- 27 Eylül 2012
- 2.965
- 1.437
- 198
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #3.341
Yok ki etrafimda hoca...cami hocasina falan danissam olur mu ki..Ay canım benim yüreğimi sizlattin Rabbim güç versin afiyet versin inşallah tatlım neden bi hocaya felan gidip yazdirmiyosun dua. Belki hocaliktir seninkisi ektim önde boyle oldu onun 2taneydi sonra yazdırdık simdi ikinciyi doğurdu sapasağlam çocukları var dünya duayla durmuş bitanem gittinmi bilmiyorum ama inşallah en kısa zamanda sana şifa olacak vesileni bulursun
Rabbim insallah ama insallah en kisa zamanda hayirli saglikli uzun omurlu evlatlar nasip etsin sizeCanim seni suan o kadar iyi anliyorum ki...cuma günü bendede düşük basladı ağrım oldu..kese düstü sanırım pedimde et parcası vardı..cok pıhtılı kanamam oldu...hala bile ara ara kramp giriyo...yarin beta hcg ye baktircam kısmetse...gecen yılda agustosun 6 sinda düşuk ve kurtaj olmustum...buda boyle oldu...gebe kalmak degil ki derdim birde kaldığim gibi terk etmese beni bebeklerim...terk edilmek koyuyo bana..rahmimde daha birkac gun once bir can olusmaktayken su anda bos bombos...5 yıldir evim bos kucagim bos avuc iclerim bos kulaklarim evlat sesine hasret gozlerim hasret nasil olurdu bana mi benzerdi babasinami derken gecen 5 yıl ve 1 diş gebelik 3 düşüklerime bir yenisi daha eklendi...ve yüregime ruhuma bir yara daha..terkedilmek üzüyo beni...Allahtan sabır diliyorum aglamamak icin sıkıyorum kendimi biliyorum ki aglarsam susamam ben...en iyisi gözümün yasini yüregime akitmak her zaman ki gibi...Allahtan sabır diliyorum ve en kısa zamanda beni hem anne karnindayken hemde ömrüm boyunca bırakmıcak evlatlar diliyorum sağlıklı sıhhatli...ALLAHIM SEN DUY SESİMİ..ACILARIMI SEN DİNDİR..YOLUNU 5 YILDIR GÖZLEDİĞİM YAVRULARIMA KAVUSTUR BENİ...
Insallah yaa herkes oyle diyorBence çok yakın senin hamile kalman canım dusukten sonra hemen arkası gelir der eskiler bir bildikleri vardır herhalde canım
Insallah kesede minik bebisin vardir,insallah sana tutunur ve insallah Rabbim kucagina almayi nasip ederKızlar yarın kese boş mu dolu mu öğrenicem, olumsuz düşünmek istemiyorum dua edin lütfen..
Senin dusuklerinin sebebi neymis?Canim seni suan o kadar iyi anliyorum ki...cuma günü bendede düşük basladı ağrım oldu..kese düstü sanırım pedimde et parcası vardı..cok pıhtılı kanamam oldu...hala bile ara ara kramp giriyo...yarin beta hcg ye baktircam kısmetse...gecen yılda agustosun 6 sinda düşuk ve kurtaj olmustum...buda boyle oldu...gebe kalmak degil ki derdim birde kaldığim gibi terk etmese beni bebeklerim...terk edilmek koyuyo bana..rahmimde daha birkac gun once bir can olusmaktayken su anda bos bombos...5 yıldir evim bos kucagim bos avuc iclerim bos kulaklarim evlat sesine hasret gozlerim hasret nasil olurdu bana mi benzerdi babasinami derken gecen 5 yıl ve 1 diş gebelik 3 düşüklerime bir yenisi daha eklendi...ve yüregime ruhuma bir yara daha..terkedilmek üzüyo beni...Allahtan sabır diliyorum aglamamak icin sıkıyorum kendimi biliyorum ki aglarsam susamam ben...en iyisi gözümün yasini yüregime akitmak her zaman ki gibi...Allahtan sabır diliyorum ve en kısa zamanda beni hem anne karnindayken hemde ömrüm boyunca bırakmıcak evlatlar diliyorum sağlıklı sıhhatli...ALLAHIM SEN DUY SESİMİ..ACILARIMI SEN DİNDİR..YOLUNU 5 YILDIR GÖZLEDİĞİM YAVRULARIMA KAVUSTUR BENİ...
Biz günlük 2 kişiye okuyoruz canım yani 500 tane ve herbir kişi için toplamda 7000 tane okunuyor sana uygun olmaz sanırım ama ınan çok vakit almıyor 10-15 dk da bitiyor 1 kişi toplamda günlük 20 dk yarım saatini almaz yaniBende katılmak isterim ama 250 okuyamam. Günlük 100 okusam ve listenin sonunda arkadaşlar da bana 50 şer okusa olur mu?
Yok ki etrafimda hoca...cami hocasina falan danissam olur mu ki..
Kişi sayisi bayağı azaldı 300-400 okursanız daha iyi olur tabioznur65 Yarından itibaren okumaya başlarım canım ben 300 ya da 400 okuyordum güzlük kişi başına ama sen 250 demişsin,eksik kalırsa,okuyamayan olursa tamamlarım inşallah,eline sağlık yeni liste için
Hayrli olsun canım sana çok sevindim ... yeni grupta olamayacağım inşaAllah bundan sonra kini takip edeceğim ...duaların sizinle ve grupla@Spring2014 @damla-22 @tubatesbihwhiterose00 @benim hala umudum var @papyonkilikli panikprenses @Deborah26 R Rukall @buda gecer ya hu fatihpepe @gamzeli es @687403_igt @zambak-zumbak Avrenim tsefem28 @ecrin87 @mutlulugumsun @gul333 @nurme @Ravzatugba @htchmd @Delia @poeek
Dua sayımız 250 yarın ilk 2 arkadas için başlayacak dualarinizi almaya başlayabilirsiniz arkadaslar
Ozaman bende yarin okuyup ona gore soylerim kac okudugumuKişi sayisi bayağı azaldı 300-400 okursanız daha iyi olur tabi
Olur canımOzaman bende yarin okuyup ona gore soylerim kac okudugumu
nerde yaşıyorsun cnm böyle Şeyler yapan heryerde var.seni çok iyi Anlıyorum zaten bebek olmaması bir sorun olup da onu tutamamak başka problem benim de 3 kaybım var ama çok şükür bir de kızım var nerde ise onu da kaybediyorduk.çok şükür Rabbim bize bağışladı inşallah sende çocuk özlemi ile yanıp tutuşan tüm arkadaşlar da bu duyguyu Yaşar.şimdi kızıma KARDEŞ istiyorum 1,5 sene olacak ama olmuyor.çok şükür biz de sorun yok sebepsiz yani.dr lar ne diyor size.rabbim daha fazla aratmaz inşallah okunan dualar vesile olur hepimize inşallah.Yok ki etrafimda hoca...cami hocasina falan danissam olur mu ki..
Bende yapilan testlerim temiz çıktı..esim henuz aylar oluyo yaptırmadı spermiyogramini..5 yil önceki yaptirdigini baz aliyo kendince..Rabbim dualarınızı kabul etsin bacılar...
kızlar listenize ben de eklenmek istiyorum.. veya yeni liste ne zamn?
nerde yaşıyorsun cnm böyle Şeyler yapan heryerde var.seni çok iyi Anlıyorum zaten bebek olmaması bir sorun olup da onu tutamamak başka problem benim de 3 kaybım var ama çok şükür bir de kızım var nerde ise onu da kaybediyorduk.çok şükür Rabbim bize bağışladı inşallah sende çocuk özlemi ile yanıp tutuşan tüm arkadaşlar da bu duyguyu Yaşar.şimdi kızıma KARDEŞ istiyorum 1,5 sene olacak ama olmuyor.çok şükür biz de sorun yok sebepsiz yani.dr lar ne diyor size.rabbim daha fazla aratmaz inşallah okunan dualar vesile olur hepimize inşallah.
Aaa öyle şey olur mu cnm ya 5 sene önce ile bugün bir olur mu ? Dr da mı istemedi ilginç.genetik bakıldı mı cnm?sana ve eşine bakıyorlar pıhtılaşma sorunu falan mı var acaba hep aynı Dr mu dr değiştirsenizBende yapilan testlerim temiz çıktı..esim henuz aylar oluyo yaptırmadı spermiyogramini..5 yil önceki yaptirdigini baz aliyo kendince..
Canım hayırlı olsun transferin olur tabi kendi adımla yer değiştiririm dualarla gidersin transfereİlk iki arkadaş için 250 şer aldı. Yarın benim transferim var,dua gunum de olabilir mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?