- 6 Kasım 2013
- 1.828
- 1.474
- 133
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #3.241
200 er ekle canim
29. Ve 30. Arkadaşlar için aldım duamı
Sira bana gelmis bile masallah kendim.ve ravzatugba arkadasim icin 200 er tane cektim rabbim hayirli muradimizi versin.insallah
Canimmmm Rabbim yardimcin olsun dualarim seninle insallah bu defa tutunur bebeginKizlar birkac gundür yazamadım ben cok taze gebeyim idrar testi yaptim 2 gün önce pozitifi gördüm... doktor yoktu gidemedim... bugun gelmis doktor...doktora beta hcg baktirmaya gittim öğleden sonra sonucu alcam...gecen yaz 3. düsüğümü yapmıştım..bu sabah peceteye acik pembemsi akinti gelince korktum...dualarınızı esirgemeyin...4 yıllik evliligimde 1 diş gebelik ameliyatı 3 düşuk yasadım..bu benim 5. gebeliğim..lutfen dualarinizı esirgemeyin arkadaslarim..rabbim hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin..dunyada en büyük imtihan evlatla olanmiş..Rabbim hakkımızda hayirlisini nasip etsin...
Doktor ayin 30 una kadar rapor verdi..progestan verdi evdeyim simdi..dinlen bol bol dedi...Canimmmm Rabbim yardimcin olsun dualarim seninle insallah bu defa tutunur bebegin
Liste haftaya basa donecek ozaman hatirlatirsinfulya3535 ben yeni listede de olmak istiyorum nu defa kendim icin
adim asli yeni listede yazarmisin?
Dinlen yaninda biri varsa su bile almaya kalkma,bide dinlenmeyi yatarak yap bi yerde okumustum oturmak fayda etmezmis yercekimi var diyeDoktor ayin 30 una kadar rapor verdi..progestan verdi evdeyim simdi..dinlen bol bol dedi...
Gozun Aydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahRabbim hepimizin muradını versin inş, dün randevum vardı kese büyümüş, kalp atışını duyamadık henüz ayın 25 de transfer yapıldı bana göre 4 haftalık doktorlara göre 6 haftayı bitirmiş peki neye göre 6 hafta diyorlar bir türlü çözemedim kızlar birde kalp atışını duymamamı normal mi
Çok teşekkür ederim canım inş kalp atışınıda duyarım bende korktum kalp atışı neden duyulmadı diye rabbim hepimizi sevindirsin inşGozun Aydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Normal gebeliklerde son adet tarihinden hesaplaniyor seninde oyle hesaplamis olabilir
kalp atisi en erken 7.haftada veya daha sonra duyuluyor endiselenme :))
Sanırım yine hüsran olcak..kasıklarimda agri var ve günlük pedim nokta kadar batmış...sendede lekelenme olmusmuydu..bu sabaha kadar hersey normaldi...hayirlisi allahtan artikCanimmmm Rabbim yardimcin olsun dualarim seninle insallah bu defa tutunur bebegin
Canimm olmustu ama herkesin farkli hatta her bebek farkli oglumda 3.ayda kontrole gitmek icin uyandim tuvalete bi gittim cok fazla kan geldi ama masallah oglum saglikla dogduSanırım yine hüsran olcak..kasıklarimda agri var ve günlük pedim nokta kadar batmış...sendede lekelenme olmusmuydu..bu sabaha kadar hersey normaldi...hayirlisi allahtan artik
Bilmiyorum sonu ne olur...Birde benim nokta gibinin ardindan neredeyse het 10dk.da fazlalasti miktari
ay hadi inş sağlıklı bir bebeğe hamilesindirKizlar birkac gundür yazamadım ben cok taze gebeyim idrar testi yaptim 2 gün önce pozitifi gördüm... doktor yoktu gidemedim... bugun gelmis doktor...doktora beta hcg baktirmaya gittim öğleden sonra sonucu alcam...gecen yaz 3. düsüğümü yapmıştım..bu sabah peceteye acik pembemsi akinti gelince korktum...dualarınızı esirgemeyin...4 yıllik evliligimde 1 diş gebelik ameliyatı 3 düşuk yasadım..bu benim 5. gebeliğim..lutfen dualarinizı esirgemeyin arkadaslarim..rabbim hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin..dunyada en büyük imtihan evlatla olanmiş..Rabbim hakkımızda hayirlisini nasip etsin...
KIZLAR EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN DUA EDİYORUZ
LİSTEMİZ 27 TEMMUZ A KADAR AÇIK
DAHA SONRA KAPALI OLACAK.
TOPİĞİMİZİN İLK SAYFASINDA DUADAN SONRA HAMİLE OLANLARIN İSİMLERİ VAR.
SIZLERE UMUT OLSUNLAR İNŞALLAH.
BUYRUN SAYFAMIZA...
www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hz-ibrahimin-duasi-evlat-sahibi-olmak-icin-okuyoruz.791103
ben 400/400 okudum nurme ve ravza tuğba için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?