmak istityorum.. İlk başladığımda zor bitiriyordum ama şimdi daha seri çekiyorum tesbihi.. :)
Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah :)
Ben de varim
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum yeni listede bende olmak istiyorumm
Yeni listede bende varım kızlar
Arkadaşım yeni listeyi senmi paylasacaksin takip edeceksin
yeni listeye benide ekleyin canm bende varım
selamlar bir listeyi daha bitirdik yeni listede elbette ki ben de varımmm
Bende betul alacak diye anladim ama alna olmazsa ben alirim yine ama hemen degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?