- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 46
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #3.301
Canım benim bende devam edeceğim listeyi düzenlendiğinde aklında olsun kaçar adet düşerse düzenli okurum eklersin iyi tatiller bende tatilden döndüm artık pazartesi işbaşı sayılı gün geçiyor tatil bitti ...Canlar hayirlisiyla duamizi bitirdik. Kismet olursa yeniden baslariz. Ancak bana 2 gun izin verin. Tatildeyim 2 gun sonra donucem. Listenin ilk gunlerde ayarlamasi zor oluyor. Ama baska yapabilirim diyen varsa listeyi duzenleyip başlatabilir
Günaydın canım teşekkürlerSpring2014 D damla -22 tubatesbih whiterose00 B benim hala umudum var papyonkilikli @svd1910 D Deborah26 R Rukall B buda gecer ya hu fatihpepe gamzeli es 687403_igt zambak-zumbak Avrenim tsefem28 ecrin87 @mutlulugumsun gul333 nurme HALLEYS htchmd D Delia poeek
Dua sayımız 250 yarın ilk 2 arkadas için başlayacak dualarinizi almaya başlayabilirsiniz arkadaslar
Cok tesekkurler ilgilendigin icinSpring2014 D damla -22 tubatesbih whiterose00 B benim hala umudum var papyonkilikli @svd1910 D Deborah26 R Rukall B buda gecer ya hu fatihpepe gamzeli es 687403_igt zambak-zumbak Avrenim tsefem28 ecrin87 @mutlulugumsun gul333 nurme HALLEYS htchmd D Delia poeek
Dua sayımız 250 yarın ilk 2 arkadas için başlayacak dualarinizi almaya başlayabilirsiniz arkadaslar
canım herkese 250 yazar mısın bana.Günaydın canım teşekkürler
Evet canım yarın başlayacak inşallahHer gün iki kişiye okuyoruz di mi arkadaslar
İnşallah canım. Embriyolarim bugün 3. Gunu. Az kaldı inşallah transfere. Dualara ihtiyacım var.Evet canım yarın başlayacak inşallah
canım bana herkes için 250 yazar mısınEvet canım yarın başlayacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?