- 15 Ocak 2011
- 2.196
- 1.954
- 133
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #3.321
Tabiki yazarım bu arada gebelik nasıl gidiyor bi dönem kanaman vardı şimdi bir sıkıntı yoktur umarımcanım bana herkes için 250 yazar mısın
şükürler olaun iyiyim ağrılarım devam ediyor bazen çok şiddetli olup yürütmüyor bile ama şükürler olsun sağlıkla sıhatle gelsin de razıyım ağrıyaTabiki yazarım bu arada gebelik nasıl gidiyor bi dönem kanaman vardı şimdi bir sıkıntı yoktur umarım
İnşallah da rabbimiz kucağına almayı nasip etsinşükürler olaun iyiyim ağrılarım devam ediyor bazen çok şiddetli olup yürütmüyor bile ama şükürler olsun sağlıkla sıhatle gelsin de razıyım ağrıya
Bana herkes için 250 ekleyebilirsin.@Spring2014 @damla-22 @tubatesbih @whiterose00 @benim hala umudum varpapyonkilikli @svd1910 @Deborah26 @Rukall @buda gecer ya hu fatihpepe @gamzeli es @687403_igt @zambak-zumbak @Avrenim tsefem28 @ecrin87 @mutlulugumsun @gul333 @nurme @Ravzatugba @htchmd D Delia @poeek
Dua sayımız 250 yarın ilk 2 arkadas için başlayacak dualarinizi almaya başlayabilirsiniz arkadaslar
Liste sonuna kadar 250 her arkadaş iÇinTabiki yazarım bu arada gebelik nasıl gidiyor bi dönem kanaman vardı şimdi bir sıkıntı yoktur umarım
Banada yine düzenli olarak herkese 250 yazarmisin..250 okucaz demi...@Spring2014 @damla-22 @tubatesbih @whiterose00 @benim hala umudum varpapyonkilikli @svd1910 @Deborah26 @Rukall @buda gecer ya hu fatihpepe @gamzeli es @687403_igt @zambak-zumbak @Avrenim tsefem28 @ecrin87 @mutlulugumsun @gul333 @nurme @Ravzatugba @htchmd D Delia @poeek
Dua sayımız 250 yarın ilk 2 arkadas için başlayacak dualarinizi almaya başlayabilirsiniz arkadaslar
Adetliyken de olunuyor herkese 250 tane okunacak günde 2 kişiye okunuyor.yarın başlayacağız inşallah yeni liste yarın kesinleşir takipte olBeni de ekle canım benimde olmuyor bebeğim dua edelim inş şimdi özel günündeyim bir kaç güne gusül alınca okuyup yazarım nasıl yapıyoruz tam olarak kim topluyor
Evet canım yazarım tabiBanada yine düzenli olarak herkese 250 yazarmisin..250 okucaz demi...
Diğer arkadaşında dediği gibi adetliykende okuyabilirsin yarin başlayacak üstüste dua almayan listeden siliniyor düzenli girmen yada toplu dua alman lazımBeni de ekle canım benimde olmuyor bebeğim dua edelim inş şimdi özel günündeyim bir kaç güne gusül alınca okuyup yazarım nasıl yapıyoruz tam olarak kim topluyor
amin inşallahhh. bu yol kimisi için çok kısa ve kolay kimisi için çok uzun ve zorlu... Rabbim sağsalim hayırla tamamına ermeyi nasip etsin. şükürler olsun ben biraz uzun ve zorlu yollardan gidiyorum, kıymetini daha iyi bileyim diye Rabbim öyle istedi. inşallah rabbim isteyen herkese çok aratmadan yakmadan nasip eder....İnşallah da rabbimiz kucağına almayı nasip etsin
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin AMİNNNN insallahhhh
Bence çok yakın senin hamile kalman canım dusukten sonra hemen arkası gelir der eskiler bir bildikleri vardır herhalde canımListeyi gorunce gozlerim doldu
dua okumaya baslarken adimin gececegini tahmin etmezdim
Insallah benimde adimin yanina hamile simgesi eklenir en kisa zamanda
*bende simdilik liste sonuna kadar 250aliyorum
duruma gore arttiririm
Dualarimdasin insallahhhh da dokunur minigin seninledir canım benim inşallah AMİNNNN insallahhhhKızlar yarın kese boş mu dolu mu öğrenicem, olumsuz düşünmek istemiyorum dua edin lütfen..
Canim seni suan o kadar iyi anliyorum ki...cuma günü bendede düşük basladı ağrım oldu..kese düstü sanırım pedimde et parcası vardı..cok pıhtılı kanamam oldu...hala bile ara ara kramp giriyo...yarin beta hcg ye baktircam kısmetse...gecen yılda agustosun 6 sinda düşuk ve kurtaj olmustum...buda boyle oldu...gebe kalmak degil ki derdim birde kaldığim gibi terk etmese beni bebeklerim...terk edilmek koyuyo bana..rahmimde daha birkac gun once bir can olusmaktayken su anda bos bombos...5 yıldir evim bos kucagim bos avuc iclerim bos kulaklarim evlat sesine hasret gozlerim hasret nasil olurdu bana mi benzerdi babasinami derken gecen 5 yıl ve 1 diş gebelik 3 düşüklerime bir yenisi daha eklendi...ve yüregime ruhuma bir yara daha..terkedilmek üzüyo beni...Allahtan sabır diliyorum aglamamak icin sıkıyorum kendimi biliyorum ki aglarsam susamam ben...en iyisi gözümün yasini yüregime akitmak her zaman ki gibi...Allahtan sabır diliyorum ve en kısa zamanda beni hem anne karnindayken hemde ömrüm boyunca bırakmıcak evlatlar diliyorum sağlıklı sıhhatli...ALLAHIM SEN DUY SESİMİ..ACILARIMI SEN DİNDİR..YOLUNU 5 YILDIR GÖZLEDİĞİM YAVRULARIMA KAVUSTUR BENİ...Listeyi gorunce gozlerim doldu
dua okumaya baslarken adimin gececegini tahmin etmezdim
Insallah benimde adimin yanina hamile simgesi eklenir en kisa zamanda
*bende simdilik liste sonuna kadar 250aliyorum
duruma gore arttiririm
Canim seni suan o kadar iyi anliyorum ki...cuma günü bendede düşük basladı ağrım oldu..kese düstü sanırım pedimde et parcası vardı..cok pıhtılı kanamam oldu...hala bile ara ara kramp giriyo...yarin beta hcg ye baktircam kısmetse...gecen yılda agustosun 6 sinda düşuk ve kurtaj olmustum...buda boyle oldu...gebe kalmak degil ki derdim birde kaldığim gibi terk etmese beni bebeklerim...terk edilmek koyuyo bana..rahmimde daha birkac gun once bir can olusmaktayken su anda bos bombos...5 yıldir evim bos kucagim bos avuc iclerim bos kulaklarim evlat sesine hasret gozlerim hasret nasil olurdu bana mi benzerdi babasinami derken gecen 5 yıl ve 1 diş gebelik 3 düşüklerime bir yenisi daha eklendi...ve yüregime ruhuma bir yara daha..terkedilmek üzüyo beni...Allahtan sabır diliyorum aglamamak icin sıkıyorum kendimi biliyorum ki aglarsam susamam ben...en iyisi gözümün yasini yüregime akitmak her zaman ki gibi...Allahtan sabır diliyorum ve en kısa zamanda beni hem anne karnindayken hemde ömrüm boyunca bırakmıcak evlatlar diliyorum sağlıklı sıhhatli...ALLAHIM SEN DUY SESİMİ..ACILARIMI SEN DİNDİR..YOLUNU 5 YILDIR GÖZLEDİĞİM YAVRULARIMA KAVUSTUR BENİ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?