EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN Hz. ZEKERİYA'nın DUASINI OKUYORUZ

Yok ki etrafimda hoca...cami hocasina falan danissam olur mu ki..

Rabbim insallah ama insallah en kisa zamanda hayirli saglikli uzun omurlu evlatlar nasip etsin size
Boyle olunca hep Allahim once hic olmayanlara ver diyorum.Rabbim saglik uzun omur versin bir oglum var insallah sizlerede en kisa zamanda gelir yavrulariniz bu duyguyu sizede yasatir Rabbim

benimde acim resmen icime oturdu oglum aglarken gormesin diye icime akittim yaslarimi Rabbim hicbirimize bidaha yasatmasin insallah

Senin dusuklerinin sebebi neymis?
Dr.falan degistirdin mi?

Bende katılmak isterim ama 250 okuyamam. Günlük 100 okusam ve listenin sonunda arkadaşlar da bana 50 şer okusa olur mu?
Biz günlük 2 kişiye okuyoruz canım yani 500 tane ve herbir kişi için toplamda 7000 tane okunuyor sana uygun olmaz sanırım ama ınan çok vakit almıyor 10-15 dk da bitiyor 1 kişi toplamda günlük 20 dk yarım saatini almaz yani

oznur65 Yarından itibaren okumaya başlarım canım ben 300 ya da 400 okuyordum güzlük kişi başına ama sen 250 demişsin,eksik kalırsa,okuyamayan olursa tamamlarım inşallah,eline sağlık yeni liste için

Hayrli olsun canım sana çok sevindim ... yeni grupta olamayacağım inşaAllah bundan sonra kini takip edeceğim ...duaların sizinle ve grupla

Rabbim dualarınızı kabul etsin bacılar...
kızlar listenize ben de eklenmek istiyorum.. veya yeni liste ne zamn?
Yok ki etrafimda hoca...cami hocasina falan danissam olur mu ki..
nerde yaşıyorsun cnm böyle Şeyler yapan heryerde var.seni çok iyi Anlıyorum zaten bebek olmaması bir sorun olup da onu tutamamak başka problem benim de 3 kaybım var ama çok şükür bir de kızım var nerde ise onu da kaybediyorduk.çok şükür Rabbim bize bağışladı inşallah sende çocuk özlemi ile yanıp tutuşan tüm arkadaşlar da bu duyguyu Yaşar.şimdi kızıma KARDEŞ istiyorum 1,5 sene olacak ama olmuyor.çok şükür biz de sorun yok sebepsiz yani.dr lar ne diyor size.rabbim daha fazla aratmaz inşallah okunan dualar vesile olur hepimize inşallah.

YENİ LISTEMIZ--

SIRASIYLA BIR ARKADAŞIMIZA
7.000 ADET;
"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA"Okuyoruz.

Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.

Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım.
spring2014....ve......damla-22
ARKADASIMIZ ICIN OKUYORUZ...
RABBIM HAYIRLI VE SAGLIKLI BIR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH

Yeni listemiz
1.spring2014..........................

2.Damla-22............................
3.
tubatesbih..........................
4.öznur65.....................250/250
5.whiterose00........................
6.benimhalaumudumvar..250/250

7.papyonkilikli.............250/250
8.fulya3535...........................
9.svd1910(hatice)................
10.deborah26...................
11.budageceryahu(makbule)
12.fatihpepe(aslı)..................
13.gamzeli-es(gamze)...........

14.veson............................250/250
15.zambak-zumbak..............
16.687403_igt(gulay)..........
17.Avrenim(ebru)..............
18.mihrimah(aslı)............
19.ecrin87............................
20.mutlulugumsun..............
21. polyanna_30.................
22.gul333...........................
23.nurme...........................
24.ayseygt............................
25.Delia...............................250/250
26. poeek.............................
27.betul8516........................
28.fatmaoms.......................

KALAN=...........................5750/5750

**MAZERETSIZ IKI DEFA ÜST ÜSTE DUA ALMAYAN LISTEDEN CIKARILIR...
Listemiz yeni kişi alımına açıktır

Dua sayımız şimdilik listeden çıkanlar dolayısıyla 250 dir pazartesi yeni liste başlayacaktır.

Bende yapilan testlerim temiz çıktı..esim henuz aylar oluyo yaptırmadı spermiyogramini..5 yil önceki yaptirdigini baz aliyo kendince..

İlk iki arkadaş için 250 şer aldı. Yarın benim transferim var,dua gunum de olabilir mi acaba ?

Bende yapilan testlerim temiz çıktı..esim henuz aylar oluyo yaptırmadı spermiyogramini..5 yil önceki yaptirdigini baz aliyo kendince..
Aaa öyle şey olur mu cnm ya 5 sene önce ile bugün bir olur mu ? Dr da mı istemedi ilginç.genetik bakıldı mı cnm?sana ve eşine bakıyorlar pıhtılaşma sorunu falan mı var acaba hep aynı Dr mu dr değiştirseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…