EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN Hz. ZEKERİYA'nın DUASINI OKUYORUZ

Tabiki yazarım bu arada gebelik nasıl gidiyor bi dönem kanaman vardı şimdi bir sıkıntı yoktur umarım
şükürler olaun iyiyim ağrılarım devam ediyor bazen çok şiddetli olup yürütmüyor bile ama şükürler olsun sağlıkla sıhatle gelsin de razıyım ağrıya

şükürler olaun iyiyim ağrılarım devam ediyor bazen çok şiddetli olup yürütmüyor bile ama şükürler olsun sağlıkla sıhatle gelsin de razıyım ağrıya
İnşallah da rabbimiz kucağına almayı nasip etsin
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin AMİNNNN insallahhhh

Beni de ekle canım benimde olmuyor bebeğim dua edelim inş şimdi özel günündeyim bir kaç güne gusül alınca okuyup yazarım nasıl yapıyoruz tam olarak kim topluyor

Beni de ekle canım benimde olmuyor bebeğim dua edelim inş şimdi özel günündeyim bir kaç güne gusül alınca okuyup yazarım nasıl yapıyoruz tam olarak kim topluyor
Adetliyken de olunuyor herkese 250 tane okunacak günde 2 kişiye okunuyor.yarın başlayacağız inşallah yeni liste yarın kesinleşir takipte ol

Diğer arkadaşında dediği gibi adetliykende okuyabilirsin yarin başlayacak üstüste dua almayan listeden siliniyor düzenli girmen yada toplu dua alman lazım

YENİ LISTEMIZ--

SIRASIYLA BIR ARKADAŞIMIZA
7.000 ADET;
"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA"Okuyoruz.

Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.

Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım.

= = ....
.......
ARKADASIMIZ ICIN OKUYORUZ...
RABBIM HAYIRLI VE SAGLIKLI BIR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH

Yeni listemiz
1.spring2014..........................

2.Damla-22............................
3.
tubatesbih..........................
4.öznur65..............................
5.whiterose00........................
6.benimhalaumudumvar.....

7.papyonkilikli.....................
8.fulya3535...........................
9.svd1910(hatice)................
10.deborah26........................
11.rukall...............................
12.budageceryahu(makbule)
13.fatihpepe(aslı)..................
14.gamzeli-es(gamze)...........

15.veson...............................
16.zambak-zumbak..............
17.687403_igt(gulay)..........
18.Avrenim(ebru)..............
19.mihrimah(aslı)............
20.ecrin87............................
21.mutlulugumsun..............
22. polyanna_30.................
23.gul333...........................
24.nurme...........................
25.ayseygt............................
26.Delia...............................
27. poeek.............................
28.betul8516........................
29.fatmaoms.......................

KALAN=................................. 0/0

**MAZERETSIZ IKI DEFA ÜST ÜSTE DUA ALMAYAN LISTEDEN CIKARILIR...
Listemiz yeni kişi alımına açıktır

Dua sayımız şimdilik listeden çıkanlar dolayısıyla 250 dir pazartesi yeni liste başlayacaktır.

İnşallah da rabbimiz kucağına almayı nasip etsin
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin AMİNNNN insallahhhh
amin inşallahhh. bu yol kimisi için çok kısa ve kolay kimisi için çok uzun ve zorlu... Rabbim sağsalim hayırla tamamına ermeyi nasip etsin. şükürler olsun ben biraz uzun ve zorlu yollardan gidiyorum, kıymetini daha iyi bileyim diye Rabbim öyle istedi. inşallah rabbim isteyen herkese çok aratmadan yakmadan nasip eder....

Listeyi gorunce gozlerim doldu
dua okumaya baslarken adimin gececegini tahmin etmezdim
Insallah benimde adimin yanina hamile simgesi eklenir en kisa zamanda

*bende simdilik liste sonuna kadar 250aliyorum
duruma gore arttiririm
Bence çok yakın senin hamile kalman canım dusukten sonra hemen arkası gelir der eskiler bir bildikleri vardır herhalde canım

Listeyi gorunce gozlerim doldu
dua okumaya baslarken adimin gececegini tahmin etmezdim
Insallah benimde adimin yanina hamile simgesi eklenir en kisa zamanda

*bende simdilik liste sonuna kadar 250aliyorum
duruma gore arttiririm
Canim seni suan o kadar iyi anliyorum ki...cuma günü bendede düşük basladı ağrım oldu..kese düstü sanırım pedimde et parcası vardı..cok pıhtılı kanamam oldu...hala bile ara ara kramp giriyo...yarin beta hcg ye baktircam kısmetse...gecen yılda agustosun 6 sinda düşuk ve kurtaj olmustum...buda boyle oldu...gebe kalmak degil ki derdim birde kaldığim gibi terk etmese beni bebeklerim...terk edilmek koyuyo bana..rahmimde daha birkac gun once bir can olusmaktayken su anda bos bombos...5 yıldir evim bos kucagim bos avuc iclerim bos kulaklarim evlat sesine hasret gozlerim hasret nasil olurdu bana mi benzerdi babasinami derken gecen 5 yıl ve 1 diş gebelik 3 düşüklerime bir yenisi daha eklendi...ve yüregime ruhuma bir yara daha..terkedilmek üzüyo beni...Allahtan sabır diliyorum aglamamak icin sıkıyorum kendimi biliyorum ki aglarsam susamam ben...en iyisi gözümün yasini yüregime akitmak her zaman ki gibi...Allahtan sabır diliyorum ve en kısa zamanda beni hem anne karnindayken hemde ömrüm boyunca bırakmıcak evlatlar diliyorum sağlıklı sıhhatli...ALLAHIM SEN DUY SESİMİ..ACILARIMI SEN DİNDİR..YOLUNU 5 YILDIR GÖZLEDİĞİM YAVRULARIMA KAVUSTUR BENİ...

Arkadaşlar geçtiğimiz dua da 2-3 gün unutup gece 12 den sonra gecikmeli okudum.hakkınızı helal edin.benim için dua eden hepinizdenden de Allah razı olsun.inş.Allah dualarımızı kabul eder en kısa zamanda bizi evlatlarımıza kavuşturur.

Ay canım benim yüreğimi sizlattin Rabbim güç versin afiyet versin inşallah tatlım neden bi hocaya felan gidip yazdirmiyosun dua. Belki hocaliktir seninkisi ektim önde boyle oldu onun 2taneydi sonra yazdırdık simdi ikinciyi doğurdu sapasağlam çocukları var dünya duayla durmuş bitanem gittinmi bilmiyorum ama inşallah en kısa zamanda sana şifa olacak vesileni bulursun

Bende katılmak isterim ama 250 okuyamam. Günlük 100 okusam ve listenin sonunda arkadaşlar da bana 50 şer okusa olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…