- 18 Aralık 2011
- 4.237
- 2.369
- 373
- Konu Sahibi dutyapragi
- #3.201
Hep arkadaslarimin adini yazdiriyordum bidahaki listeye kendi adimi yazdiracagim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sen guzelce dinlen...Ben senin yerine dun de bugun de okumustum ..Yazamadim ama dun ve bugun 200er okudum suan hastanedeyim yarin ve sonrada okuyabilirim sanirim
Duramadim okudum dua okumak beni rahatlatiyorCanim sen guzelce dinlen...Ben senin yerine dun de bugun de okumustum ..
Canım senin kalbin o kadar güzel ki rabbim once oğluna sağlık sıhhat versin sonra da sana inşallah güzeller güzeli bir bebis daha nasip etsinHep arkadaslarimin adini yazdiriyordum bidahaki listeye kendi adimi yazdiracagim
Amiiin canim Rabbim hakkimizda hayirlisini versin ...Umudumuzu yitirmeyelim...Benim de transferimin 4.gunu dinleniyrm...Rabbim emeklerimizin karsiligini verir insallahDuramadim okudum dua okumak beni rahatlatiyor
Rabbim kabul etsin insallah
sendende Allah razi olsun arkadasim
27 ve 28.arkadaslara ben ve fatihtepe yerine 200 er ekle canim
Yazamadim ama dun ve bugun 200er okudum suan hastanedeyim yarin ve sonrada okuyabilirim sanirim
Mutluluğumsun ve kiwicik için 200'er alıyorum
Siradaki arkadaslara 150 er tane aldim rabbim ne niyet uzerine niyet etmislerse kabul etsin
benden yana helal olsun canım sende hakkını helal et allah razı olsun rabbim dualrımızı kabul etsin inş.ecrin87 hakkını helal et dün duanı tamamlayamadım bugün okudum 200 tamamladım iş çok yoğundu evde de misafirlerim vardı yetiştiremedim. @mutlulugumsun için 200 okudum şimdi kiwicik için okumaya başlıyorum.
fulya3535 benim ismime hatice hamdi yazarmısın duamda niyet ederken adımız tam olsun istiyorum
25 ve 26. Kızlar için 200er aldım
1hafta icinde liste yenilenecek takip edip katilabilirsinbenide eklermisiniz kızlar