- 6 Kasım 2013
- 1.828
- 1.474
- 133
- Konu Sahibi dutyapragi
- #3.261
Dunden 50 kalmis kizlar el atinda bitsin ben çok yogunum listeyi ancak yapiyrm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman yen8 duaya geciyrmBen okuyorum şimdi allahım kabul etsin inşallah
Amiiiin canim insallah..Hayırlı cumalar arkadaşlar cumamiz mübarek olsun dualarimiz kabul olsun inşallah
Allahım duamiza katılan tüm arkadaşlarin dualarını kabul etsin minikleri tez zamanda nasip olsun AMİNNNN insallahhhh
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah hamislerimizin miniklerini kucaklarına almaları nasip olsun ,hayırlı sağlıklı evlatlar herkese tüm isteyenlere nasip olsun AMİNNNN insallahhhh
doktor ne dedi gittinmi.Benim lekelenmem kan rengine döndü pıhtılar var ve yogunlaştı..sanırım olmadı
Dun gittim zaten rapor verdi progestan verdi ama kanama rengine dondu..degerim zaten dusuk cikmisti..sanirim kimyasala dondü..doktor ne dedi gittinmi.
ben yaşadım daha önce.. kanaamyala birlikt edüştü... dikkat et..Dun gittim zaten rapor verdi progestan verdi ama kanama rengine dondu..degerim zaten dusuk cikmisti..sanirim kimyasala dondü..
Benim ilk degil ki..gecen yıl 3. Düşüğümü yaptim 10 haftalıktı..ben yaşadım daha önce.. kanaamyala birlikt edüştü... dikkat et..
bende 18 aylık evliyim iki tane kaybettim.Benim ilk degil ki..gecen yıl 3. Düşüğümü yaptim 10 haftalıktı..